lg که کلا مخالفن.این c901هم جی پی اس که ظاهرا نداشت و اینکه باطریش هم استاندارد بود...بازم ممنون از پیشنهاداتون...
lg که کلا مخالفن.این c901هم جی پی اس که ظاهرا نداشت و اینکه باطریش هم استاندارد بود...بازم ممنون از پیشنهاداتون...
دوست عزیز
به نظر من
بهترین گوشی تو این قیمت
w595 هست
واقعا بی نظیره
.
حتما ببینش
پشیمون نمیشی....
.
درباره کیفیت صداش هیچی نمیگم
خودت باید ببینی
.
دوربین 3.15
.
محیط روون و راحت و زیبا
و
کارایی مناسب
.
باید ببینیش...
Last edited by seyed_reza; 22-02-2010 at 00:36.
کلا همونطور که نظر دوستمون هست گوشیهای لمسی زیادی فانتزی ( یا به عبارت عامیانه سوسولی ست !! ) حالا از هر برندی میخواد باشه .
ضمن اینکه شما تصور کن تو خیابون هستی یه کیف هم دستته و یه کمی عجله داری اونوقت یه اس ام اس میاد که باید جواب بدی !!!!
اینجاست که گوشیهای تاچ به یه مصیبت در زندگی بشریت تبدیل میشه !!چون تایپ کردن اس ام اس تقریبا در چنین شرایطی غیر ممکنه !! من به شخصه پول به گوشی لمسی نمیدم . ( پول خوب واسه گوشی دادم اما لمسی نه ) .
حالا بهترین گزینه ها میتونه برای شما 6300 نوکیا و c510 سونی اریکسون باشه .
با اینکه 6300 قدیمیه ولی طراحیش هیچوقت کهنه نمیشه دقیقا همین حالت رو c510 سونی اریکسون داره
715 از نظر من هم قیافش بد نیست
حالا هر کسی نظری داره
سی905 هم خوبه
دکمه هاش کمی برای اشخاص کهن سال خوب نیست
یه گوشی دیگه هم هست
w980
دکمه های به حد کافی فاصله دارند خیلی راحته
تاشو هست نمیدونم ایراده یا مزیت
راحتی که داری وقتی بازش میکنی تماس را جواب میده و وقتی اسلاید را میبندی قطع میکنه
امکاناتش هم خوبه
با همه اینها گوشی یک تیکه باشه بهتره
![]()
![]()
اگه سن و سالش زیاده خب یه گشوی میخواد که باهاش راحت کار کنه و امکانات زیاد اهمیت نداره اما ظاهر مناسب هم در الویت هستش.از دید یک ادمی که در این سن هستش گوشیهای زیادی میتونی بخری
سی 702 مشکی خوبه هم کیفیت خوبی داره و هم باتری خوب.
و از نوکیا یه گوشی عالی هست 6303 کیبورد نرم و خوبی داره و گوشیش حالت فلزی دارد.فیلمبردرایش هم خیلی خوبه دوربین 3 مگاپیکسل خوبی هم داره .اندازه ی مناسبی هم داره.و قیمتش 135 هزار تومان هست صفحه نمایش عالی داره.
که واقعا به قیمت می ارزه و نسبت به تی715 کاملا برتری داره .
از همه دوستان ممنونم.در حال بررسی هستم.همه اینا رو بهشون انتقال میدم....ببینم چی میشه.بازم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)