البته مقایسه ی جنتو و زانتیا از بعضی لحاظ درسته از بعضی لحاظ غلط ! هم در یک خانواده اند هم نیستند !
البته مقایسه ی جنتو و زانتیا از بعضی لحاظ درسته از بعضی لحاظ غلط ! هم در یک خانواده اند هم نیستند !
زانتیا پرخرج و استهلاک زیاد و مصرف بالا اما شتاب فوق العاده اتاق بزرگ(سفید)
جنتو قطعات باکیفیت کم مصرف کم خرج بودن و شتاب نسبتا خوب اتاق اسپرت(خاکستری-نارنجی)
عزیز باید ببینی از ماشین چی میخوای
مثلا منی که جوونم دنبال یه ماشین پرشتاب و شیک هستم که بتونم ازش لذت برم
میرم سراغ GEN2
اما مثلا بابای من اگه بخواد بخره میره سراغ یه ماشین با طراحی نرمال تر (یه نموره کلاسیک تر به نسبت GEN2) پس میره سراغ زانتیا
ولی کلا با زانتیا مخالفم ،چون مثل 405 سال هاست ک از رده خارج شده ،اما مردم ایران کماکان بهش چسبیدن
زانتیا مانتیارو بیخیال. gen2 یا یه چیز تو همین مایه ها
برو تو نخ جنتو.تنها برتری زانتیا کمکشه.
از همه دوستان متشکرم که پاسخ بنده را دادن
پس با توجه به این نظرات باید برم سراغ جنتو
ممنون
دوستان دیگه حوصله نداشتم تاپیک ایجاد کنم پس همینجا کلکشو بکنین...
سوالات:
1- الان قیمت دقیق Gen2 چنده؟؟ میشه 20000000 میلیون گیر آورد.؟؟؟
2-.این دوستمون با زانتیا مقایسش کرد من میگم چه ماشینی از Gen2 تو همین رده ی قیمت بهتره؟؟
فضای عقب زاید مهم نیست چون ما سه نفریم..
3- شتاب متاب رو با LX مقایسه کنین..
در ضمن جایی دیده بودم نوشته بود ( مثلا ) فلانی شتابش = 10 و بساری شتابش =13 بعدش گفتن فلانی بهتره ( یعنی اولی) درست میگن؟؟؟
دمه همه گرم..
اگه زانتیا این قیمت کاذب رو نداشت شک کردن تو خریدش واقعا دیوانگی بود . من زانتیا داشتم ماشین فوق العاده ای بود لذتی که توی رانندگی با این ماشین بهم میداد هنوز که هنوزه هیچ ماشینی بهم نداده . درسته که تکنولوژی این ماشین مال سالها پیشه ولی از نظر موتوری و تعلیق هیچی کم نداره .
دوستانی که میگن gen 2 از زانتیا سر تره اگه دلایلشون رو بگن ممنون میشم چون من که هیچ برتری نسبت به زانتیا نمیبینم . سیتروئن کجا proton کجا !!
جنتو ماشین زیبایی ولی نسبت به قیافه و امکانات و مشخصاتش فنی به قیمتش نمی ارزه
ولی زانتیا از اون بهتری نسبت به قبمتش ولی قدیمی شده
اما اگه میخوای تو همین حدود قیمت ماشین بخری به نظر من بهتره بری سراغ آوانته چون واقعا به قیمتش می ازه و خوشگله و
قدیمی نیست ( بابام هم آوانته داره و ما ازش راضی هستیم)
آره 20 تومن میشه گیر آورد منتها مثلا مدل 86
2-والا چیز خاصی تو این رده نیست،آوانته،جنتو و زانتیا،و یه نمه هم کرولا ،بازم من پیشنهادم جنتوئه،چون خداییش خدمات پس از فروش فوق العاده ای داره
3-ال ایکس که شتاب نداره
جنتو تو شتاب پژو و خانوادش که سمند و پرشیا باشن رو خیلی راحت میگیره
بله،اونی که زمان شتاب گیریش کمتر باشه،یعنی زودتر بین 0 تا 100 کیلومتر رو پرمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)