اگه ميخواي تو برنامه استفاده كني بايد آدرس و شماره آيكن رو بدي مثلا شماره آيكن اينترنت اكسپلورر 32528 هست
اگه ميخواي تو برنامه استفاده كني بايد آدرس و شماره آيكن رو بدي مثلا شماره آيكن اينترنت اكسپلورر 32528 هست
حامد جان سلام
شما مي خواهي چيزي را در ويندوز پيدا كني كه اصلا وجود خارجي ندارد. وقتي ويندوز براي آيكون مذكور از فايل shell32.dll استفاده مي كند چطور شما مي خواهي به زور آدرسي با پسوند ico از آيكون مورد نظرت پيدا كني؟
پس چطور ، یک فایلی که مربوط به اینترنت اکسپلوره هست سیستم تشخیص میده و برای آیکون اون از نشانه اینترنت اکسپلوره استفاده می کنه ؟نوشته شده توسط Mehdi_Best
مطمئنا یا از یک دستور خاص و یا یک آدرس خاص طبعیت می کنه . من اون دستور و یا آدرس رو نیاز دارم
مرسی دوست عزیزم ، کارت درستهنوشته شده توسط MrSobhani
اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شم
حامد جان سلامنوشته شده توسط br0991
درسته كه استفاده مي كنه اما از فايلي با پسوند ico نيست بلكه از همون shell32.dll استفاده مي كنه.
حامد جان مگه مغز ...ر خوردی.نیست دیگه بالام جان.اون دستوری هم که تو میگی توی dllcacheنوشته میشه با یه رمزنگاری توپ.آدرس مستقیمی هم براش نیست.ولی میتونی از آیکون خود IE.exe استفاده کنی.
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
اگرم نه. میتونی آیکونش رو با انواع و اقسام برنامه ها بکشی بیرون. مثل همین برنامه ای که معرفی کردن یا با icon workshop که خیلی توپه.
Do u understand?
وقتی نمی دونی جیگر ، کی بهت می گه نطوق کنینوشته شده توسط rahman.akbari
![]()
آقای mrsobhani عزیز سوال من رو فهمیدن و جوابم رو دادند
Last edited by br0991; 05-04-2006 at 13:28.
mrsobhani جان اگه بیشتر توضیح بدی ممنون می شم یا اگه خواستی تو یا هو مسنجر بهم توضیح بدهنوشته شده توسط MrSobhani
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی میتونه تو تحلیل سیستم خرید وفروش برای درست کردن بانک اطلاعاتی کمکم کنه؟
من دانشجوي بازرگاني هستم، تجارب خوبي هم در زمينه تحليل سيستم و طراحي سيستم دارم.شايد بتونم كمكت كنم.نوشته شده توسط topolii
ولي فكر نكنم اينجا جاش باشه...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با من تماس بگير ببينم چي ميخواي...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)