این 60 اینچ پلاسما ال جی عجب چیزیه !!! 60 اینچ تصور کن بگذاریش تو خونه !!!!خیلی با حاله
حالا از اینها بگذریم مشخصات خوبی رو داره فول اچ دی ، پورت یو اس بی ، اچ دی ام آی و . . .
تو ایران هستش ؟
این 60 اینچ پلاسما ال جی عجب چیزیه !!! 60 اینچ تصور کن بگذاریش تو خونه !!!!خیلی با حاله
حالا از اینها بگذریم مشخصات خوبی رو داره فول اچ دی ، پورت یو اس بی ، اچ دی ام آی و . . .
تو ایران هستش ؟
ببین دوست عزیز، من با مرور سایت ال جی، یه چیزی رو فهمیدم که 50PQ70 فول اچ دی نیست...
درسته من خودمم میدونم فول اچ دی نیست...چون من توخونه یه فول اچ دی دارم اونم سونی مدلw که عالیه......
اما پلاسما سایز 50 واقعا نسبت به قیمتش عالیه....من برای همین میخوام بخرم...در ضمن مگه چند تا فیلم فول اچ دی داریم که به ببینیم یا کدوم شبکه ماهواره ای فول اچ دی هست؟؟؟
من خودم رسیورم فول اچ دی هست که با اکانت cccam همه کانالهای HD رو دارم که همگی HD هستند نه فول اچ دی....یعنی تمام کانالهای معروف دنیا 720p هستند نه فول....پس اینقدر دوستان رو گزینه فول تاکید نکنند...چون..هیچ شبکه فول اچ دی وجود خارجی ندارد.....مگه dvd فیلمهای فول اچ دی که اونم کم گیر میاد
در ضمن من کیفیت این تلوزیون رو از نزدیک دیدم اولش فکر نمیکردم پلاسماست خدایی خیلی شفاف بود...رسما الان تو کف بسر میبریم....دیدن جام جهانی تو این تلوزیون رو ارزو مندیم![]()
Last edited by ali6803; 05-03-2010 at 23:52.
تمامی کانال های hd پکیچ sky italia و cyfra روی هاتبرد 1080 هست.. حتی با یه پلاگین bitrate روی cuberevo چک کردم.. رزولوشن تصویر روی 1920 در 1088 یا 1080 هست....
اتفاقا کانال 720 کم داریم! من که فقط HD Suisse رو روی هاتبرد 720 پیدا کردم.
دوستم که متخصص این مسائل هست گفت تمام شبکه های hd 720 هستند......نه فول....شما پخش اون رو 1080 میبینید ...در حالیکه فرستنده همه 720 هستند....این جوری به من گفتند....نمیدونم....!!!!!!!!!!!!!!!ش یدم اونم اشتباه کنه....
دوست عزیز، یه نگاه به این دو تا لینک بندازید...
دیگه ویکپدیا که اشتباه نمیکنه:
کانال MTVNHD که روی هاتبرد هست و با CCCAM هم باز میشه:
و کانال های SKY SPORT که روی هاتبرد هست و با CCCAM هم باز میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eurosportکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Picture format رو تو همشون زده 1080iکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب 1080i که full Hd نیست و همین pq70 هم میتونه نشون بده.Picture format رو تو همشون زده 1080i
..........
usb این pq70 میتونه فیلم hd نشون بده ؟
زیر نویس ساپورت میکنه ؟ srt فارسی چی ؟
کلا چه فرمتهایی رو ساپوت میکنه ؟
فرکانس را هم لطف می کنی ؟
سلام pq70 full hd نیست ولی ps80 full هست
هیچکس این مدل رو نداره یا اطلاعات لازم رو نداره جواب بده ؟usb این pq70 میتونه فیلم hd نشون بده ؟
زیر نویس ساپورت میکنه ؟ srt فارسی چی ؟
کلا چه فرمتهایی رو ساپوت میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)