تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم ؟!

راي دهنده
17. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ESET NOD32

2 11.76%
  • Kaspersky

14 82.35%
  • Bit Defender

1 5.88%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: خرید کدوم به صرفه تره ؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

این آلترناتیو رو هم در انتخابهات قرار بده.

نصب نسخه مجانی Avira AntiVir بصورت فعال.
    نصب ThreatFire در کنار Avira بصورت فعال.
    نصب نسخه مجانی Outpost در کنار Avira.

نصب MalwareBytes Antimalware بصورت غیر فعال و فقط برای اسکن دستی. این هم نسخه مجانی

با بسته پیشنهادی بالا شما هم آنتی ویروس خوب داری... هم یک Behavior Blocker خوب و هم یک فایروال خوب.
    آنتی اسپای ور خوب رو هم در کنار همه شون داری. پول هم ندادی و کاملا مجانی گیرت اومده. در ضمن امنیت بسته بالا از خیلی از آنتی ویروسهایی که اسمشون رو نمیبرم بالاتره.

اما اگر باز هم میخوای پول خرج کنی KIS رو من پیشنهاد میدم.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کسی bit defender نداشته تجربشو به ما بگه ؟
    .................................................. .................................................. ....................
    من از نسخه 2008 بیت دیفندر به این ور رو دارم و ازش استفاده می کنم ....به جرات می تون بگم که از ناد 32 سر تره من خودم از نسخه 2 به بعد ناد 32 تا نسخه 4 رو داشتم و تست کردم ..ناد 32 فقط خوبیش اینه که نه پیغام زیادی میده و نه از رم و سخت افزار سیستم زیاد استفاده می کنه ولی مشکلش اینه که رجیستری گارد خوبی نداره ...و مشکلا ی دیگه ... که باعث میشه بیت دیفندر از اون سر تر بشه ( این نظر منه .........حالا نیاد هی بهم گیر بدینا.... ...ok.... ) کسپر رو هم اصلا تا حالا باهاش کار نکردم و نمی کنم ( بنا به دلایلی شخصی اصلا قبولش ندارم .... ) ولی این بیت دفندر امکاناتی داره که خیلی بهم کمک می کنه ...

به طور مثال نسخه اینترنت سکوریتی این آنتی ویروس دارای امکانات:

1.آپ دیت آفلاین( به صورت بسته های قابل نصب که توسط خود بیت دیفندر ارائه میشه )

2.اسکن ویروس چند لایه و قوی با امکانات و موتور جست جوی هوشمند

3.داراری Anti phishing و Anti Spam قوی و کار آمد جهت جلوگیری از ورود ویروس های ناخاسته اینترنتی

4.parental control که یه بخشی هست برای خانواده ها که دسترسی فرزندانشون رو به اینترنت و وب سایت ها و ساعات استفاده از اینترنت و چیزای دیگه محدود می کنه ( یه جورایی فیلتر می کنه )

5.privacy control که کنترلی دقیق و قوی بر رجیستری .، کوکی های اجرا شده بر روی سیستم و اسکریپت های اجرایی داره تا مبادا سیستم از این طریق آلوده به ویروس یا بد افزاری نشه

6.یه فایروال قوی که می تونید از طریق اون رول ها و دستورات اجرایی برای برنامه هایی که به اینترنت وصل می شن بنویسید و دسترسی یه سری از برنامه ها به اینترنت رو غیر ممکن کنید ، شبکه تون رو مدیریت کنید ، برنامه های در حال اجرا که از اینترنت استفاده می کنن رو مشاهده و مدیریت کنید .

7.بخش Encryption که به مسنجر ها نظارت داره تا از طریق چت و برنامه های مسنجری سیستمتون آلوده نشه

8.بخش Game mode که در واقع بخشی هستش که وقتی در سیستم بازی یا برنامه سنگینی مثل فتوشاپ اجرا میشه به صورت خودکار شروع به فعالیت میکنه و استفاده آنتی ویروس از منابع سخت افزاری رو به حد اقل می رسونه تا برای اجرای بازی ها یا برنامه های سنگین مشکلی به وجود نیاد

9. بخش Home Network که شبکه خانگی رو کنترل میکنه و میتونید یه شبکه امن رو با اون ایجاد کنید ( در این حالت باید چند تا سیستم داشته باشید و روشون بیت دفندر نصب باشه تا با هم یه شبکه امن رو تشکیل بدن و در واقع یه پوسته محافظ بر روی شبکه داخلی مزاره برای امنیت بیشتر سیستم ها مناسب برای شبکه های داخلی و کافی نت ها که سیستم ها به هم Trust بشن )

خیلی امکانات دیگه که تا باهاش کار نکنید متوجهشون نمی شید.

موفق باشید
    Last edited by kortol; 23-02-2010 at 23:40.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

هیچ کدام....
    استفاده از آنتی ویروس های رایگان به صرفه ترین گزینه هستند

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

نسخه های آزمایشی هر سه مارک رو کار کنید تا از لحاظ کارایی باهاشون آشنا بشی و بعد انتخاب کنی.
    هر سه مارک آنتی ویروس عالی هستن.
    برای آپدیت هر سه آنتی ویروس حتما Adsl داشته باشید.
    بیت دیفندر رو هم امتحان کنید که بهترین آنتی ویروس می باشد.

5. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به جای خرج زیادی این گزینه ها رو پیشنهاد میکنم : 1-avst 5.0 home edition به عنوان آنتی ویروس آنتی اسپای و .... ( avira هم خوبه ولی امکاناتش در حد avast نیست ! ) 2-یه فایروال مجانی مثل ashampoo یا comodo یا .... 3-استفاده از مرورگر فایرفاکس ورژن 3.6 به بالا و اضافه کردن افزونه ی No Script .

7. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •