دوستان هر کس دنبال هر مدل کابل با هر قیمت و هر کیفیتی می گرده من بهش توصیه می کنم بره پاساژ بزرگمهر جنب علاالدین.
بره طبقه دوم و سوم پر از مغازه های کابل فروشیه.حتی سه چهارتا مغازه هست که به صورت حرفه ای هم کار می کنن.
دوستان هر کس دنبال هر مدل کابل با هر قیمت و هر کیفیتی می گرده من بهش توصیه می کنم بره پاساژ بزرگمهر جنب علاالدین.
بره طبقه دوم و سوم پر از مغازه های کابل فروشیه.حتی سه چهارتا مغازه هست که به صورت حرفه ای هم کار می کنن.
مارکش معروف نیست الان هم یادم نیست
ولی ژاپنی هستش
از كمكتون ممنونم يه 2متري مارك BAFOخريدم20تومن!
به نظر شما خوبه!؟
Last edited by regedit021; 18-03-2010 at 13:45.
تو پاساژ کامپیوتر میدون ولیعصر کابلای چینی داره از 1.5 متری 5تومن تا 10 متری که دو نوع 25 تومنی و 30 تومنی داره. اگه از این کابلی بلند بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟ کسی تست کرده؟
اتفاقا الان داشتم مطلب cnet رو میخوندم که گفته برای کابل 2 متری hdmi حداکثر 10 دلار بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کابلی که من خریدم مارک daiyo هستش و ژاپنی هست:
Product Details
QED Signature HDMI
Features:
-Ultimate signal transfer capacity (greater than 10.2 Gb/s)
-Over sized silver plated 24 AWG conductors
-Precision engineered parallel conductors (TMDS Lines)
-Laser soldered conductor termination
-Individual 100% Mylar Foil screening on all conductors and control lines
-Rigid satin chrome die cast plugs with electroformed QED badge
-24c gold plated connection pins
1.2 متری 30 تومن
2 متری 32 تومن
Last edited by mr_peyman5623; 19-03-2010 at 00:08.
کابل خوبی گرفتی چون یکی از دوستان هم از همین مدل و مارک گرفته که واقعا خوب عمل می کنه.
قیمت هایی که میگین خیلی زیادن! من از هایپر مارکت 1.2 متری گرفتم 22. 2 متری هم بود 24.
هایپر مارکت توی شهرک غرب هستش درسته؟ من از هایپر استار توی انتهای اتوبان شهید باکری خریدم
دقت کردید که این مارک دو مدل کابل HDMI داره؟ یکی با بسته بندی سبز و دیگری با بسته بندی زرد؟!
- - - - -
بسته بندی سبز رو با متراژ 1.2زیر 40 تومن توی جمهوری پیدا نکردم!
بسته بندی زرد رو توی هایپر استار 20 تومن گذاشته بودند
نمیدونم سبز چی داره و چطوری درست شده ولی گرونتر هستش
Last edited by mr_peyman5623; 19-03-2010 at 01:03.
اینطور که این سایت نوشته واسه کارهای معمولی هیچ فرقی بین کابلای ارزون و گرون وجود نداره. پس چرا بی خود پولمونو دور بریزیم. در اولین فرصت میرم اون 10 متری رو که 25 تومن میدن میخرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)