باید میگفتید زایکسل دارید
من گفتم ایسوس دارم و دیگه حرفی نزدن ... در صورتی که tp-link دارم
باید میگفتید زایکسل دارید
من گفتم ایسوس دارم و دیگه حرفی نزدن ... در صورتی که tp-link دارم
بچه ها دوستان جان من سریع این رو جواب بدید که خیلی حیاته
تا لحظاتی پیش با پارس آنلاین ارتباط داشتم گفتن که مودم asuse شما که یعنی DSL-x13 هست به درد این شرکت نمیخوره و باید
aSuse 602 ya 604am داشته باشید که تو سایت خودمون زدیم.
حالا جالب اینجاست که من موقع خرید دنبال این مارک بودم اما کلا کارخونه ساخت و تولید این نوع موردم رو قطع کرده و به جای اون این مودم من که DSL-X13 هست رو داده که از اون قبلی ها بهتر هم هست
اگه کسی همت کنه به من بگه گه آیا زنگ بزنم بهشون و الکی بگم که مودم رو میتونم تهیه کنم خط رو رانژه کنید
یا اینکه باید برم زوری مودم بخرم؟
نه دوست عزیز مودم الان فرقی نمیکنه که چی داشته باشید. بهشون بگین که زایکسل دارید خطتون که رانژه شد از همین مودم استفاده کنید. مودم شما قدیمی هم نیست که اینطور میگن.
دادا من دخلم اومد که....
زنگ زدم پروانه جون(مسئول فروشم)گفتم که مودم asuse که خواسته بودین رو دوستم داره میتونم ازش بگیرم(الکی).
بعد میدونین چی گفت؟
یه چی گفت تعجب داشتم شاخ در میاوردم....
گفت که بیار مودمتو شرکت کارشناسان ما چک کنن ببینیم استاندارد هست یا نه!!!
یکی یه پیشنهاد بده ....
سلام
اینا همشون فقط تبلیغ مودم خودشون رو میکنن
من رفتم دفترشون شرایط رو پرسیدم چند روز بعد که رفتم گفت چرا نیومدی ؟ گفتم می خواستم مودم بخرم بعد بیام
اون هم گفت ما خودمون مودم داشتیم من هم با کمال پررویی گفتم مودم های شما گرونه
ولی تو دفترشون tp_link هم داشتن
باور نکنید حرفاشون رو فرقی بین مودم ها نیست
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
تو هم مثل من پررو شوگفت که بیار مودمتو شرکت کارشناسان ما چک کنن ببینیم استاندارد هست یا نه!!!
بگو من فقط خط رو می خوام بخرم با مودم چی کار دارین شما
حقتون رو خودتون باید بگیرید وقتی مودم دارین چرا مجبورتون میکنن دوباره بخرین ؟؟؟؟
بله با همین قیمت خطوط بدون محدودیت ارائه میدهمیخوام ببینم درسته که 128 دریافت و ارسال رو 11 هزار تومان اونم بدون محدودیت ارائه میده !!!!!
دوست عزیز اینو من متوجه نشدم یعنی چی؟با سرعت128 نامحدود میدن؟![]()
یعنی سرعت 128 kدوست عزیز اینو من متوجه نشدم یعنی چی؟با سرعت128 نامحدود میدن؟
و ترافیکش هم نا محدوده
سرعت های بالاتر رو به کاربر های خانگی نمی ده
یه خواهش از دوستانی که تازه دارن ADSL میخرم دارم.
زیر بار زورگویی های ISP ها نرید.
این مودم با سرویسهای ما سازگار نیست، همچین حرفی وجود نداره.
من واسه ینفر که مودم خود پارس آنلاین داشت جدیدا اشتراک گرفتم و مدارک رو که فرستادم زنه گفت میمونه تا مودم رو بیارید شرکت و با این که گفته بودم مودم مال چه کسی بوده که پارس آنلاین اجبارا بهش انداخته و رفته واسه خودش یه مودم دیگه خریده ولی با اینحال گفتم باشه میگم مودم رو بفرستن تا کارشناس بیسوادتون امتحان کنه و بعد از یکهفته که طرف وقت کرده بود مودم رو ببره اونجا معلوم شد که مدارک رو نفرستادن تا مودم بره اونجا طرف بهم زنگ زد و داستان رو گفت منهم زدم هرچی از دهنم در میومد به زنه گفتم و به اون طرف گفتم من تلافی در میارم بذار رانژه بشه -نشون به این نشون که الان نزدیک 2 هفته هست که خط رانژه شده و از اول بسم الله طرف داره بکوب استفاده میکنه در صورتی که هیچ روز و یا حجمی از اکانتش کم نمیشه و صفر مونده و میخوام اقلا 2 ماه بعد بذارم از اکانتش استفاده کنه.
اینم از مدرک:
![]()
این یعنی چی؟؟؟/نشون به این نشون که الان نزدیک 2 هفته هست که خط رانژه شده و از اول بسم الله طرف داره بکوب استفاده میکنه در صورتی که هیچ روز و یا حجمی از اکانتش کم نمیشه و صفر مونده و میخوام اقلا 2 ماه بعد بذارم از اکانتش استفاده کنه.
چه جوری این کار رو کردی؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)