چرا سرعت اینترنت افزایش پیدا نکنه وقتی قراره اینترنت ملی بیاد !!!!![]()
چرا سرعت اینترنت افزایش پیدا نکنه وقتی قراره اینترنت ملی بیاد !!!!![]()
ببخشید برای چی
چه نیازی هست اخه
من نمیفهمم
این مسئولان هم واقعا چقدر کار میکنن و ما نا شکری
یکمی هم استراحت کنن روی صندلی بشینن !
چیزی بخورن یا ...
آقا تا دلت بخاد از این حرف ها توی شبکه 4 زدنسرعت که بهتر نشده هیچ ! بدتر هم شده !
بیخود به دلتون صابون نزنید !
سرعت اگه کمتر نشه ! بیشتر نمیشه !
![]()
مگه ی شه... البته چند شب پیش خواب دیدم که سرعت اینترنت 1 گیگا شده بود ... خوابهای من همش به واقیت می پیونده ... ولی این سرعت با این مودمهایی که ما داریم می شه ؟ ....سطح یک گیگا بایت به متقاضیان ارائه
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
آره راست میگه این دوستمون ... چقدر واقعا تلاش می کنن این مسئولان ...ببخشید برای چی
چه نیازی هست اخه
من نمیفهمم
این مسئولان هم واقعا چقدر کار میکنن و ما نا شکری
یکمی هم استراحت کنن روی صندلی بشینن !
چیزی بخورن یا ...
فکر می کنم با مودمهای dsl و با همین خطوط تلفن معمولی تا 8 مگا بیت در ثانیه بشه سرعتو افزایش داد.
آقا اصلا نخواستیم.الان میان درست کنن ، میزنن همین دایل آپ اینا همه رو خراب میکنن میرن.
آقای وزیر حودش تا حالا اینترنت نرفته؟ ببینه چه قدر سرعت پایینه؟
مگه سرعت اینترنت دست این اقای وزیر هست که بخواد کم و زیادش کنه.ایشون مامور اجرای سیاستهای ابلاغی هستن.وگرنه از خداشه که سرعت زیاد بشه.
ممنون که شما اجازه میدی به خودت از طرف این همه آدم سخنرانی کنیآخه لازم نیست این کاراکثر جوانان ایرانی از اینترنت برای چت استفاده می کنند
همین هم زیادشونه
عزیزم اگه ایشون مخالفتی با دستوراتی که از بالا ارسال میشه داشت الان جز کابینه نبودش!وگرنه از خداشه که سرعت زیاد بشه
اینترنت سرعت بالا سطح سواد مردم رو افزایش میده.وقتی سطح سواد بره شما خودت میدونی چه ضرری برای چه افرادی پیش میاد
Last edited by MohandesMCD; 28-03-2010 at 12:02.
آقای وزیر در مصاحبه ای گفتند سرعت 128 برای کاربران خانگی کافیه .
وقتی ازشون پرسیدند فرزندان خودتون هم از این سرعت استفاده می کنند ، در جواب دادن تفره رفتند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)