منم به آرام برنده مسابقه تبریک می گم . امیدوارم مسابقه های بعدی احسان جان یکم بیشتر به وقت بده که بازیهای پیچیده تر در بیاد و همینطور دکمه ها رو هم آزاد بزاره. ولی این مسابقه برای تست خلاقیت عالی بود.![]()
منم به آرام برنده مسابقه تبریک می گم . امیدوارم مسابقه های بعدی احسان جان یکم بیشتر به وقت بده که بازیهای پیچیده تر در بیاد و همینطور دکمه ها رو هم آزاد بزاره. ولی این مسابقه برای تست خلاقیت عالی بود.![]()
ارام جون تبریییک !
امر جون شما هم به خاط رتبه دوم تبرییک !
A,khz جون شما هم تبریک !
در کل همه خوب کار کرده بودن اختلاف امتیازها هم که ناچیز بود !
راستی Prance_Of_Persia جان یادمه قدیما که هنوز عضو این انجمن نبودم ازا موزشهای سه بعدی گیم میکرتون خیلی خیلی استفاده کردم . واقعا دمت گرم . خوشهال شدم دوباره اومدی
مخلص بچه های گل p30 هم هستیم. البته من جایی نرفته بودم ولی از این به بعد بیشتر می یام p30worldراستی Prance_Of_Persia جان یادمه قدیما که هنوز عضو این انجمن نبودم ازا موزشهای سه بعدی گیم میکرتون خیلی خیلی استفاده کردم . واقعا دمت گرم . خوشهال شدم دوباره اومدی
سلام
آرام جان از جایزش انصراف داد
بعد نگید چیزی ندادیدا ،
خودش نخواست ! : دی
اومده داره به همه ميگه
آره من از جايزم انصراف دادم دليلشم اينه كه شانس بالاي 20 درصد رو براي اول شدن اصلا آدم حساب نميكنم اگه خودمم مدير يه مسابقه بودم به برنده ي بين زير 5 نفر اصلا جايزه نميدادم :دي
حالا برين بگين دختره خله :دي
آرام جان تصميم گرفتند بعد از انصراف از جاييزه به دوستان گيم ساز عيدي بدهند( شروع شايعه ايي بزرگ )
خوشم مياد كسي كه اول ميشه ميره تو كار فرو تني
راستي جميعا ميگيم دوخي فروتن = Ar@m
Last edited by ehsan_wwe; 06-03-2010 at 17:30.
باید میبخشیدی به بچه های بی سر پرست !
بابا بخشش کیه ؟ هزار تومنم باشه بگیر . حده اعقل به خاطر احسان ! اخه از قدیم گفتن یه مو از خرس کندن قنیمته !![]()
عجب دختر فداکاری هستیمن بودم از 1 ریالش نمی گذاشتم
![]()
دخترك فدا كار![]()
محسن ، ما که میدونم پشت پرده شما از هر تحدیدی فروگذار نکردی : دی
اما حرکت باحالی بود ، اگه بچه های سه بعدی هم فروتنی داشتن منم مسابقه با جایزه برای سه بعدی میزاشتم : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)