تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: خرید گوشی چینی N95 8G

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

پیشنهاد بعدی: امضاتو عوض کن
    راست می گی دو باره به جرزم مالتی یوزر یوزر قبلو بعدتو یه کرباس می کنن............پیشنهاد منم اینه که نخر..............

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

معمولا كساني دق گوشيهاي چيني را دارند كه خودشون رفتن يه پول هنگفت در حد 500 هزار تومن به بالا پول بابت گوشيهاي نوكيا و..دادن بعد ميبينن كه چين همون گوشي را زده با قيمت مثلا 100 هزار..نميگم امكانات چينيه با اصليه يكيه..ولي حداقل وقتي تو دست ميگيري كسي نميفهمه اصل نيست!!يه گوشي گرون قيمت(اصل) هر چقدر هم كه جذاب باشه و امكانات داشته باشه دلتو بعد چند روز ميزنه بازم دوست داري يه گوشي جديد تجربه كني چون هر ماه هم كه خداروشكر چندمدل جديد دارن ميدن برون(فكر كنم اينو همه قبول داريم) پس چه بهتر كه پول زياد بابت گوشي خيلي گرون نديم.نميگم حتما بريم چيني قلابي بخريم نه...بلكه من نظرم اينكه گوشي گرون خريدن تو ايران فايده نداره چون خيلي از اپشنهاي گوشي كه باعث شده قيمتش بره بالا تو ايران فعال نيست..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بهت پیشنهاد میکنم اصلاً گوشی چینی نظر مگر مارکهای معتبرشون که تو ریویو سایتهای خارجی هم هست

دوستم یه n95 8gb چینی داره که اصلاً معلوم نیست مموری کارت میخوره یا نه ... بعد حافظه داخلیش نوشته 8000 مگابایت اما وقتی وصلش میکنه به کامپیوتر می نویسه 500 کیلوبایت یعنی 0.5mb

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

مگر مارکهای معتبرشون که تو ریویو سایتهای خارجی هم هست
    میشه لطف کنید یک لینک بدید اگر خوب باشه منم یکی میگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میشه لطف کنید یک لینک بدید اگر خوب باشه منم یکی میگیرم
    منم زیاد اطلاع ندارم اما یکیشون سندو بود (sendo)
    فکر کنم قیمتشون هم مثل بقیه گوشی ها باشه

اما به نظر من خریدن گوشی به جز مارکهای نوکیا ، سامسونگ ، ال جی ، موتورولا و سونی اریکسون و اچ.تی.سی و بقیه مارکهای معروف اشتباهه... چون اگه مشکلی واسه سایر گوشیها پیش بیاد درست شدنشون دیگه مشکله (نبودن قطعات و پشتیبانی و ...)
    Last edited by tiyam 01; 02-03-2010 at 18:52.

6. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

خریدن گوشی به جز مارکهای نوکیا ، سامسونگ ، ال جی ، موتورولا و سونی اریکسون و اچ.تی.سی و بقیه مارکهای معروف اشتباهه
    میشه دلیل محکم تری ارائه کنید

داره خودمونی میشه hamidreza.sn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مینودشت

پيش فرض

من خودم دو سال پشت سر هم گوشي چيني مي خريدم پريسال گوشي necn880 خريده بودم تاچ اسكرين بود 5 تا اسپيكر هم داشت صداش هم فوقولاده بود هنوز هم دارمش بدون هيچ مشكلي كار ميكنه حدودا اوايل 87 بود از يه گوشي چيني خيلي خوشم اومد هم اندازش زياد بزرگ نبود هم كلي امكانات داشت از قبيل ( سنسور حركتي ، تلوزيون مثلآيينه مي گرفت ، راديو ، دو تا سيم كارت همزمان ، دوتا مموري كه من 2 تا 2گيگ انداخته بودم در كل 4 گيگ حافظه داشت ، تازه يادم رفت بگم از روي تلوزيون و راديو ضبط هم ميكرد ، دو تا باطري قيمت با 2 تا رم 2 گيگ 80000 هزار تومان واقعا مفت از كارايي و امكانات فوقوالعاده اش واقعا راضي بودم تنها بدي كه داشت نرم افزار روي اون نصب نمي شد اون هم به دليل چيني بودنش كه سيستم عامل نداره نام و مدل گوشي :kenxinda k600 در كل گوشي توپي بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میشه دلیل محکم تری ارائه کنید
    اگه یه گوشی بخرید که یه جاش خراب بشه وقتی که تعمیرگاه های موبایل قطعه شون رو نداشته باشن چکار می کنید؟

هیچ استانداری رو رعایت نمی کنن ... گوشی چینی رو می داشته باشید که گواهینامه ce یا fcc داشته باشه؟

میزان sar اونا معلوم نیست.. میزان sar نباید از یه حدی بالا بره و مقدار زیاد اون برای بدن خیلی ضرر داره

حتی برنامه های جاوا رو هم ساپورت نمی کنن

کیفیت ساخت خیلی پائینی دارن .. تا یه ضربه کوچیک بهشون وارد شه یه جاشون خراب میشه

حتی فلش کردن اونا هم دردسره ... هر گوشی فایل فلش خودش رو میخواد حتی دو مدل مثل هم و اگه هم زیر فلش خاموش بشه دیده تموم، دیگه هیچ وقت درست نمیشه

و ...............

---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

من خودم دو سال پشت سر هم گوشي چيني مي خريدم پريسال گوشي necn880 خريده بودم تاچ اسكرين بود 5 تا اسپيكر هم داشت صداش هم فوقولاده بود هنوز هم دارمش بدون هيچ مشكلي كار ميكنه حدودا اوايل 87 بود از يه گوشي چيني خيلي خوشم اومد هم اندازش زياد بزرگ نبود هم كلي امكانات داشت از قبيل ( سنسور حركتي ، تلوزيون مثلآيينه مي گرفت ، راديو ، دو تا سيم كارت همزمان ، دوتا مموري كه من 2 تا 2گيگ انداخته بودم در كل 4 گيگ حافظه داشت ، تازه يادم رفت بگم از روي تلوزيون و راديو ضبط هم ميكرد ، دو تا باطري قيمت با 2 تا رم 2 گيگ 80000 هزار تومان واقعا مفت از كارايي و امكانات فوقوالعاده اش واقعا راضي بودم تنها بدي كه داشت نرم افزار روي اون نصب نمي شد اون هم به دليل چيني بودنش كه سيستم عامل نداره نام و مدل گوشي :kenxinda k600 در كل گوشي توپي بود
    این nec n880 تا حالا شده حتی یه برنامه روش نصب کنی؟

یه جیز دیگه این گوشی های چینی خودشون قلابین بعد مدل مئل تقلبی دارن
    مثلا n880 بود بعد یه مدت کیفیت صدا و lcd ایش بعد یه مدت به شذت پائین میومد
    Last edited by tiyam 01; 03-03-2010 at 10:56.

10. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •