دوستان عزیز اینم نقدی رو که قولش رو داده بودم :
ببخشید دیر شد ولی از هر جهت تستش کردم تو این مدت
به دنیای اچ دی خوش آمدید
ببخشید
به دنیای فول اچ دی خوش آمدید
دنیای که به وسیله سی پی یو های 4 هسته ای Core i7 حکمرانی می شود
دنیای دیجیتال را در زیر دست داشته باشید و از آن لذت ببرید
در این نقد بر آن شدیم تا این غول دیجیتالی را از چند جهت مورد بررسی قرار دهیم
انشالله که با پرسش های دوستان نقدی کامل تر نیز خواهیم داشت
سرعت پردازش را حس کنید !!!
دوستان همونطور که می دونید این لب تاپ از تکنولوژی جدید سی پی یو استفاده
سی یو های 4 هسته ای که در کنار رو 6 گیگا بایتی باعث می شه از هر لب تاپ دیگه یک سر و گردن بالا تر باشه
این سرعت پردازش رو به وضوح حس خواهید کرد
بازی کنید و لذت ببرید!!!
دوستانی که به بازی علاقه دارن توصیه نمی کنم این لبتاپ رو برا خودشون انتخاب کنند
چرا ؟
واقعا گرافیکی که این لب تاپ داره اونقدر قدرتمند هستش که بازی ها رو در نهایت زیبایی اجرا می کنه
این مسئله باعث می شه من که زیاد هم به بازی علاقه مند نیستم گاها چندین ساعت پشت لب تاپ مشغول بازی باشم حالا اگه کسی واقعا به بازی علاقه داشته باشه دیگه فکر نکنم به کار های روز مره خودش برسه و دائما در حال بازی خواهد بود
باید بگم که گرافیک این دستگاه یک گیگا بایت و بعد از شیر شدن به بالا تر از 3 گیگ می رسه که درکنار رم 6گیگا بایتی و سی پی یوی قدرتمندش اجازه می ده هر بازی رو با کیفت بالا اجرا کنید
لب تاپی زیبا داشته باشید !!!!
واقعا از طراحی این لب تاپ لذت خواهیدبرد
مثل همیشه آرم وایو در پشت دستگاه خود نمایی می کند و جلوه ای خیلی زیبا به او می دهد
چراغ ها را خاموش کنید
نترسید شما کی بوردتان را خواهید دید
این لب تاپ دارای سنسورهایی می باشند که در تاریکی به صورت خودکار عمل کرده و بک لایت کی بورد را روشن می کند که در شب مانند ستاره ای می درخشد و شما را از خریدتان راضی می کند
پورت ها !!!
در سمت چپ این لب تاپ پورت های Lan , VGA , HDMI , Esata (& USB),eXpress card , s400
و در سمت راستش Disk Drive , USB (2) & optical out وجود داردپ
لازم به ذکر است دارای دو نوع کارت خوان نیز هست و وبکم 1.3 مگا پیکسلیه او به Face dedective مجهز است
کلید ها !!!
دارای 103 عدید کلید می باشد که برای مولتی مدیا نیز کلید های جدا تعبیه شده و در کنار آنها نیز می توان دکمه Display Off را نیز مشا هده کرد
باتری!!!
چون از فننیش سر در نمیارم فقط می تونم بگم راضیم و تا حدود 2 ساعت هم شارژ نگه می داره ولی چون من نذاشتم خالی بشه کاملا نمی تونم دقیق بگم
هر گلی خواری داره !!
حالا نوبت ضعف هاست
من خودم با اسپیکراش هیچ مشکلی نداشتم ولی شنیدم که کسانی بودن که اونها هم بعد از مراجعه به گارانتی راضی شدن
دستگاه نویز زیاد د اره ولی اونقدرا هم آزار دهنده نیست
زود گرم نمی کنه ولی خیلی گرم میکنه
ویندوزش 7HP هستش که اگر Ultimate بود به نظرم بهتر بود
دوستان باز سوالی دارن من در خدمتم