تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: بهترین صندلی گردون برای کار با رایانه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

صندلیای نیلپر از هر لحاظ تأیید میشن و بهترین ها هستن... حتی نگاه کنی تمام صندلیای رسانه میلی هم نیلپره (پایه هاش از دور تابلوئن)...

کلاً من به شخصه با نیلپر بیشتر حال میکنم... هم کیفیتش بالاس هم گارانتیش خوبه و کلاً چیز خوبیه... جنس وطنی خوب به این نیلپر میگن...!

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسی نمیدونه صندلیهای 90 اونایی که فردوسی پور روش میشینه چیه؟

4. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تا حالا نپر تایید شد فقط اگر از سایتش بگید کدوم عالی میشه مممنننونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

11

تا حالا نپر تایید شد فقط اگر از سایتش بگید کدوم عالی میشه مممنننونم
    چیزی مثل صندلی رو باید از نزدیک امتحان کنی... از سایت و اینا نمیشه فهمید کدوم خوبه... همه شون خوبن... وقتی یه شرکتی کارش درسته همه محصولاتش با کیفیت و خوبن و انتخاب اینکه کدوم رو بخری به سه چیز بیشتر مربوط نیست:

1- سلیقه خودت (مثلاً پسرا بیشتر از صندلیای بزرگ و مشکلی خوششون میاد و دخترا بیشتر از صندلیای فانتزی و رنگ وارنگ)
    2- چیزی که خودت تست کنی و توش راحت باشی
    3- مقدار مایه ای که داری (هر چقدر آش بدی همونقدر پول میخوری )

یه سر پاشو برو شمال میدون حسن آباد، اونجا مغازه های زیادی هستن که محصولات نیلپر رو میفروشن... برو یکی یکی تست کن و قیمت بگیر (قیمت معمولاً بالای 80-100-120-150-200 تومنه)... البته قیمت حدودی توی خود سایتشم هست...

اگرم چیزی انتخاب کردی، قبل از خرید اولاً تمام سیستماش رو از فروشنده یاد بگیر (function هاش) و تستشون کن که درست باشن... برای خود من پیش اومده یه بار یکی از صندلیای نیلپر یارو از ته انبار درش آورد، سیستم 6 مرحله ای بالا پایین رفتن یکی از دسته هاش سفت کار میکرد یاروئم رفت و یکی دیگه آورد... 

یه چیزیم هست که به خاطر زیاد موندن اجناس توی انبار مغازه ها پیش میاد که صدا کردن لولای پشتی صندلی (که خیلیم از جنس خوبی ساخته شده) رو بعد از 1-2 ماه استفاده پیش میاره که به خاطر از بین رفتن گریس میتونه باشه... نترس و زنگ بزن گارانتی یکی میاد و در عرض 5 دقیقه کل سیستم رو ردیف میکنه و گریسشو از نو میزنه و هیچ پولیم نمیگیره و میره (به زورم شده پول نمیگیرن میگن قانونه)... بعدشم یکی زنگ میزنه خونه تون چند تا سؤال در مورد سرویس ازتون میپرسه...!!!

البته این گریس کاری و اینا رو اگه برات پیش اومد یاد بگیر یارو چیکار میکنه دفعات بعد یه اسپری گریس (گریس روغنی! اسمش چیه؟) بخر خودت گریس کاری کن...!

کارت گارانتیشم حتماً بگیر و دقت کن که شماره روی کارت گارانتی همون شماره زیر صندلی باشه...

من واسه خودم مدت هاس از این مدل استفاده میکنم خیلیم راضیم...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کسی نمیدونه صندلیهای 90 اونایی که فردوسی پور روش میشینه چیه؟
    رسانه میلی کلاً 99.99 درصد صندلیا و مبلمانش نیلپره... بری توی سایت nilper.ir میبینیشون... مخصوصاً صندلیا همه رو از روی شکل پایه های مخصوص نیلپر میتونی تشخیص بدی نیلپرن...
    Last edited by Cleeev; 28-02-2010 at 20:32.

7. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezaxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

می دونید نمایندگی نیلپر تو شیراز کجاست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان خیلی تپل من فکر کنم یکی از این 2تا مدل رو داره
    کد:
    کد:
    با توجه به جکی که داره فوق العاده است آخه د وست من 180 کیلو وزنشه همتون هم میشناسینش تقریبا نیمه معروفه یک خو.اننده است و اگه اشتباه نکنم این صندلی رو داره و با جثه بزرگش رو ی این صندلی پشتک میزد این صندلی به خاطر تیپ دسته هاش برای ادمهای چاق و قد بلند خوبه . قیمتش هم بدک نیس 130 تومنه

یه مدل دیگه هم هست توی همین مایه ها
    کد:
    در مجموع من اگه بخوام پول خوبی برای خرید بدم یکی از این سه تا رو میخرم
    فقط یه بدی دارند و متکای پشت سر رو ندارن که راحت باشی وگرنه برای کار مداوم عالیه من خودم امتحانشون کردم عالی هستند خیلی راحتن.

10. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من از این خوشم اومده نظرتون چیه؟
    کد:

چیزی مثل صندلی رو باید از نزدیک امتحان کنی... از سایت و اینا نمیشه فهمید کدوم خوبه... همه شون خوبن... وقتی یه شرکتی کارش درسته همه محصولاتش با کیفیت و خوبن و انتخاب اینکه کدوم رو بخری به سه چیز بیشتر مربوط نیست:

1- سلیقه خودت (مثلاً پسرا بیشتر از صندلیای بزرگ و مشکلی خوششون میاد و دخترا بیشتر از صندلیای فانتزی و رنگ وارنگ)
    2- چیزی که خودت تست کنی و توش راحت باشی
    3- مقدار مایه ای که داری (هر چقدر آش بدی همونقدر پول میخوری )

یه سر پاشو برو شمال میدون حسن آباد، اونجا مغازه های زیادی هستن که محصولات نیلپر رو میفروشن... برو یکی یکی تست کن و قیمت بگیر (قیمت معمولاً بالای 80-100-120-150-200 تومنه)... البته قیمت حدودی توی خود سایتشم هست...

اگرم چیزی انتخاب کردی، قبل از خرید اولاً تمام سیستماش رو از فروشنده یاد بگیر (function هاش) و تستشون کن که درست باشن... برای خود من پیش اومده یه بار یکی از صندلیای نیلپر یارو از ته انبار درش آورد، سیستم 6 مرحله ای بالا پایین رفتن یکی از دسته هاش سفت کار میکرد یاروئم رفت و یکی دیگه آورد...

یه چیزیم هست که به خاطر زیاد موندن اجناس توی انبار مغازه ها پیش میاد که صدا کردن لولای پشتی صندلی (که خیلیم از جنس خوبی ساخته شده) رو بعد از 1-2 ماه استفاده پیش میاره که به خاطر از بین رفتن گریس میتونه باشه... نترس و زنگ بزن گارانتی یکی میاد و در عرض 5 دقیقه کل سیستم رو ردیف میکنه و گریسشو از نو میزنه و هیچ پولیم نمیگیره و میره (به زورم شده پول نمیگیرن میگن قانونه)... بعدشم یکی زنگ میزنه خونه تون چند تا سؤال در مورد سرویس ازتون میپرسه...!!!

البته این گریس کاری و اینا رو اگه برات پیش اومد یاد بگیر یارو چیکار میکنه دفعات بعد یه اسپری گریس (گریس روغنی! اسمش چیه؟) بخر خودت گریس کاری کن...!

کارت گارانتیشم حتماً بگیر و دقت کن که شماره روی کارت گارانتی همون شماره زیر صندلی باشه...

من واسه خودم مدت هاس از این مدل استفاده میکنم خیلیم راضیم...

