تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: مشکل سرعت اینترنت با ویندوز سون 64 بیتی

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا من میگم ول کنیم بریم همون 32 بیت رو بچسبیم مثلاً حالا 32 بیت با 64 چیش میخوای فرق کنه...
    همونو که داری برو با همون حال کن!
    فرقش اینه که اگه رم شما سه گیگ به بالا باشه فقط ویندوز 64 بیتی میتونی از فضای کل اون استفاده کنه، یا یه مثال بهتر بزنم، اگه شما رم 6 گیگ دارید، ویندوز 32 بیتی فقط از سه گیگ استفاده میکنه، انگار که رم سه گیگ داشته باشید!

اما برای بهره کامل از ویندوز 64 بیتی، اولاً باید پردازنده 64 بیتی داشته باشید، و همینطور نرم افزارهای 64 بیتی نصب کنید. درسته که ویندوز 64 بینی قابلیت نصب اکثر نرم افزارهای 32 بیتی رو داره، ولی با این سرعت برنامه کمی کند میشه...

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته منم همینو میگم
    اکثر نرم افزارهای معروف و شناخته شده فقط نسخه 32 بیت دارن
    adobe با اون دب دب و کب کبش فقط ورژن 32 بیت از بیشتر نرم افزارهای release شدش رو داره
    با این اوصاف کار با 64 بیت کند میشه
    نمونش خودم
    کفر منو در اورده بود
    وبگردی با 32 بیت اکسپلورر که افتضاحه 64 بیتش هم فلش ها رو اجرا نمیکنه
    firefox هم که فقط 32 بیت داره (البته نسخه هایی از 64 بیتیش هم هست ولی....)

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

فرقش اینه که اگه رم شما سه گیگ به بالا باشه فقط ویندوز 64 بیتی میتونی از فضای کل اون استفاده کنه، یا یه مثال بهتر بزنم، اگه شما رم 6 گیگ دارید، ویندوز 32 بیتی فقط از سه گیگ استفاده میکنه، انگار که رم سه گیگ داشته باشید!

اما برای بهره کامل از ویندوز 64 بیتی، اولاً باید پردازنده 64 بیتی داشته باشید، و همینطور نرم افزارهای 64 بیتی نصب کنید. درسته که ویندوز 64 بینی قابلیت نصب اکثر نرم افزارهای 32 بیتی رو داره، ولی با این سرعت برنامه کمی کند میشه...
    اولا برای استفاده از 4 گیگ رم و بیشتر تو ویندوز 32 بیتی هم راه هائی وجود داره که شاید شنیده باشید
    من از وقتی از دست ویندوز 64 بیتی خسته شدم از یکی از همون راه ها استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم

دوما بغیر از اکثر شرکتهای مطرح خود ماکروسافت هم زیاد ویندوز 64 بیتیش رو تحویل نگرفته
    و فقط برای اینکه از تولیدش ضرر نکرده باشه روی مواردی مثل استفاده از رم بالاتر مانور میده که اونم فعلا تعطیله
    مثلا شرکت فایرفاکس مرورگر 64 بیتی تولید کرده ولی خود ماکروسافت تو همون ویندوز 64 بیتی هم از اینترنت اکسپلورر 32 بیتی استفاده میکنه
    این یعنی هنوز به خودش زحمت طراحی یه مرورگر و یا مدیاپلیر 64 بیتی برای بالاتر بردن کارائی در ویندوزش رو نداده...

شما بودید چی می گفتید؟ آیا واقعا خنده دار نیست؟
    من باز هم تاکید میکنم ماکروسافت فقط برای ضرر ندیدن از سرمایه گذاریش داره روی این ویندوز 64 تبلیغ می کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اولا برای استفاده از 4 گیگ رم و بیشتر تو ویندوز 32 بیتی هم راه هائی وجود داره که شاید شنیده باشید
    من از وقتی از دست ویندوز 64 بیتی خسته شدم از یکی از همون راه ها استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم

دوما بغیر از اکثر شرکتهای مطرح خود ماکروسافت هم زیاد ویندوز 64 بیتیش رو تحویل نگرفته
    و فقط برای اینکه از تولیدش ضرر نکرده باشه روی مواردی مثل استفاده از رم بالاتر مانور میده که اونم فعلا تعطیله
    مثلا شرکت فایرفاکس مرورگر 64 بیتی تولید کرده ولی خود ماکروسافت تو همون ویندوز 64 بیتی هم از اینترنت اکسپلورر 32 بیتی استفاده میکنه
    این یعنی هنوز به خودش زحمت طراحی یه مرورگر و یا مدیاپلیر 64 بیتی برای بالاتر بردن کارائی در ویندوزش رو نداده...

