اولا دوستمون هم گفتن ماشین باید دیده بشه تا نظر بدیم
و ماشینهای بدتر از این وضعی که شما گفتی بازسازی شده اگه عشقش رو دارین بله ارزش خیلی زیادی داره ولی به این سادگی ها نیست ماشین رو اگه خریدین بعد اون کم کم مراحل بازسازیش رو براتون تشریح میکنم
البته من بازسازی صحیح رو میگم نه روش ساده و خرابکارانه .
مثلا خیلی ها میارن و با بتونه جاهای پوسیده رو درست میکنن که کاملا اشتباه هستش .
ولی خلاصه کاری که برای ماشین باید انجام بشه اینه
1-باز کردن تمام قطعات ماشین بعد از انتقال به یه گاراژ سر پوشیده از جمله صندلی ها تو دوزی و تمام قسمتهای کرم کاری شده و پلاستیکی
2-باز بینی بدنه توسط یه متخصص صافکاری و آهنگری در صورت نیاز ماشین باید بدنه سند بلاست بشه و تمام رنگش ریخته بشه
3-بعد این مرحله باید تمام بدنه صافکاری و آهنگری بشه
4-توی مدت صافکاری ماشین شما باید تعمیر و بازبینی موتور و گیربکس و دیفرانسیل رو انجام بدید و دنبال قطعات تزعینی بدنه و داخل ماشین که احتمالا خراب یا کلا نیستن باشید
5-بعد از صافکاری بدنه رو یه لایه لعاب میزنن بعد اون آستر و بعدش عایق کاری جاهایی که لازم هستش .
6-بعد همه این کارا شما میارین موتور و گیربکس و کلا فنی ماشین رو که تازه تعمیر کردین و شاید هم یه رنگ روش زده شده روی بدنه سوار میکنید .
7-بعد این مرحله نوبت میرسه به رنگ اصلی رنگ اصلی رو که زدن ماشین آماده نصب تزئینات میشه
8-بعد ازاین شما سیمکشی ماشین رو تکمیل میکنید و هر جا لازم بشه سیم میکشید و در صورت نیاز دینام ماشین رو هم عوض میکنید تا نیازهای شما رو تامین کنه .
9-در این مرحله میرسیم به تودوزی که باید سعی بشه مثل روز اولش در بیاد از روی عکسها میشه این کار رو انجام داد و تا حد امکان بهتره از تغییر در رنگ و فرم تو دوزی پرهیز کنید .بعد اون هم رودری ها و داشبورد ماشین اگه احتیاج به ترمیم داشته باشن و ترمیمم میکنید و نصب میکنید
10-بعد این مراحل شما تمام تزئیناتی رو که پیدا کردید رو مکیارید و روی ماشین سوار میکنید و البته قبل همه اینها باید شیشه ها و چراغهای ماشین رو نصب کنید.
حالا شما یه کامارو دارید که شکل و شمایلش تقربا مثل روز اولی هستش که لاستیکاش از وری ریل خط تولید اوده پایین و سطح زمین رو لمس کرده .
اگه حوصله این مراحل رو داری من تتوصیه میکنم اصلا تعلل نکن و اون کامارو رو بخر .
9-بعد از تکمیل تو دوزی نوبت