اشکال نداره از همون کابلی که خریدید به جای کامپوننت استفاده کنید . البته تمام کابلهایی که در بازار موجود هست چینی و جنس نامرغوب هست و به همین خاطر هیچ تفاوتی نمیکنه ولی در اصل باید کیفیت کابل کامپوننت بالاتر باشه.
اشکال نداره از همون کابلی که خریدید به جای کامپوننت استفاده کنید . البته تمام کابلهایی که در بازار موجود هست چینی و جنس نامرغوب هست و به همین خاطر هیچ تفاوتی نمیکنه ولی در اصل باید کیفیت کابل کامپوننت بالاتر باشه.
با سلام
ببخشید نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی نمیدنستم کجا باید بپرسم من یک tv crt slim سامسونگ دارم که ففط ورودی فیش کامپوننت 5 تایی دارد بدون ورودی hdmi. حالا میحواهم یک ----- دریم 500hd که فقط خروجی hdmi دارد را به ان وصل کنم اما رابطی که این تبدیل را انجام بدهد نیست ایا راهی برای این تبدیل هست لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.ممنون
mishe adrese cable 5 metri ro bedid man tehranam mamnoon
بله تبديل hdmi به component هست:
![]()
قیمت کابل تبدیل hdmi به component توی بازار تهران چنده؟
اينكه گير بياد مهم هست
جمهوري -امجد -طبقه زير شايد گير بياري نبايد قيمت عجيبي داشته باشه
من XBOX360 دارم و تلویزیونم LCD نیست و ورودی HDMI نداره ولی ورودی کامپوننت داره .. کابل کامپوننت مخصوص XBOX رو گرفتم ولی تصویر درست نگرفتم و تصویر دوتایی بود .. اگه کابل HDMI به کامپوننت بگیرم امکان داره تصویر رو درست بگیرم یا بازم خرابه؟
اين برعكس هم عمل مي كند؛ يعني تبديل كمپوننت به HDMI هست؟
مي خواهم يك پخش را به ورودي HDMI ال سي دي وصل كنم.
-تفاوتي و تعريف خاصي براي استفاده يك طرف خاص نداره تا جاييكه البته من ميدونم
-ميتونيد هم به عنوان hdmi-component و هم component-hdmi استفاده كنيد
آقا احتمالا این تبدیل تاثیری در افزایش کیفیت نداره.درسته؟
Last edited by erfandj; 09-11-2010 at 21:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)