بنده با نظر شما كاملاً مخالف نيستم ولي مخالفم!
حالا من گفتم 6 سال پيش با كتاب شروع كردم ولي نگفتم كه ديگه كلاً كتاب خوندن رو كنار گذاشتم. من تو اين مدت كتاب هاي زيادي رو ديدم كه براي آموزش روشي به مراتب ضعيفتر از اون كتابي كه در ابتدا خوندم ارائه كرده بودن و به همين دليل قيد ياد گيري تخصصي از طريق كتاب رو زدم.
ولي در آموزش تصويري شركت هاي معتبر ضمن اينكه شما ميتونين انواع آموزش هاي مبتدي، متوسط و پيشرفته رو داشته باشين نتيجه كار رو هم مستقيماً مي بينيم. من همين الآن آموزش هاي ابتدايي و اصول كار با Max (به عنوان نمونه) رو در اختيار دارم كه به هركدوم از دوستان و نزديكاني كه قصد شروع به يادگيري دارن پيشنهاد ميكنم و بازخوردش هم عالي بوده حتي اونقدر هم نياز به دونستن زبان انگليسي نداره و با طي كردن دقيق مراحل به نتيجه ميرسه.
من اگر در 6 سال پيش از همين آموزش هاي مالتي مديا استفاده ميكردم پيشرفتم چند برابر بود دوست من. من تعصبي نسيت به اين روش ندارم ولي واقعاً دردسرهاي يادگيري با كتاب و سرعت كار با كتاب قابل مقايسه با آموزش هاي مالتي مديا نيست.
اگر منظور شما از اينكه كتاب باعث بهتر ياد گرفتن ميشه اين باشه كه با وجود كتاب به علت نديدن نتيجه آدم مجبور ميشه تمام مراحل رو خودش انجام بده، من هم بايد بگم كه اگر كسي قصد پيشرفت داشته باشه براش كتاب با آموزش مالتي مديا تفاوتي نداره چون اون آدم اراده كرده ياد بگيره ولي مفاهيم با آموزش مالتي مديا به دليل واضح بودن نتيجه بهتر منتقل ميشه. به عنوان نمونه من عمراً نتونستم با آموزش گام به گام UVW Unwrap Modifier رو درك كنم ولي با دي وي دي Gnomon به راحتي ياد گرفتم.
اين كه شما مي فرمائين كه در آموزش مالتي مديا آدم دوست داره فيلمو جلو يزنه تا نتيجه رو ببينه در كتاب هم كتاب رو ورق ميزنه تانتيجه رو ببينه ديگه. من خودم اينطوري بوده و هستم هم در مورد كتاب و هم در مورد DVD . ولي وقتي كه قراره كاري بكنم و خروجي بدم بايد حتماً عمليشو انجام بدم.
البته ابن نكته رو هم نبايد از ذهن دور داشت كه هركسي شيوه يادگيري خودشو داره. بعضي ها با يه بار خوندن بهتر ياد ميگيرين بعضي ها با تكرار و بعضي ها هم با ديدن.
ولي ديدن سريعتر منتقل ميكنه.
البته اين نكته رو هم متذكر بشم كه اگر كسي زبانش حتي از حد ابتدايي هم پائين تر باشه همون كتاب كفايت ميكنه ولي CG بدون دانستن مختصر زبان انگليسي يك فاجعه بزرگه. بنابراين وقتي ما از آموزش مالتي مديا بحث ميكنيم منظورمون اينه كه طرف يه جيزايي از زبان حاليش ميشه نه اينكه از بيخ عرب باشه. البته همونطور گفتم بعضي از آموزش ها اونقدر ساده توضيح داده شدن كه نياز به دانستن زبان توش بسيار كمه ولي اشخاص با زبان ضعيف براي مراحل بالاتر بايد فكري به حال خودشون بكنن.