به نظر من که تاثیری نداره، من خودم یه لپ تاپ مالزی داشتم که DVD رایترش خود بخود خراب شد (در حین خوندن سی دی ) لولای مانیتورش هم شل شد
ولی یه سونی چینی داشتم که بزنم به تخته هیچ مشکلی براش پیش نیومد تازه چند بار هم ضربه بدجور خورد.
به نظر من که تاثیری نداره، من خودم یه لپ تاپ مالزی داشتم که DVD رایترش خود بخود خراب شد (در حین خوندن سی دی ) لولای مانیتورش هم شل شد
ولی یه سونی چینی داشتم که بزنم به تخته هیچ مشکلی براش پیش نیومد تازه چند بار هم ضربه بدجور خورد.
نخیر تفاوتی احساس نمیشه و نمیکنید
البته وقتی آمریکایی یا ژاپنی باشه آدم یه جور ته دلش قرصه (نمی گم درسته ) ، یعنی یه جور تلقینه که اعتماد به نفس رو بالا می بره
ولی اگر چینی باشه چون اسم چینیا بد شده حالا تا یه مشکلی هم پیش بیاد آدم میگه آخ ، کاشکی چینی نخریده بودم در حالی که ممکنه اصلا کاری به چینی بودن هم نداشته باشه.
در کل بیشتر همون اعتماد به نفسه که گفتم مخصوصا اگر تا حالا جنس چینی آشغال خریده باشی هی با خودت می گی نکنه خراب شه.(تجربه شخصی)
درباره سري f سوني بيشتر بدانيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چيني و امريكايي هيچ فرقي نداره قطعات همشون ساخت چين و فقط محل مونتاژشون فرق ميكنه
كاملا اشتباه مي كنيد .ايناي كه گفتيد تلقينه !!!
به نظر من با چيني هم دلتون قرص باشه . هيچ فرقي نداره . اينم يه ترفنده كه فروشنده ها آمريكاييش رو كمي گرونتر بفروشن![]()
[QUOTE=NaKhoda BiBaK;4702933]این که میگن چینی هست تاثیری نداره تو کیفیتش ؟
لپ تاپ های اپل که شاید از لحاظ کیفیت ساخت بی نظیر بلشند تماما اسمبل چین هستندپس محل ساخت تو این جور برندها چندان ملاک نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)