آفرین رفیق خوبه
اما هنوز جای کار زیادی داره باید در مورد کار روی مدلها بیشتر تحقیق کنی
آفرین رفیق خوبه
اما هنوز جای کار زیادی داره باید در مورد کار روی مدلها بیشتر تحقیق کنی
چطوری پسر ؟!
ببین به نظر من خیلی زود بردیش تو زیبراش ... نمیدونم شماها چه عجله ای دارین که مدل رو سریع ببرین تو زیبراش...ببین اگه base mesh کامل نباشه ... تو زیبراش دینت در میاد بخوای مدل خوبی ازش در بیاری ... مگه اینکه خدای زیبراش باشی...که بازم اگه همچین شخصیتی هم باشی بهتره که بیس رو کامل بسازی بعد ببری تو زیبراش
از من میشنوی مدلت رو تو مایا یا مکس یا هر برنامه ای که ار میکنی یه طوری بساز که وقتی میبینی شکل کلی کاراکتر توش معلوم باشه... نه اینه یه باکس ببری تو زیبراش و کلی روش کار کنی....
خیلی ممنون امید جان . آره خودم هم به این نتیجه رسیدم که زود بردمش زیبراش دوباره تو مایا تکمیلش می کنم بعد می یارم زی براش. هنوز برای کار مدل جا داره.چطوری پسر ؟!
ببین به نظر من خیلی زود بردیش تو زیبراش ... نمیدونم شماها چه عجله ای دارین که مدل رو سریع ببرین تو زیبراش...ببین اگه base mesh کامل نباشه ... تو زیبراش دینت در میاد بخوای مدل خوبی ازش در بیاری ... مگه اینکه خدای زیبراش باشی...که بازم اگه همچین شخصیتی هم باشی بهتره که بیس رو کامل بسازی بعد ببری تو زیبراش
از من میشنوی مدلت رو تو مایا یا مکس یا هر برنامه ای که ار میکنی یه طوری بساز که وقتی میبینی شکل کلی کاراکتر توش معلوم باشه... نه اینه یه باکس ببری تو زیبراش و کلی روش کار کنی....
خوب من دوباره رفتم سراغ base model منتها قبلش گفتم اینم تمومش کنم ببینم چه شکلی می شه. دو تا لول دیگه تو زیبراش جلو رفتم و بهش جزییات دادم. راستی جایی بازوهاش ماهیچه هاش نیست پیراهنشه
![]()
خوب شده ... ولی خوب یه جورایی باید گفت دست هاش ... انگشتها و گردنش جا کار خیلی هنو ...
هر كاري كني بيس مدلت 4 گوشهاما در كل دوست دارم كارتم دوس دارم
![]()
اقا دیگه به بیس گیر نده تقصیر این زرهش که چهار گوش شده .هر كاري كني بيس مدلت 4 گوشه اما در كل دوست دارم كارتم دوس دارمقرار شد دوباره برم سراغ بیس دیگه
منم دوست دارم رفیق![]()
پيش نهاد بدم؟
كاراكتر رو لخت بساز بعد لباس رو لا cloth تنش كن اينطوري تبيعي تر نميشه
البطه اگه از يه جايي بيوفتي پايين لباست در مياد
كمر بندشو سوا بزن كه بشه تاب تابش داد
موهاشم cloth بزن
خوب از اونجا که مدل خوب در نیومد و من هم صبر ایوب دارم دوباره رفتم سراغ بیس و زیر و روش کردم . خیلی بهتره از قبل شده و مهمتر از همه تعداد پلی ها خیلی خوب شده 2900 تا که من تا 7000 تا رو براش در نظر گرفتم این یعنی کلی صرفه جویی !
اینم عکسهای جدید از بیس مدل :
![]()
حالا خیلی بهتر شد ... ولی انگار ورتکس دستش مشکل داره چون سیاه شده ... یا شاید هم دستش اووف شده ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)