خوب ممنون از همه اين نرو براي من آنقدر چيز ميز داره كه نميفهمم كه نگو . حالا يكي بگه اين Nero Scout چيه و كارش چيه و چرا مال من نيستش ؟![]()
خوب ممنون از همه اين نرو براي من آنقدر چيز ميز داره كه نميفهمم كه نگو . حالا يكي بگه اين Nero Scout چيه و كارش چيه و چرا مال من نيستش ؟![]()
با سلام ..
Nero Scout – Database Technology
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چند حالت وجود داره اگر مراحل نصب نرو نسخه 7 رو كامل طي كرديد و در طي مراحل نصب , نصب شدن اين قسمت رو غير فعال نكرده باشيد ميتونيد از دستور ذكر شده در پست شماره 9 براي فعال كردن اين ميان بر استفاده كنيد .چرا مال من نيستش ؟![]()
موفق باشيد .![]()
سلام . چرا NeroBuringROM من اين ارور رو ميده ؟
بايد بگم كه هربار كه اين برنامه رو دوباره نصب مبكنه براي بار اول ميشه از NeroBuringROM استفاده كرد ها ! اما بار دوم يا به بعد رو اين ارور رو ميده . چرا ؟؟
سلام . چرا NeroBuringROM من اين ارور رو ميده ؟
بايد بگم كه هربار كه اين برنامه رو دوباره نصب مبكنه براي بار اول ميشه از NeroBuringROM استفاده كرد ها ! اما بار دوم يا به بعد رو اين ارور رو ميده . چرا ؟؟
با سلام ..
بابا عجب پشت زمينه اي عجب ايکن هايي من![]()
با ترکيب کليد هاي ALT + Prtscr ميتونيد از پنجره فعال عکس بگيريد
![]()
خوب مشکل ميتونه از فايل نصاب نرو باشه .. اگر براتون مقدور هست نصاب ديگري رو امتحان کنيد![]()
موفق باشيد .
Last edited by mpsjavad; 13-05-2006 at 00:17. دليل: عجله چيز خوبي نيست !!
سلم
يك سوال هم من داشتم
چيكار كنم كه وقتي وصط كار رايت متوقف شد سي دي نسوزد و دوباره روي سي دي برنامه را رايت كنم
با سلام ..
عموما وقتي شما اطلاعات رو به صورت Data بر روي CD رايت ميکنيد اگر وسط رايت کنسل کنيد يا به هر علت عمليات متوقف بشه سي دي به صورت MultiSession هست و ميتونيد از ادامه CD استفاده کنيد . براي حالت فيلم و موزيک فکر نکنم بشه !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)