من باز هم تاکید میکنم ماکروسافت فقط برای ضرر ندیدن از سرمایه گذاریش داره روی این ویندوز 64 تبلیغ می کنه
    من که حرفای شما رو رد نکردم! فقط مزایای 64 بیتی رو گفتم.
    به نظر من هنوز خیلی مونده تا 64 بیتی جا بیافته (البته شاید به قول شما با شکست مواجه شه)، ولی در کل نسبت به 32 بیتی خیلی بهتره.
    اینم بگن اینکه میگید فلان نرم افزار رو 64 بیتیش کنن به همین راحتیا هم نیست، چرا که معماری پردازنده های 64 بیتی کلاً با 32 بیتی متفاوته، و برای ساختن برنامه های سازگار با اون دوباره از اول باید بیان و برنامه رو بنویسن! شاید واسه شرکتی مثل ادوبی نصرفه که بیاد کلی سرمایه بذاره فقط به خاطر اینکه بزرگترین رقیب نرم افزاریش یعنی ماکروسافت ضربه نخوره!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که حرفای شما رو رد نکردم! فقط مزایای 64 بیتی رو گفتم.
    به نظر من هنوز خیلی مونده تا 64 بیتی جا بیافته (البته شاید به قول شما با شکست مواجه شه)، ولی در کل نسبت به 32 بیتی خیلی بهتره.
    اینم بگن اینکه میگید فلان نرم افزار رو 64 بیتیش کنن به همین راحتیا هم نیست، چرا که معماری پردازنده های 64 بیتی کلاً با 32 بیتی متفاوته، و برای ساختن برنامه های سازگار با اون دوباره از اول باید بیان و برنامه رو بنویسن! شاید واسه شرکتی مثل ادوبی نصرفه که بیاد کلی سرمایه بذاره فقط به خاطر اینکه بزرگترین رقیب نرم افزاریش یعنی ماکروسافت ضربه نخوره!!!
    تا کسی تجربه استفاده از وین 64 اونم به صورت ریز شدن روی کارکرد نرم افزارها و وبگردی رو نداشته باشه متوجه صحبت من نمیشه
    سایتهای مطرح اغلب از وین 64 به عنوان سیستم عامل سرورها و workstation ها اسم میبرن
    اما متاسفانه نه که بعضی کاربرای ایرانی فقط دنبال سیستمهای high end ان سعی میکنن همه چیو از همون منظر ببینن
    high end بودنو توی 16 گیگ رم میبینن که به هوای اونم که شده بری و وین 64 بریزی!
    در ضمن در مواقعی دیده شده یه سری کرک های وین 7 روی 64 بیتی جواب نمیده و مابقیش هم که خودتون میدونید
    در هر حال من که بعد از کلی تحقیقات تجربی وین 32 رو برای کارهای گرافیکی سنگین،مکس،فوتو شاپ،بازی و ... انتخاب کردم
    Last edited by alpha007; 01-03-2010 at 20:29.

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

جداً من نمی دونستم...اگرز اینطور باشه پس انرژی ویندوزم داره تحلیل میره من رفتم ویندوز عوض کنم!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

مطمئنید 32 بیت تا 3 گیگ ساپورت میکنه ؟ من یه جایی خوندم تا 4 گیگ ساپورت میکنه !

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

مطمئنید 32 بیت تا 3 گیگ ساپورت میکنه ؟ من یه جایی خوندم تا 4 گیگ ساپورت میکنه !
    چه فرقی میکنه من که رمم 8 گیگه...بازم تحلیل میره...ای بابا DVD سون کجاست..؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

32 بیت تا 4 گیگ رم رو شناسایی میکنه ولی تا 3.5 گیگ اونو usable میکنه
    من که کارم گرافیک و مکس ه با 4 گیگ تمام نیازهامو داره جواب میده
    رم بالا ضرورتی نداره
    حتی برای سیستمهای x58 هم 3 تا 1 گیگ تریبل پاسخگو ه
    RAM (Random Access Memory یا حافظه موقت اسمش روشه
    نیازی به رم زیاد بالا نیست
    حتی برای کارهای حرفه ای 4 گیگ کاملا جوابگو ه
    حالا ما هی 4 گیگ 4 گیگ میکنیم مقادیر پایینتر از اینم برای کارهای سبکتر بسه
    Last edited by alpha007; 01-03-2010 at 21:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

تکرار میکنم:

حالا 4 گیگ فول باشه یا 8 گیگ و یا حتی 128 گیگ ، همگی تو سون 32 بیتی شناخته می شوند و usable هستند(با استفاده از پچ)

11. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •