خاموش کنین بابا .. تی وی حوصلشو کی داره..!
خاموش کنین بابا .. تی وی حوصلشو کی داره..!
حيف چه پولهايي كه با ساختن همچين سريالهايي دور ريخته ميشه
طنزهای مهدی مظلومیه دیگه
بدک نیست
بازیگرای سریال واقعا بازیهای خوبی ارایه دادن ولی فیلمنامه و دیلوگها ضعیفه وسریال چیز جدیدی برای ارایه نداره در کل بازی کاراکترها داره حیف میشه .
من اين سريال رو فقط بخاطره يوسف تيموري نگاه ميكنم!
به نظر من از این سریال جدیده، چیه اسمش... آهان پرانتز باز که شبکه پنج میده خیلی بهتره... به زحمت قسمت اولش رو تا وسطاش دیدم، پشت بندش رفتم چند تا قرص ضد سر درد و آرامبخش خوردم...!!!!باز باغ شیشه ای تو قسمتاش، نقاط مثبت هم داشت... ولی کلا جالب نبود...
![]()
منم یه جورایی طرفدار این یوسف تیموریم...ولی خدا وکیلی انگار این واقعا گیج میزنه که توی همه ی نقش هاش یه نقش آدم گیج بهش میدن...تیکه های تکراریه خودش و دیگران رو به کار میبره و باعث میشه من وقتی میبینمش یاد نقش های قبلیش بیفتم نه اونی که الان داره بازی میکنهمن اين سريال رو فقط بخاطره يوسف تيموري نگاه ميكنم!
دویتان میگم که این پیرمرده هست که خدمت کاره..اسمش رو نمیدونم...این قیافش برای من آشناس...نمیدونم کجا دیدمش...شما میدونید؟![]()
فکر کنم منظورت کاپیتانه تو سریال گاوصندق..نه؟!!دویتان میگم که این پیرمرده هست که خدمت کاره..اسمش رو نمیدونم...این قیافش برای من آشناس...نمیدونم کجا دیدمش...شما میدونید؟![]()
![]()
ئههههههههههههههه...اونه؟مط ئنی؟فکر کنم منظورت کاپیتانه تو سریال گاوصندق..نه؟!!![]()
من میگم این یارو رو یه جایی دیدم...مغزم پوکید تا کاپیتان رو یادم اومد![]()
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 22-06-2010 at 12:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)