پس LBP3010 رو بگیرم واسه رنگی زدن => کانن
و 5050 رو هم واسه سیاه سفید => hp
درسته ؟
پس LBP3010 رو بگیرم واسه رنگی زدن => کانن
و 5050 رو هم واسه سیاه سفید => hp
درسته ؟
دوست عزیز
جهت انجام کارهای انبوه و همچنین چاپ کاور پرینتر جوهر افشان اپسون r290 به همراه مخزن جوهر عمری برات کار میکنه
من الان دارم 2 سال استفاده میکنم
نه عزیز من،
جفت این مدلها برای کانن هست،
اگه شما مدل Canon LBP5050 رو بخری که لیزری رنگی هست دیگه نیاز به خرید Canon LBP3010 ندارید که لیزری تک رنگ هست،
خدمتتنون عرض کرده بودم، در صورتی که میخواید هزینه از 150 تجاوز نکنه، شما یه لیزری سیاه سفید در کنار یه رنگی جوهر افشان بگیرید،
اما اگر بین 200 تا 250 میخواید هزینه کنید، Canon LBP5050 بگیرید. که این هزینه ارزشش رو داره،
در صورتی که ماکزیمم تا 150 میخواید هزینه کنید یه سیاه سفید لیزری + رنگی جوهر افشان بگیرید،
قیمتش چنده ؟ فک کنم رو خود دیسک های پیرینتیبل هم پیرینت می زنه آره ؟
آقا شرمنده اذیتت می کنم ! من در پیرینتر اصلا تخصص یا حتا آشنایی جزعی هم ندارم !!!![]()
![]()
دشمنت شرمنده باشه، ما اون چیزی که اطلاع داریم رو به اطلاع شما میرسونیم، از دیگر دوستان محترمی هم که تو این فروم فعالیت می کنن هم اطلاعاتمون کمتر هست،آقا شرمنده اذیتت می کنم ! من در پیرینتر اصلا تخصص یا حتا آشنایی جزعی هم ندارم !!!![]()
![]()
با همین دو پارامتر خدمتتون عرض کردم، بهترین گزینه برای شما خرید یه دستگاه لیزری سیاه سفید، در کنار یه جوهرافشان رنگی هست،شما حساب کن من در روز می خوام 10 تا سیاه سفید بزنم یه رنگی..
بعد مهمترین چیز برای من قیمت هست نهایت 150 می خوام هزینه کنم...
جدیداً از یه جایی قیمت پرینترهای کانن رو گرفتم، 14% گرونتر گفت، نمیدونم شاید قیمتها رفته بالا، یا اوشون گرون میگفتن، که دومی محتملتر هست،
Last edited by MANSOUR Fan; 14-03-2010 at 16:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)