شما کارت گرافیکتون رو به صورت Plug and Ply یعنی شناسایی خودکار سیستم عامل نصب کنید.
اگه این جواب نداد از یه کارت گرافیک دیگه بایستی استفاده کنید.
شما کارت گرافیکتون رو به صورت Plug and Ply یعنی شناسایی خودکار سیستم عامل نصب کنید.
اگه این جواب نداد از یه کارت گرافیک دیگه بایستی استفاده کنید.
از راهنماييهاتون واقعا ممنونم
مورد اول هنوز امتحان نكردم ولي مورد 2 و 3 رو تست كردم اما مشكلم حل نشد.
گرافيكم رو روي سيستم ديگه اي تست نكردم.
برند گرافيكم گيگابايت
يك عكسم از پاورم ميزارم شايد تو حل مشكل كمك كنه
شما برو گرافیکتو روی یه سیستم دیگه تست کن زودتر به نتیجه میرسی.اگه نتونستی پاور رو تست بزن.
بچه ها گرافيكم تست كردم مشكل از گرافيك بود
حالا به نظر شما ارزش داره برم يك گرافيگ ديگه بخرم يا همين درستش كنم.
اول باید بگی بودجت برای خرید یه کارت جدید چقدر هست تا ببینم میصرفه یا نه.
ببین العان گرافیک تو نوش 80 تومنه و فکر کنم حداکثر 20 تا 25 تومن شاید یه ذره بالا پایین خرجش بشه.اگه بودجت برای خرید گرافیک زیر 140 تومن باشه بهت توصیه میکنم بری همینو تعمیرش کنی که به صرفه تره.
8500 گرافیک خوبیه.
من 50 ت بودجه دارم.
به نظرت اگه يك كارت نو بخرم بهتر نيست چون تو ميگي نزديك 25 تومن شايدم بيشتر خرجش.
من فكر مي كردم هزينه تعميرش 10 ت بيشتر نشه.
گفتم که هزینه ی تعمیرش بستگی به مشکلش داره.ممکنه هزینه اش از این کمتر بشه.خودت قضاوت کن.این کارتو تو این وضعیت چند میخرن که تازه بخوای 50 تومن بزاری روش یه چیزی تو همین مایه ها شاید هم کمتر گیرت میاد.پس تعمیرش کن که بیشتر برات میصرفه و کمتر ضرر میکنی.چون گرافیکت هم خوبه و اینقدرا هم بی مصرف نیست و کاریه.
تازه میگی برند گیگا هم هست .تازه گارانتیش هم تموم شده باشه ببری خدمات آواژنگ کمتر برات تموم میشه.یه با که برات تعمیرش کنند کلا مشکلت حله چون قطعاتی که از برد تو گارانتی تعمیر یا تعویض میشن کیفیتشون خیلی بیشتر از اونیه که تو بازار میری نوشو میخری.گیگا خدمات خوبی ارائه میده.من اصلا حواسم به برند و خدمات گیگا نبود.کمتر از اینا برات خرج بر میداره و کارتت عمری میشه.
واقعا از راهنمايي هات ممنونم
خدمات آواژنگ از كجا بايد گير بيارم
شماره تلفن نداره
راستی چند وقته گارانتیش تموم شده؟
اینم اطلاعات در مورد آدرس و تلفن خدمات آواژنگ:
آدرس: ميدان ونك - ابتداي گاندي - خيابان 25 - شماره 24 - ساختمان آواژنگ - طبقه
تلفن:88888790
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)