نه جون من بیا ازدواج هم بکن ؛, بچه جان وقتی 20 سالت شدتازه حق داری که فکر کنی ازدواج یعنی چی ؛ افتاد الان
![]()
شیردل
نه جون من بیا ازدواج هم بکن ؛, بچه جان وقتی 20 سالت شدتازه حق داری که فکر کنی ازدواج یعنی چی ؛ افتاد الان
![]()
شیردل
مگه میشه بدون کنکور IT خوند؟ اگه میشه ما هم بریم. البته اگه پیام نوره من بی خیالش میشم چون اعتباری نداره. ولی برای اینکه از سربازی اجق وجق جیم بزنی خوبه.
بعد از کارشناسی میتونی کارشناسی ارشد رو تو هر دانشگاه دیگه ادامه بدی. اینطوری مدرکت اعتبارم پیدا میکنه.
دانشگاه های علم و صنعت، خواجه نصیر، شیراز و امیر کبیر بدون کنکور به شیوه مجازی دانشجو می پذیرن. البته اول از روی معدل یه عده رو گزینش میکنن و بعد یه ترم دانشپذیر میشین و بعد از امتحان اگه معدلتون بالای 12 شد میشین دانشجو.
علم و صنعت برای ثبت نام تا پنج شنبه 29 ام فرصت دارین.
مجازی علم و صنعت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه. فقط برای ترم اول یعنی دانش پذیری معافیت صادر نمیشه، بعدا اگه به دانشجو تغییر وضعیت دادین معافیت تحصیلی براتون صادر میشه.
بعد از کارشناسی میتونین تو تموم دانشگاه های کشور ادامه تحصیل بدین.
ميگم كسي ميدونه اين دانشگاهاي مجازي در نهايت چقدر ميشه خرجش؟![]()
دوست عزیز شما سال بعد هم فرصت شرکت در کنکور دارید. زیاد عجله نکنید.
سلام دوست من
من هم دارم می رم It ....
خیلی رشته ی گسترده و جامعی هستمثل اقیانوسی به عمق 10 سانت !!! ولی مثلاً صنایع , چاله ای به عمق 100 متره !!!
اصلاً هم سخت نیست.
به زبان انگلیسی هم نیازمند هست ... ولی نه اونجوری که شما فکرشو می کنی.
تو خود دانشگاه بهت زبان یاد می دن.
تصمیم با شماست
اول موقعیتت رو با دقت تمام بسنج و اون چیزی رو که دوست داری انتخاب کن.
خیلی دوست دارم موفقیتت رو ببینم ... حالا چه بری دانشگاه It , چه نری.
من هم سوالمو همینجا میپورسم:
1.بین IT و مهندسی کامپیوتر_نرم افزار کدوم بهتره؟
2.کسی ک دانشگاه آزاد انتخاب دومش رو قبول شده و ثبت نا هم کرده آیا میتونه تکمیل ظرفیت هم پر کنه؟
چارت رشته مهندسی فناوری اطلاعات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by smh.ir; 20-09-2007 at 00:23.
برای کارشناسی چیزی حدود 150-200 هزار شهریه ثابت+ 25000 هر واحد نظری+ 90000 تومن هر واحد عملی و هر واحد پروژه و پایان نامه هم 100000 تومن.
این شهریه یک ترم مهندسی IT دانشگاه علم و صنعته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)