پس 1 توضيح كامل و حرفه اي را ازت انتظار داريم دست خودت را ميبوسه من مطمئنم اين سري خيلي خوبه ولي بازم تائيدش با شما من منتظرم چون منم ميخوام بگيرم در ضمن مباركت باشه انتخاب خيلي خوبي كردي
پس 1 توضيح كامل و حرفه اي را ازت انتظار داريم دست خودت را ميبوسه من مطمئنم اين سري خيلي خوبه ولي بازم تائيدش با شما من منتظرم چون منم ميخوام بگيرم در ضمن مباركت باشه انتخاب خيلي خوبي كردي
Last edited by You Were Mine; 26-02-2010 at 22:35.
والا ما با همین بلوری رام هم تا حالا کاری نکردیم چه برسه رایتممنون...
باشه اگه وقت کردم چشم!
البته تا اون موقع مدلهای دیگه ای هم می یاد !
راستی دوستان میشه بلوری رام رو با رایترش عوض کرد؟!!چقدر هزینه داره؟!!
گرونه باید بیاد حدود 1.250.000
![]()
ببينيد دوست عزيز خواهشا تو سر مال نزنين خدائيش قيمتش خيلي هم مناسبه شما تو ايران هيچ لپ تاپي از بين برند هاي معروف همچون sony ; hp ; dell پيدا نميكنين با اين مشخصات حالا از مشخصات بگذريم با اين Cpu core i7-820 QM 1.73 turbo up to 3.06 Ghz كه قيمتش زير 1.800 باشه قيمت اين لپ تاپ دوست ما 1.600 حالا من نميگم ارزون ولي خدائيش خيلي قيمتش خوبه تو بازار ايران بعدشم حالا اين لپ تاپ تازه وارد ايران شده قيمتشون پائين تر هم مياد پس به اين نتيجه ميرسيم اين قيمت فعلا خيلي منطقيه
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
اقا pirooz راست ميگه ببين تا بخواد بلوري تو بازار ايران و جهان راه بيفته خيلي طول ميكشه پس الان پول اضافي دادن براي بلوري رام و رايترش اصلا توصيه نميشه ( اخه اين چه كاريه ) بعدشم وقتي جا افتاد شايد اصلا تا اون موقع خواستي لپ تاپتو عوض كني خدا رو چه ديدي حالا اگه هم نخواستي تا اون موقع قيمت بلوري و رايترش خيلي مياد پائين همچنين اگه ايرادي هم داشته باشه برطرف ميشه پس الان اين كار اصلا به صرفه نيست
می خواید بگیم 900تومنش کنند؟!!گرونه باید بیاد حدود 1.250.000اصلا" مجانی!
اگر بیاد پایین 100-200تومن می یاد پایین!
این برای ایرانه!اما من واسه ایران نمی خوام چون تا چند ماه دیگه ایران نیستم!اقا pirooz راست ميگه ببين تا بخواد بلوري تو بازار ايران و جهان راه بيفته خيلي طول ميكشه پس الان پول اضافي دادن براي بلوري رام و رايترش اصلا توصيه نميشه ( اخه اين چه كاريه ) بعدشم وقتي جا افتاد شايد اصلا تا اون موقع خواستي لپ تاپتو عوض كني خدا رو چه ديدي حالا اگه هم نخواستي تا اون موقع قيمت بلوري و رايترش خيلي مياد پائين همچنين اگه ايرادي هم داشته باشه برطرف ميشه پس الان اين كار اصلا به صرفه نيستو اونجا هم که دیگه بلو ری داره پیشرفت میکنه!
راستی یه تاپیکی بود توش معرفی لپ تاپ ها رو می نوشتند کجاست؟!!!من که پیداش نمی کنم!
سلام
ان شاالله كه به دردت بخورهه خاطر خودت گفتم كه پول زيادي ندي در هر صورت موفق باشي دوست عزيز
اينم تاپيك معرفي لپ تاپ هاي جديد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by You Were Mine; 27-02-2010 at 22:42.
سلام
فایده نداره باید 2 - 3 جا سوالمون رو مطرح کنیم تا به جواب برسیم
من بودجم 1 و 700 هست
میخواستم بدونم با این پول چه مدل از سری F رو میتونم بگیرم
ببخشید اگه چند جا مطرح میکنم چون یه خورده عجله دارم
ایران رهجو وارد نکرده؟
این مدل بود Sony Vaio VPC F113FX / BH که توی یکی از تاپیکای دیگه گفته بودین با گرافیک 330 هم در راهه؟
اگه قراره بیاد کی میاد؟
و تفاوت 4650 با این 310 های جی فورس چقدر هست
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
دوستان خوشبختانه لپتاپه نیومد من هم کنسل کردمشبه خاطر همین نظرم بیشتر به سمت ایسوس رفت اگر ریویو های خارجی رو در مورد سری Fبخونید می گن صفحه نمایش خیلی تیره ،صدای زیاد و تولید گرمای بالایی داره!!!
می تونید اینجا کامنتهای خریدارها روبخونید تونستید ترجمه های اونا رو هم بزارید که خوب میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam,ye review kamel az seri f tu site notebookcheck
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه چیزای جالبی ننوشتن و ظاهرا مشکل داره!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)