تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: كداميك از يان پردازنده ها را براي گيم انتخاب مي كنيد

راي دهنده
91. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • I7 920

35 38.46%
  • I5 750

20 21.98%
  • PHENOM II X4 965

23 25.27%
  • PHENOM II X4 955

9 9.89%
  • PHENOM II X2 550 4 CORES UNLOCKED

4 4.40%
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: كدام پردازنده را براي گيم انتخاب مي كنيد؟؟

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای کسی که میخواد یه pc خوب داشته باشه،باید زیاد خرج کنه و سیستم intel بخره،

اختلاف مینهاشون هم به خاطر کیفتشون هست. اکثرا مینهای am3 بعد از مدتی میرن گارانتی
    این حرف شما به هیچ وجه علمی و مستند نیست و کاملا مشخصه از روی تعصب دارید حرف میزنید.
    PC خوب منظورتون چیه؟اگر منظورتون کیفیت که به هیچ عنوان نمیشه گفت پردازنده های اینتل از amd با کیفیت ترن و هر دوشون کیفیت خوبی دارن اگر AMD کیفیتش بد بود 3 سال گارانتی نداشت.اگر پرفرمنسه که میتونید بنچمارکهارو بالا ببینید و احتیاجی به توضیح نیست.
    و در مورد کیفیت مین هم که دیگه خیلی خیلی بیمنطق گفتید چون مثلا ایسوز یا گیگا نمیاد برای چیپهای اینتل بورد خوب بزنه و برای amd از بردهای نامرغوب استفاده کنه اگر این کارو میکرد یه بازار خیلی بزرگ رو از دست میداد.
    شما توی شرکت گارانتی هستید یا فروشنده اید که میدونید مینهای AMD ساپورت بعد از یه مدتی میرن گارانتی؟
    خود من بیشتر از 1 ساله این مین رو دارم و توی این یک سال هم همیشه سیستم توی اور بوده پس چرا نرفته گارانتی.
    شما هم چون I5 دارید دلیل نمیشه که بخواید بدون منطق از I5 دفاع کنید.

2. 3 کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

برای کسی که میخواد یه pc خوب داشته باشه،باید زیاد خرج کنه و سیستم intel بخره،

اختلاف مینهاشون هم به خاطر کیفتشون هست. اکثرا مینهای am3 بعد از مدتی میرن گارانتی

دوست عزیز شما به راحتی داری پردازنده های amd رو زیر سئوال میبری در صورتی که پردازنده های amd تو رنج 200 به پایین به راحتی دارن با پردازنده های هم قیمتشون از intel رقابت میکنن و حتی بهتر عمل میکنن
    اما تو رنج بالای 200 (برای پردازنده) به هیچ وجه
    البته باید به این نکته هم توجه کرد که قیمت یک مین خوب amd پایینتر از یک مین خوب intel هست
    اینم بگم که مینهای amd و intel از یک قطعات ساخته میشون پس نمیشه گفت مینهای amd بی کیفیتند .

4. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

این حرف شما به هیچ وجه علمی و مستند نیست و کاملا مشخصه از روی تعصب دارید حرف میزنید.
    PC خوب منظورتون چیه؟اگر منظورتون کیفیت که به هیچ عنوان نمیشه گفت پردازنده های اینتل از amd با کیفیت ترن و هر دوشون کیفیت خوبی دارن اگر AMD کیفیتش بد بود 3 سال گارانتی نداشت.اگر پرفرمنسه که میتونید بنچمارکهارو بالا ببینید و احتیاجی به توضیح نیست.
    و در مورد کیفیت مین هم که دیگه خیلی خیلی بیمنطق گفتید چون مثلا ایسوز یا گیگا نمیاد برای چیپهای اینتل بورد خوب بزنه و برای amd از بردهای نامرغوب استفاده کنه اگر این کارو میکرد یه بازار خیلی بزرگ رو از دست میداد.
    شما توی شرکت گارانتی هستید یا فروشنده اید که میدونید مینهای AMD ساپورت بعد از یه مدتی میرن گارانتی؟
    خود من بیشتر از 1 ساله این مین رو دارم و توی این یک سال هم همیشه سیستم توی اور بوده پس چرا نرفته گارانتی.
    شما هم چون I5 دارید دلیل نمیشه که بخواید بدون منطق از I5 دفاع کنید.
    در مورد پرفورمنس كه اصلا صحبتشو نكنيد يه i5 750 ‌بسه براي كل پردازنده هاي amd !!! شما يه پردازنده

از Amd پيدا كن كه از i5 750 ‌بهتر باشه!!! 10 تا تست بگيري قطعا تو 8 تا i5 ‌بهتره!!! براي آگاهي بيشتر

ميتوني به سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سر بزني !!!!

در مورد مشكلات پردازنده هاي amd هم زياد شنيدم،تو همين فروم بگريد كلي تاپيك زدن (در مورد دماي

بالا،صداي زياد و به كار بردن مس زياد،و نقره ي كم...)

در مورد كيفيت مين هم من از خيليها شنيدم كه مادربردهاشون رفته گارانتي

من i5 750 ‌دارم و خيلي هم ازش راضيم. شما هم چون CPU:PhenomII 955 ‌داري داري با تعصب صحبت ميكني!!

دوست عزیز شما به راحتی داری پردازنده های amd رو زیر سئوال میبری در صورتی که پردازنده های amd تو رنج 200 به پایین به راحتی دارن با پردازنده های هم قیمتشون از intel رقابت میکنن و حتی بهتر عمل میکنن
    .
    در حال حاضر پردازنده هاي amd ‌از intel ضعيفترناينو حتما خودتون هم ميدونيد.

