چیزی مثل صندلی رو باید از نزدیک امتحان کنی... از سایت و اینا نمیشه فهمید کدوم خوبه... همه شون خوبن... وقتی یه شرکتی کارش درسته همه محصولاتش با کیفیت و خوبن و انتخاب اینکه کدوم رو بخری به سه چیز بیشتر مربوط نیست:
1- سلیقه خودت (مثلاً پسرا بیشتر از صندلیای بزرگ و مشکلی خوششون میاد و دخترا بیشتر از صندلیای فانتزی و رنگ وارنگ)
2- چیزی که خودت تست کنی و توش راحت باشی
3- مقدار مایه ای که داری (هر چقدر آش بدی همونقدر پول میخوری
.gif)
)
یه سر پاشو برو شمال میدون حسن آباد، اونجا مغازه های زیادی هستن که محصولات نیلپر رو میفروشن... برو یکی یکی تست کن و قیمت بگیر (قیمت معمولاً بالای 80-100-120-150-200 تومنه)... البته قیمت حدودی توی خود سایتشم هست...
اگرم چیزی انتخاب کردی، قبل از خرید اولاً تمام سیستماش رو از فروشنده یاد بگیر (function هاش) و تستشون کن که درست باشن... برای خود من پیش اومده یه بار یکی از صندلیای نیلپر یارو از ته انبار درش آورد، سیستم 6 مرحله ای بالا پایین رفتن یکی از دسته هاش سفت کار میکرد یاروئم رفت و یکی دیگه آورد...
یه چیزیم هست که به خاطر زیاد موندن اجناس توی انبار مغازه ها پیش میاد که صدا کردن لولای پشتی صندلی (که خیلیم از جنس خوبی ساخته شده) رو بعد از 1-2 ماه استفاده پیش میاره که به خاطر از بین رفتن گریس میتونه باشه... نترس و زنگ بزن گارانتی یکی میاد و در عرض 5 دقیقه کل سیستم رو ردیف میکنه و گریسشو از نو میزنه و هیچ پولیم نمیگیره و میره (به زورم شده پول نمیگیرن میگن قانونه)... بعدشم یکی زنگ میزنه خونه تون چند تا سؤال در مورد سرویس ازتون میپرسه...!!!
البته این گریس کاری و اینا رو اگه برات پیش اومد یاد بگیر یارو چیکار میکنه دفعات بعد یه اسپری گریس (گریس روغنی! اسمش چیه؟) بخر خودت گریس کاری کن...!
کارت گارانتیشم حتماً بگیر و دقت کن که شماره روی کارت گارانتی همون شماره زیر صندلی باشه...
من واسه خودم مدت هاس از این مدل استفاده میکنم خیلیم راضیم...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رسانه میلی کلاً 99.99 درصد صندلیا و مبلمانش نیلپره... بری توی سایت nilper.ir میبینیشون... مخصوصاً صندلیا همه رو از روی شکل پایه های مخصوص نیلپر میتونی تشخیص بدی نیلپرن...