قیمت 42 اینچش تو تهران الان چقدره؟
قیمت 42 اینچش تو تهران الان چقدره؟
این دومین تاپیک از شما است تو این چند روزه که میاید و میزنید در مورد مشکلات ال سی دی، بعد میرید و دیگه ازتون خبری نمیشه...
تاپیک اولتون هم که در مورد ترک خوردن و کنده شدن قاب ال سی دی تون بود...در حالی که بعد 10 روز هنوز یه عکس قرار ندادید برای تایید این موضوع:
دوستان، بنده فکر میکنم که ایشون با قصد و غرض این تاپیک ها رو میزنند و خودشون هیچ کدام از این مسائل رو از نزدیک مشاهده نکرده اند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته بنده طرفدار ال سی دی نیستم و اتفاقا پلاسما دارم. اما خوب جالب نیست که اینقدر بی انصافانه در مورد ال سی دی و یا شرکت سامسونگ تاپیک زده بشه)
سلام
آقا من بخدا عکسارو انداختم ولی وقتی usb وصل میکنم به کامپیوترم سیستم هنگ میکنه این قضیه ابری شدنم وقتی نمایندگی سامسونگ اومد خونمون اون آقاهه بهم گفت آخه دیدم مونیتورم که سامسونگه اینجوری شده اونو بهش نشون دادم برگشت گفت همه اونا که lcd دارن بعد از 3-4 سال اینو میگن عکسارم به خدا میزارم ولی وقتی usb خراب شده چه جوری اینکارو بکنم؟ اگه تا فردا درست نشد میرم کافی نت میزارم که دیگه بهم توهین نشه.
میگم تکلیف رو باید تو تاپیک مشخص کنی... اون تاپیک دو صفحه ای شده، اما هنوز عکسی از قاب نیست.
تو همین تاپیک هم معلوم نیست منبع عکس کجاست...
Last edited by Johnny Depp; 08-03-2010 at 03:01.
من اول فکر کردم عکس رو خودت انداختی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا این دوستمون خسته نباشن ... آقا ناراحت نشیا ولی همه وسائل شما که یکی یکی داره خراب میشه
یه فکر اساسی باید بشه
پرسش در مورد ایراد 46B580
من دو روز هست که این تلوزیون رو خریدم متوجه یک مساله شدم که نمیدونم ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یک تصویر سیاه برای مدت حدود 10 ثانیه میمونه یک سری ابرهای روشن و مایل به سفید از چهار گوشه تلوزیون به سمت مرکز صفحه کشیده میشه و این مساله در نور کم و یا تاریک اتاق بیشتر مشهود است ... ایا دستگاه ایراد داره؟ اگر این ایراد محسوب میشه لطفا سریع راهنمایی کنید تا گارنتی تعویض یک هفته ایش تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)