اگه اینجوری که میگی پارتیشنا میپره و ویندوز هم روش نصب نمیشه یا به سختی نصب میشه به احتمال زیاد هارد مشکل داره یه اسکن ازش بگیر با hdd regenertor وگرنه باید ببری تعمیر
اگه اینجوری که میگی پارتیشنا میپره و ویندوز هم روش نصب نمیشه یا به سختی نصب میشه به احتمال زیاد هارد مشکل داره یه اسکن ازش بگیر با hdd regenertor وگرنه باید ببری تعمیر
الان من فقط یه مشکل دارم اون هم این است که سه تا پارتیشن با اطلاعاتش پریده ومن میخوام با اطلاعاتش بر گرده .........مشکل ویندوز رو فراموش کن نصب کردم
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
NoDrivesندارم
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
بجای درایو های حذف شده فقط این رو میبینمfreespace
حالا فهمیدی چی میگم
خیلی متشکرarzeva
اگر مشکل حل نشده تاپیک زیر هم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه عكس از Mycomputer بزار ببينم چيكارش ميشه كرد
مشکل را با یک برنامه ی ریکاوری خوب حل کردم
باتشکر ازهمتونکه تو این مشکل کمک کردین
خوشحالم که مشکلت حل شد دوست من.
موفق باشید![]()
تو اولين پست برنامه GetDataBack رو بهت معرفي كردم معلوم بود كه به پست هايي كه دادم توجه نميكردي حالا از اين برنامه استفاده كردي يا يه برنامه ديگه اسمشو بگو تا دوستان ديگه هم ببتونن استفاده كنم
در مورد تاپیک هات این که همرو خوندم فقط اون موقع ویندوزم نصب نمیشد
درمورد برنامه هم از easy rycavery استفاده کردم
باز هم تشکر arzeva
یه نکته خدمت دوستان خوب
وقتی یه درایو یا یه پارتیشن پاک میشه نباید از برنامه های بازیابی فایل استفاده کرد. تو این شرایط اولاً باید هارد به هارد کرد و ثانیاً از برنامه هایی که پارتیشن بازیابی می کنه استفاده کرد. بهترین نرم افزار بازیابی پارتیشن هم Active Partition Recovery هست. این برنامه رو روی یه سیستم آدم نصب می کنند بعد هارد خراب رو به این سیستم slave می کنند. حالا این نرم افزار می یاد پارتیشن های پاک شده رو بر می گردونه اون هم با تمام اطلاعات داخلش!
البته! همیشه باید نکات بازیابی اطلاعات رو در نظر داشت که زیاد هم روش بحث شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)