نظرتون در مورد
W2262TQ
و
W2253TQ
چیه ؟
W2262TQ از نظر کنتراست مانیتور خوبیه چون 70000 هزار هست ولی یه بدی که داره اینه پورت hdmi نداره! من نمیدونم hdmi واستون مهم هست یا نه 2253 هم همین طور hdmi نداره و کنتراستش 50000 هست!
ولی باز من فکر میکنم 2261vp با کنتراست 50000 و با پورت hdmi به صرفه تر باشه...
فکر نمیکنمhdmi خیلی مهم باشه . چون کیفیت تصویر که مثل dvi هست و فقط همراهش صدا رو منتقل میکنه . اونم که ارزشی چندانی نداره . مگر اینکه در آینده پورتهای dvi منسوخ بشن که اونموقع نداشتن hdmi ضعف محسوب میشه . من این اطلاعات رو از مطالعه این فروم و سایتهای دیگه بدست آوردم ، اگر اشتباهه ؛ اصلاش کنید .کنتراست هم که شنیدم زیاد فرق نداره 50000 با 70000 و ...
باتشکر
ببین کلا همه ی وسایل دارن به سمت hdmi پیش میرن به نظرم وجودش در اینده بدردت میخوره! همه ی bd پیلرها و... از hdmi استفاده میکنن!
اره انچنان تفاوت نداره زیاد حساس نباش!
اگر قراره به PC فقط متصل باشه کاملا خیالتون راحت باشه و اصلا به HDMI احتیاجی ندارید ولی اگر بخواید به چیزهای دیگه از جمله کنسول یا Playerها وصل کنید لازمتون میشه.
فقط به پی سی وصل میکنم .
اگر hdmi داره فراگیر میشه پس چرا این مانیتورهای جدید ال جی این پورت رو ندارن ؟
full hd هم داره فراگیر میشه پس چرا مانیتور هایی میاد که full hd نیست؟!خب دلیلش اینه اگه بخوان همه ی امکانات خوب رو تو یه محصول خلاصه کنن که بقیه مانتیورهاشون فروش نمیکنه بعدشم مسئله قیمت هم هست هر کسی که نمیتونه که مانیتور گرون قیمت بگیره باید همه جور محصول با سلیقه های مختلف زده بشه که بازار رو بتونه در درست بگیره...
دوست عزیز فکر نمیکنم قیمت این 3 مدل با هم اختلاف چندانی داشته باشه(با توجه به سایت مادیران) به نظرم حدود 10 تومن اختلاف قیمت ارزششش رو داره که اینده نگری بکنی!
راستی اینا از این پورتهای قدیمی هم دارن ؟ من یه کارت گرافیک قدیمی 32 ای جی پی دارم .
آره از همونا .
ممنون که کمک کردی
احتمالا همین هفته میرم یکی میخرم . البته اگر قیمتها بالا باشه دست نگه میدارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)