خیلی خیلی متشکرم
مدل ها اونقدر زیاد و متنوع بودند که حسابی گیج شده بودم... اگه شما نبودید فکر نمی کنم می تونستم پیز مناسبی پیدا کنم
.gif)
چهار مدلی رو که پیشنهاد دادین دیدم
1.پاناسونیک ZS3 کیفیت تصویر فوق العاده ای داره ولی اگه پیدا بشه همون حدود 400 هزار تومنه که یکم گرونه
2.دوربین دیگه ای غیر از سونی H20 زیر 400 هزار تومن هست که فرمت RAW رو پشتیبانی کنه و کیفیت تصویر خوبی داشته باشه ؟ اگه اندازش خیلی کوچیک هم نبود مساله ای نیست.اندازه Lumix DMC-FZ38 هم باشه خوبه
3.فوجی F70EXR هم کیفیت نسبتا خوبی داره .حداقل در ISO پایین تصویرش خوبه.ولی متاسفانه فیلم برداری HD نداره ولی قیمتش حدود 230 هزار تومنه
.gif)
ولی از جایی که من خیلی با اصتلاحات این دوربینا آشنا نیستم ممکنه شما هم یک نگاهی به کیفیت تصویر و مشخصات این دوربین بندازین ؟
این دو ریویوو به نظر خیلی خوب میان :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
اینم مشخصات :
کد:
4.دوربین FinePix F100fd به نظرتون چطوره ؟ ظاهرا کیفیتش شبیه ZS3 هست ولی قیمتش فقط 270 هزار تومنه !
اگه با این مدل آشنا نیستید و زحمتی نیست یک نگاهی هم به این صفحه بندازید :
کد:
5.لطفا اگه تو قیمت های زیر 400 هزار تومن دوربین با کیفیتی که فرمت RAW رو هم پشتیبانی کنه میشناسید حتی اگه بزرگ هم هست معرفی کنید ... چون اگه RAW داشته باشه فکر کنم ارزش داشته باشه یک جوری حملش کنم
راستش خودمم دیگه خجالت می کشم همش سوال بپرسم.امروز خیلی بهتون زحمت دادم. حلالم کنید
.gif)
نمی دونم چطور می تونم زحماتتون رو جبران کنم