البته خوب سینوزیت که دارم ولی هر وقت سرما بخورم چرک میکنه یا وقتی باد به پیشونیم میخوره سردرد میگیرم به نظر شما ربطی داره؟
البته خوب سینوزیت که دارم ولی هر وقت سرما بخورم چرک میکنه یا وقتی باد به پیشونیم میخوره سردرد میگیرم به نظر شما ربطی داره؟
سینوزیت مزمن با ترشحات ممتد بینی و پشت حلق خودشو نشون میده و سردرد در زمانی که عفونت حاد بشه بوجود میاد . معمولا بوی بد دهان در اثر این ترشحات مزمن پشت حلق ایجاد میشه .
حالا به نظر شما چیکار کنم؟
اگه بخوام برم پیش دکتر پیش چه دکتری برم؟
با پزشک عمومی شروع کنید و در صورت تایید سینوزیت متخصص گوش و حلق و بینی![]()
سلام
من 164 قد دارم و وزنم 48 کیلو است و تمام تلاشم را در خوردن کرده ام.حتی دوستانم می گویند که تو بیشتر از ما می خوری ولی با وجود اینکه فعالیت بدنی ندارم وزنم هیچ تغییری نکرده.گاهی اوقات خارش در مقعد هم دارم.می خواستم بدانم آیا احتمال داشتن انگل دارم؟به پزشک مراجعه کنم؟ممنون
بله احتمال وجود انگل هست . حتما به پزشک مراجعه کرده و یک آزمایش انگل بدهید
اين دنيا جايگاه باكتريها و انگلها مي باشد
برخي از آنها در دما و سرماي بالا سازگار هستند هوازي و بي هوازي و حتي جهش شديد ژنتيكي
آلودگي از طرق تنفس يا سطح پوست و خوردن غذاي كامل نپخته آب تصفيه نشده با ازن
انگلها تا سالها ممكن هست در بدن بدون علامت خاصي به صورت غير فعال باشند و يا در صورت استفاده از دارو در كبد مخفي شوند
براي پيش گيري شما مي توانيد داروي ضد انگل استفاده كنيد معمولا در محلهاي پر خطر و با فرهنگ بهداشتي پايين. برخي از انگل كش ها قوي هستند و مدت زمان طولاني براي مصرف اصلا توصيه نمي شود و زير نظر دكتر مصرف شوند
تشخيص انگل در برخي موارد بسيار سخت هست و بعضا بجاي سرطان يا تمور اشتباه گرفته مي شود
و يا در طول مدت نتيجه آزمايش براي بيمار
انگلهاي خوكي مانند انگل گوشت خوكي بيشتر در مغز باعث حملات صرع
انگلهاي سگ و حيواناتي مانند شغال و روباه بيشتر در معده و كوري چشم
انگلهاي مانند مالاريا از نيش پشه بشتر در تمام بدن تا رسيدن به مغز و تورم گفتن هزيان
انگلهاي حلزون بيشتر در معده جانوران جونده و مدفوع باعث خوردن مغز
شفيره مگس و يا كرمهاي كوچك بيشتر در زخمها خوردن خون و گوشت و وارد جريان خون خوردن مغز و يا تماس با چشم خوردن شبكيه چشم و كوري چشم
آره یک دارو هست. عرق زنیان. انگل کش و ضد قارچه. مقوی معده و ضد عفونی کننده دستگاه گوارشه. معرکه است.بخور شفا میگیری
ریشه گیاه کاسنی(کاسک) الان فصلشه و تازش به وفور تو طبیعت.
Sent from my GT-N7100
این ک خوردن الکل انگل رو از بین میبره باور عامیانه س یا واقعیت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)