سیدیش اهمیتی نداره فقط اسکریپتهای داخل کتاب همراشه, که میتونید او اسکریپتهارو از کتاب تو پنجره اسکریپت نویسی کپی کنید بعدش اجرا کنید
سیدیش اهمیتی نداره فقط اسکریپتهای داخل کتاب همراشه, که میتونید او اسکریپتهارو از کتاب تو پنجره اسکریپت نویسی کپی کنید بعدش اجرا کنید
سلام به دوستان
معمولا کسانی که پا یا دست کاراکترشونو ریگ میکنند از سه تا bone و یک ik solver استفاده میکنند
مشکل اینجاست که ik آزادانه به هر طرف حرکت کرده و در مواقعی مثل عکس زیر از مجموع طول سه تا bone بیشتر حرکت میکنه و باعٍث مشکلاتی میشه
این یه اسکریپته که بعد از کاربرد نمیزاره ik solver شما بیشتر از مجموع طول سه bone حرکت داشته باشه
البته این اسکریپت فقط بروی سیستم استخوان بندی که از سه تا bone با یک ik که در انتهای bone سوم قرار دارد, عمل درستی دارد
طریقه استفاده از اسکریپت هم سادست
از منوی مکس اسکریپت run script رو انتخاب و فایل رو اجراکنید
طیق عکس زیر سه تا bone و ik رو انتخاب کرده و روی دکمه lock ik solver کلیک میکنید با انجام کار یک پیغام ok ظاهر میشه
در نهایت میتونید اسکریپت رو ببندید
با ورژنهای قبلی مکس هم کار میکنه
دانلود اسکریپت از اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه اسکریپت برای خالی کردن اسلات های متریال ادیتور :
![]()
[B]این یکی از اسکریپت هام بود که قبلا تو مجید آنلاین هم گذاشته بودم
کارش بدست آوردن فاصله های مختلف بین دوجسم
استفاده از اسکریپت:
بین دو موضوع چهار جور فاصله رو برات محاسبه میکنه
مقدار unit setup هم به صورت خودکار تشخیص میده یعنی اگه unit setup رو روی متر گذاشتی به متر محاسبه
میکنه اگه روی میلیمتر گذاشتی به میلیمتر برات فاصله رو محاسبه میکنه و یا هر واحد دیگه ای
محاسبات روی دو موضوع انتخاب شده به این صورته:
1. فاصله بین pivot های دو موضوع
2. فاصله بین مرکز یا وسط دو موضوع
3. فاصله بین ورتکس یک موضوع تا ورتکس موضوع دیگه
4. فاصله ورتکس یک موضوع تا مرکز موضوع دیگه
برای بدست آوردن فاصله ورتکس موضوع اول تا ورتکس موضوع دوم به این صورت عمل کن::
1. اگه هر دوتا موضوع Geometry هستند شماره ورتکس خودت رو در کادرهای مشخص شده طبق تصویر واردکن
عکس زیر:
مثلا من تو عکس فاصله ورتکس 53 رو تا ورتکس 400 بدست آوردم
2. اگه یکی از موضوعات یک Geometry هست و موضوع دومت مش نیست (یعنی چیزی به نام ورتکس نداره)مثل
dummy فقط تو کادر مربوط به موضوع Geometry یا مش شماره ورتکس رو وارد میکنه
در این حالت فاصله ورتکس وارده شده تا وسط موضوع دیگه که بافت نداره محاسبه میشه
مثلا تو این یکی عکس من فاصله ورتکس 152 تا وسط dummy رو بدست آورد
عکس زیر:
برای اجرای اسکریپت از منوی maxscript گزینه run رو انتخاب کنید و مسیر فایل رو بهش بدید
دانلود:::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان منم میدونم که در مرداد ماه یه هکر اون لینک ها رو خراب کرده .
من در خواست کمک کردم حالا کسی میتونه و منت به بزار setup 64 برام بفرسته منظورم پلاگین فرای برای مکس
tankssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)