کد:

رسانه میلی کلاً 99.99 درصد صندلیا و مبلمانش نیلپره... بری توی سایت nilper.ir میبینیشون... مخصوصاً صندلیا همه رو از روی شکل پایه های مخصوص نیلپر میتونی تشخیص بدی نیلپرن...
    تو تبریزم سرویس دارن؟
    اخه من تبریزم
    دوست گلم واقعا مفید بود ممنونم
    این صندلتون چند تا حالت مگه داره
    بالا پایین ولو شدن همیناس دیگه

12. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

11 نیلپر

دوستان من از این خوشم اومده نظرتون چیه؟

کد:
    از مدل بسیار خوبی خوشت اومده... من این مدل رو دیدم و تستشم کردم و اصلاً قیافه ـشم تابلوئه که یه مدل مدیریتی با پشتی بلند برای استفاده طولانی مدت و لم دادنه... مطمئناً خیلی باهاش حال خواهی کرد...!

البته بهت توصیه میکنم صندلی رنگ مشکی بگیری... رنگ سفید و روشن چرک گیره و البته تمیزش میشه کرد (مخصوصاً چرمه راحت تر تمیز میشه) ولی به هر حال ممکنه بعد یه مدت چرکین بشه... رنگ مشکی بگیر هم با کلاس تره هم چرک نمیشه...

تو تبریزم سرویس دارن؟
    اخه من تبریزم
    دوست گلم واقعا مفید بود ممنونم
    این صندلتون چند تا حالت مگه داره
    بالا پایین ولو شدن همیناس دیگه
    صد در صد سرویس دارن... نیلپر الان توی کل کشور نماینده فروش و خدمات پس از فروش داره و مطمئن باش هر جا باشی ساپورتت میکنن (البته کیفیت بالاس نیازی به سرویس پیدا نمیکنی)... اگرم میخوای مطمئن بشی کافیه یه تیلیف بزنی بهشون بپرسی توی تبریز وضعیتشون چگونه س (فکر کنم باید با " تلفن مرکز فروش شهرستان " تماس بگیری) :

کد:
    این صندلی من و اکثر صندلیای نیلپر چند تا قابلیت کلی دارن که یکیش دسته تنظیم ارتفاعه که طراحی جالبی داره و به طور خودکار بالا میاد و کلاً خیلی نرم و نازک کار میکنه و راحت میتونید ارتفاعشو تنظیم کنید... یکی دیگه ش هم قفل کردن پشتیه که دیگه به عقب خم نشه که اینکار با فشار دادن دسته تنظیم ارتفاع به داخل و چفت کردنش در یه زائده پلاستیکی امکان پذیره... یکی دیگه ش هم که معمولاً هست پیچ قلمبه تنظیم زاویه کف صندلیه که زیر کف صندلی جلوی انتهای لولاهای ورقه ایه...

بعضی از مدل ها مثل همینی که من دارم (K712) ، قابلیت تنظیم ارتفاع دسته ها رو دارن که توی این مدل ها، دسته ها به صورت 90 درجه کنار صندلی قرار دارن و با یه میله استیل زیبا به بدنه متصلن... با این سیستم شما میتونید دسته ها رو در 6 ارتفاع متفاوت (مرحله به مرحله با بالا کشیدن دسته) تنظیم کنید...

در برخی مدل های دیگه قابلیت های جلو و عقب بردن دسته ها و بعضی قابلیت های جانبی دیگه هم هستن که توی مغازه برید میتونید ببینید...

اینم لینک اونی که میخوای از این یکی سایته که به نظر میاد قیمتای به روز تری داشته باشه :

کد:
    Last edited by Cleeev; 01-03-2010 at 04:59.

14. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوباره اقا من این نیلیپری رو که گفته بودم رو خریدم فقط یه خورده نه نظرم کجهههههههه
    چی کار کنم به فروشنده گفتم گفت طبیعی هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

فروشنده که دزده !
    خوب همون جا یه ساعت وقت میگرفتی مینشستی امتحانش میکردی داری پول میدی !! مفت که نمیگیری اون هم میخواد جنسشو بفروشه ( بندازه) تا دیر نشده ببر پسش بده ممکنه اون کجی باعث بشه بعدا میله وسط کلا بریزه پایین ! گارانیت هم یه ساله بعد یه سال که اینجوری شد چیکار میخای بکنی ؟

17. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •