بله کمی از OCZ بهتره ولی فرق آنچنانی با هم ندارن و من شخصا OCZ رو هم تایید میکنم.دیدم اختلافشون آنچنانی نیست گفتم کرسیر بگیرید بهتره.ولی حالا با وجود اینکه شهرستان هستید برای کاهش هزینه من همون OCZ رو ولی با باس 1600 پیشنهاد میدم که تو چیپست P55 پهنای باند بیشتری با این باس میگیرید و تفاوت قیمت 1333 با 1600 فقط 10 تا 15 تومنه و ارزشش رو برای خرید باس بیشتر برای چیپست P55 داره چون برای این چیپست این پهنای باند بیشتر تاثیر گذاره و سرعت بیشتری میگیرید و این محسوس است.به 1066 اصلا برای این سیستم فکر نکنید.
خوب با توجه به اینکه باید هزینه ها کاهش پیدا کنه و مابقی رو اختصاص بدید به خرید پاور که براتون واجبه من P55A-UD3P رو پیشنهاد میدم چون تفاوت آنچنانی ندارند و اگه سوکت 1394 و دوآل لن براتون اهمیت زیادی ندارن و فکر نکنم زیاد به کارتون بیان و چند قابلیت نچندان مهم. همون UD3P رو بگیرید زیرا قابلیت های اصله کاریشون با هم برابرن و مابقیه هزینه رو برای خرید پاور که واجب است بزارید.همون 685 رو بگیرید بهتره.
در ضمن مدل UD4P با UD3P حدود 50 الی 60 تومن اختلاف قیمت دارند.
بازم ممنون از پاسخگوییتون...
اوکی، رم هم احتمالا 1600 بگیرم. حالا قیمتا هم یه زیر و بالایی می کنم، اگه به صرفه بود کورسیر می گیرم.
ولی واسه مین، من تفاوتشونو دیدم. عکس هم گرفتم، آپ کردم تا اگه نیازی بود شما هم یه نگاه بندازید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
UD3P هم IEEE 1394 داره! یعنی واقعا 50 تومن بیشتر فقط واسه دوال لنشه؟!
فک نکنم!
جالبه اختلاف عمدۀ UD3P با UD3 فقط تو همون سوکت 1394ه! UD3 چی، بش فکر کنم؟!
کلا کاربرد این سوکت واسه کجاس؟! یه توضیح میدی.
درباره دوال لن هم اگه لطف کنی و یه اطلاعات جزئی بدی ممنون میشم. لن لنه دیگه، دوالش دیگه چه صیغه ایه؟! .gif)
یه نظر دیگه هم ازت می خوام...
اصلا این مین کارت گرافیک آن بورد داره؟! گفتم شاید فعلا کارت گرافیک نگیرم تا سری 300 GeForce بیاد. مسلما می خوره تو سره همۀ Drx 11.0 Support ها. فک کنم تا چند ماه دیگه قیمت 5850 افت خوبی داشته باشه. نظرت چیه؟!
ممنون!