مثلا بازی های آقای مهدی فنانی که من خیلی باهاش حال کردم مثل سرزمین رویا و خط من
مثلا بازی های آقای مهدی فنانی که من خیلی باهاش حال کردم مثل سرزمین رویا و خط من
كاملا موافقمبازم یک حرف تکراری زده شد که چی دوست عزیز فرمودن که بازی های 2 بعدی طرفدار نداره و توهین به علاقه مندان این سبک کردن.
من خودم هم ماس افکت 2 رو با high بازی می کنم از اون طرف کنارش مکس و مداد جادویی رو هم بازی می کنم دلیل نمی شه که بسته به حس و حال گیم داره....
بنظرم بهتیم انجین اونیه که بتونی باش کار کنی ، اونی که بزور بهش کار کنی کلیم کلافه بشی ، بازیسازی باید آدمو آروم کنه
نه در به در این سایت اون سایت !
ولی بنظرم همون گیم استدیو واسه شروع خوبه ×
نه خوب بهترين انجين اونيه كه بتوني ازش خروجي رو كه دوست داري بگيري
خب منم منظورم همینه دیگه !!!
بتونی یه کار خفن در بیاری باش ، انجینم اذیتت نکنه .
دوستان بهترین انجینی که آدم اذیت نکنه !!!برای شروع فقط گیم میکر
اما درباره گیم استدیو زیادی آسون نیست ؟! و منبع باگه که آدم کلافه می کنه![]()
کی میگه با یونیتی نمیشه بازی 2 بعدی ساخت.میشه.خوب هم میشه.حتما یه سرچ بزنید و ببینید که اکثر بازیهای ساخته شده با یونیتی 2 بعدی هستن.
در مورد موتور هم اول باید سبک کارت رو مشخص کنی و توانایی های خودت و گروهت و بودجه و.... در نظر بگیری و بعد ابزار رو انتخاب کنی.و خیلی چیزهایه دیگه که الان وقتشو ندارم تایپ کنم.
موفق باشی.اما اینو بگم که از فکر A7 بیا بیرون.اصلا به درد نمی خوره.ساختار قدیمی داره و بیشتر programming oriented هست و باید تعداد برنامه نویس بالایی در گروه باشه و اخرش هم اونی که می خوای نمیشه.
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
در ضمن َA7 واسه شروع هم خوب نیست.البته این نظر منه.من حتی لایسنس این موتور رو هم خریداری کردم!!!!!
کاملا موافقم یه انجین خوب باید باعث خلاقیت بشه نه اینکه خلاقیت رو از آدم بگیره!!!!
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
بنده از شما یه سوال داشتم تا حالا چندتا بازیه دوبعدی خریدی؟؟ (نه اینکه دانلود کرده باشی)
من جند بازی دو بعدی خریدم همسایه های شیطانی ( دو بعدی بود!!!!) و چند بازی دیگه اسمشون تو ذهنم نیست بعد کی گفته A7 بدر نمی خوره شاید قدرت گرافیکی UNITY نداشته باشه بعد شما برو WILKPEDIA نگاه کن اکثر انجین زبون شون C++ هست و خیلی کم از آنها
vb.net و delphi زبون شون هست! به نظرمن همین ساختار باعث شدن انجین شده
و احسان جان اگرچه quest با سیستم کانال کشی خودش از اشکال های نحوی جلوگیری می کنه اما برنامه نویسی سختره کرده و رفع اشکال های نحوی که سخت نیست!
Last edited by parvizamd; 15-03-2010 at 23:19.
اصلا این حرفت رو قبول ندارم !!!
حالا اونی که اومده GTA IV رو ساخته واسه من و تو چه فرقی کرده که داریم DVD رایتیش رو میخریم ؟!
اون که هیچ سودی نمیکنه از فروش بازیش تو ایران .
ببین اصلا بذار یه چیزی بگم ، بازی سازی رو بخاطر پول نرو دنبالش ، چون هیچی نمیشی !
بخاطر عشقت به هنر برو دنبالش !
درضمن به هنرمندای 2بعدی کار هم بی احترامی نکن که ناراحت میشم ها !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)