موافقم.
به شخصه ASUS رو تو مین میپسندم، اما تو این رنج محصولی برای رقابت نداره، (DDR3هاش گرونه)
گرافیک 4670 رو بهتر میدونم، اما توضیحات دوستمون منطقی هست،
هارد هم 500 باشه بهتره، چون اختلافشون ناچیزه،
موافقم.
به شخصه ASUS رو تو مین میپسندم، اما تو این رنج محصولی برای رقابت نداره، (DDR3هاش گرونه)
گرافیک 4670 رو بهتر میدونم، اما توضیحات دوستمون منطقی هست،
هارد هم 500 باشه بهتره، چون اختلافشون ناچیزه،
هارد 500 از این نوع العان حدود 60 تومنه.
منظورم به سی گیت بود، وگرنه ماو جسارت.
خیلی ممنون که جواب دادین
ببخشید سوالهام زیاد شد
اگه بخوام یک کدوم رو انتخاب کنم چه پیشنهادی میدین؟حقیقتش بودجه ام نمیرسه برای 721000
مانیتور p20500 با سی پی یو 2 هسته ای
یا مانیتور ارزونتر و سی پی یو 4 هسته ای
منظور اینکه بین سی پی یو 2 و 4 هسته ای تفاوت زیاده ؟
بازم ممنون
به نظرت 28 تومن ارزشش رو داره.
منظورم اینکه p20500 با چهار هسته ای بگیری.چون اختلاف قیمت دو هسته ای با چهار هسته ای کمه و فقط 28 تومنه و قدرتش خیلی بیشتر است.تا اونجایی که جا داره همینی که میگم بگیر.اگه نشد من به شخصه سیستمی با سی پی یو چهار هسته ای و مانیتور ارزونتر رو انتخاب میکنم.
خیلی ممنون کمک بزرگی کردید
ببخشید آخرین سوال رو ازتون بپرسم
کارت گرافیک 3650 فرمودید؟یا 3450 ؟ آخه تو یکی از سایتها قیمتش رو 100000 زده
VGA:GIGABYTE 3650 512MB 128BIT 45000
منظورم 3650 بود.تازه سایت رایان صبا زده 55 تومن که تو بازار 40 تا 45 تومن میتونی گیر بیاری.
العان گرافیک 4670 که یه گیگ هم هست قیمتش 85 تومنه.اینکه 3650 است از نوع 512.اونوقت چه جوری قیمتش 100 تومنه در حالی که 4670 85 تومنه.
اینم لینکش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی و ممنون
من تو اینجا دیدم
برای همین گفتم ازتون بپرسم و مطمئن بشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببین اصلا به این رایانه توجه نکن حدود یک سال و نیمه که قیمت قطعاتو آپدیت نکرده و فکر کنم سایتش فقط واسه قشنگی باشه.یه گرافیک که العان مثلا 100 تومن باشه رایانه زده 250 تومن.العان رایان صبا و لیون به روز هستند.
واقعا ببخشید خیلی اذیتتون کردم
با عرض معذرت یه سوال دیگه داشتم و اون اینکه تفاوت GIGABYTE 770T-UD3P با GIGABYTE 770T-UD3 چیه؟
یکیشون در آخر حرف p داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)