ممنون
b690 فکنم LCD باشه درسته؟
40 یا 46 چنده؟
راستش نمیدونم چرا هیپ وقت رقبت نکردم طرف سامسونگ برم !
پس شما اول b690 بعد G10 بعد Sharp رو پیشنهاد میدید؟
ممنون
b690 فکنم LCD باشه درسته؟
40 یا 46 چنده؟
راستش نمیدونم چرا هیپ وقت رقبت نکردم طرف سامسونگ برم !
پس شما اول b690 بعد G10 بعد Sharp رو پیشنهاد میدید؟
خواهش ميكنم دوست من
بله lcd هستش و از نظر امير كه هم plasma b650 و هم b690 رو داشته ايشون b690 رو خيلي بهتر دونستن(حرف امير واسه بنده سنده)
اگر گيمر نيستيد و فيلم هاي fullhd زياد نميبينيد و البته سايز 42 براتون كوچيكه بي هيچ برو برگرد فقط b690 رو مد نظر قرار بدين هم به خاطر امكانات زياد هم پنل زيبا و هم مهمترين نقطه قوتش يعني اپ اسكيلينگ sd/hd كه در اين پنل فوقولادست و نسبت به g10 عملكرد بسيار بهتري رو شاهد هستيم(كانال هاي sd بلور خيلي كمتري دارن)
g10 رو فعلا حذف كنيد تا جواب نهايي پاناسونيك.
sharp هم انتخاب خيلي خوبيه لاقل به گفته ي وارد كننده ژاپني اصله و از لحاظ امكانات نسبت به سامسونگ در رده ي پايينتري قرار داره.(اما پنل عمري هستش).از لحاظ كيفيت تصوير هم من خيليارو ميشناسم با ديدن تصاويره توليدي شارپ عاشقش شدن چون به قول عام تصاويره مشتري پسندي توليد ميكنه.
Last edited by ramincybran; 10-03-2010 at 00:16.
من چیکار کنم که دوست ندارم ال سی دی بخرم و فقط پلاسما میخام . آیا بهتره برم s10 بگیرم ؟ موندم به خدا ؟ از شانس ماست ؟ دم عیدی عجب گیری کردیم ؟ از یه طرف نمیتونم از تصویر g10 بگذرم از طرف دیگه ون مشکل رنگ مشکی هم قوز بالای قوز شد ؟ به دادم برسید![]()
سلام دوست عزيز
بابا سردر گمي نداره فقط صبر چاره ساز مشكلاته به خدا اگه يكم صبر باشه خيلي از مشكلات برطرف ميشه.شما اگه صبر نداري برو تصويره b690 رو يه نگاهي بنداز خداشاهده پنله شاخيه اين ريويو رو بخون دادا جان بهترين و كامل ترين ريويو براي اين پنله
اينو امير بهم لينك داد.يكي از كاملترين و بهترين ريويو ها واسه يه hdtv هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدونم و ازت تشکر میکنم
ولی من سیستم cccam راه خواهم انداخت چه راه انداختنی . 3 سال هم هست که آنتن خودمون اصلا به تلویزیون وصل نشده و کلا از همسایه سیم میگیریم رامین جان
دیدن کانالهای hd هم تو پلاسما خیلی حال میده .
میخام حتما پکیج های sky رو داشته باشم با pc هم کاملا واردم به همین خاطر هم ----- linux دار خواهم گرفت . رفتم 50b650 رو دیدم زیاد به دلم نننشست .lg ps80 رو هم دیدم تصویرش پایین تر از سامسونگه . ولی خدایی وقتی از جلوی g10 رد میشم
شیطونه میگه s10 بخر نظر شما چیه؟
تكنولوژي شارپ از همه بالاتره
از يه فاصله زياد هم كه بهش نگاه ميكني به دليل نور مستقيم و بالا ، باز هم كيفيت عالي داره و مثل بقيه مدل ها از فاصله زياد افت كيفيت پيدا نميكنه.
رنگ هاش واقعي هستن و سياه در اون عميق هست (البته به اندازه پلاسما سياهش عميق نيست. ولي پلاسما زياد توصيه نميشه)
زياد سامسونگ رو به شما پيشنهاد نميكنم. چون ايراداتي داره. البته كيفيتش بد نيست ولي با شارپ تفاوت زيادي داره
در واقع تنها ايراد شارپ سايزشه كه فقط 40 اينچه
ممنون از همه
پس شارپ بگیرم با سینما خانوادگی پایونیر 787 خوبه؟
سلام دوست عزیز
مطمئن باش یکی از فاکتورهای مهم در خرید TV تولید رنگ مشکی هست من الان LG LH500 دارم که تصاویر روشن رو خوب نشون میده ولی تصاویر که در نور خیلی کم فیلم برداری شده یا تصاویر مشکی عمیق(مثل اتاق تاریک یا سیاهی شب) رو به دیلی ضعف در تولید رنگ مشکی خیلی بد نشون میده و جدا اذیت کننده هست.
G10 که نسبت به LCD ها رنگ مشکیش جای بحث نداره(البته اگر متاسفانه بعد از مدتی افت نکنه)
اگر خواستی G10 بگیری که هیچ ولی اگه خواستی LCD بگیری حتما اونی رو انتخاب کن که در تولید رنگ مشکی از بقیه بهتر باشه (البته علاوه بر فاکتورهای دیگه)
به نظر من B690 رو هم به لیستت اضافه کن و بعد یکی رو انتخاب کن. در ضمن توصیه میکنم اصلا در خرید عجله نکنی حسابی تحقیق کن بعد خرید کن تو همین انجمن تاپیک هایی درباره G10 , b690 و مقایسه این دو با پنل های دیگه هست حتما اون هارو بخون.
آره. شارپ بهترينه.
فكر كنم هديش يه سينما باشه رو خودش. سينماش رو يه چك بكن ببين چطوره. من شنيدم سينماشم خوبه. اگر OK نبود همون پايونير و بعد از اينها هم فيليپس بهترينه
در واقع فيليپس هم كيفيتش خوبه و هم خيلي زيباشت ولي تو پخش زيرنويس هاي فارسي يه مقداري مشكل داره بعضي مدلاش
دوست عزیز آیا شما تمام این پنل ها رو از نزدیک دیدی و ریز به ریز مشخصاتشون رو باهم مقایسه کردی و به این نتیجه رسیدی که شارپ بهترینه؟
میشه ازت خواهش کنم یه مقایسه دقیق و درست حسابی بین G10 و LE700 و B690 تو همین تاپیک بذاری(البته به همراه عکس) تا مشخص بشه که کدوم بهتره؟
Last edited by hummer_1990; 10-03-2010 at 12:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)