-------------------

در كل اين يه تاپيك نظر سنجي، نبايد با بحث منحرفش كنيم.خيلي از تاپيكها به خاطر همين موضوع رفتن ترش...
    Last edited by morteza.m2n; 17-02-2010 at 23:55.

6. 2 کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد پرفورمنس كه اصلا صحبتشو نكنيد يه i5 750 ‌بسه براي كل پردازنده هاي amd !!! شما يه پردازنده

از Amd پيدا كن كه از i5 750 ‌بهتر باشه!!! 10 تا تست بگيري قطعا تو 8 تا i5 ‌بهتره!!! براي آگاهي بيشتر

ميتوني به سايت
    کد:
    سر بزني !!!!
    اگر بحث منطقی باشه تاپیک نمیره توی ترش
    ببینید بحث ما گیم هست و قرار نیست 10 تا تست بگیریم فقط قراره این پردازنده هارو توی گیم مقایسه کنیم.برای اگاهی بیشتر هم که فرمودید نیازی نیست به سایتی که گفتید بریم و توی همین تاپیک تستها گذاشته شده که لازم نباشه از جاهای دیگه بنچمارک بیاریم و اینکه گفتید I5 750 بسه برای کل پردازنده های amd بهتره که بنچمارکهارو دوباره ببینید و متوجه خواهید شد که در دیتیل و رزولوشن بالا 965 خریدش خیلی معقولتره و این نوع صحبت کردن هم بازم برمیگرده به تعصباتتون.

در مورد مشكلات پردازنده هاي amd هم زياد شنيدم،تو همين فروم بگريد كلي تاپيك زدن (در مورد دماي

بالا،صداي زياد و به كار بردن مس زياد،و نقره ي كم...)
    و در مورد صدای زیاد فن هم میشه با پولی که از اختلاف قیمت پردازنده و مادربورد amd نسبت به اینتل باقی میمونه میشه یک فن حرفه ای و کاملا سایلنت خرید که هم صدای سیستم کم میشه و هم قابلیت اورکلاک بالا میره که اون موقع دیگه I5 توان رقابت نداره مگه اینکه دوباره پول بیشتری هزینه کنید و یک کولر حرفه ای برای I5 بگیرید تا اون رو هم بشه به اور کرد. تازه همه اینها(اورکلاک بهتر و سیستم سایلنت تر) با 50 تومنه و هنوز 50 تومن از اینتل ارزونتره.

در مورد كيفيت مين هم من از خيليها شنيدم كه مادربردهاشون رفته گارانتي

من i5 750 ‌دارم و خيلي هم ازش راضيم. شما هم چون CPU:PhenomII 955 ‌داري داري با تعصب صحبت ميكني!!
    در مورد مادربورد هم همونطور که خودتون فرمودید شنیدید (شنیدن کی بود مانند دیدن)و این رو مطمئن باشید که درصد برگشتی مادروردهای به طور مثال asus در چیپهای اینتل و AMD برابر هست چون جنس قطعات بورد یکیه.
    فرمودید چون من AMD دارم به همین خاطر دارم با تعصب ازش دفاع میکنم ولی واقعا اینطور نیست و شما در هیچ جای صحبتهای من حرفی رو بی دلیل پیدا نمیکنید(درست برعکس شما:در مورد پرفورمنس كه اصلا صحبتشو نكنيد يه i5 750 ‌بسه براي كل پردازنده هاي amd !!! ه)
    در حال حاضر پردازنده هاي amd ‌از intel ضعيفترناينو حتما خودتون هم ميدونيد.
    ببینید این مقایستون خیلی کلی هست.amd برگ برندش همیشه P : P بهترش بوده به طور مثال شما هیچ وقت نمیتونید با بودجه به طور مثال 300 تومن برای پردازنده و مادربورد پرفرمنسی رو که از AMD میگیرید از اینتل هم بگیرید.ولی در یک سری کارهای خاص و حرفه ای هم رقیبی برای I7 پیدا نمیکنید و البته قیمتش هم به شکلیه که برای یک گیمر توجیح اقتصادی نداره خریدش و بهترین استفادش هم کارهایی مثل طراحی با کتیا و سالید و اینجور چیزهاست.
    در مورد I5 هم نظرم اینه که کسی که میتونه با بیش از 100 تومن هزینه کمتر پرفورمنسی برابر و گاها بالاتر از I5 داشته باشه برای چی باید I5 بخره؟و این اختلاف پرفرمنس توی گیم موقعی بیشتر خودشو نشون میده که با 100 تومن اضافه میتونه کارت گرافیک بهتری بخره مثلا میتونه به جای 5770 یک 5850 بگیره و فریم ریت خیلی بالاتری داشته باشه.
    این نظر من بود و نظر شما هم کاملا محترمه
    Last edited by sir payman; 18-02-2010 at 00:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

اگر بحث منطقی باشه تاپیک نمیره توی ترش
    ببینید بحث ما گیم هست و قرار نیست 10 تا تست بگیریم فقط قراره این پردازنده هارو توی گیم مقایسه کنیم.برای اگاهی بیشتر هم که فرمودید نیازی نیست به سایتی که گفتید بریم و توی همین تاپیک تستها گذاشته شده که لازم نباشه از جاهای دیگه بنچمارک بیاریم و اینکه گفتید I5 750 بسه برای کل پردازنده های amd بهتره که بنچمارکهارو دوباره ببینید و متوجه خواهید شد که در دیتیل و رزولوشن بالا 965 خریدش خیلی معقولتره و این نوع صحبت کردن هم بازم برمیگرده به تعصباتتون

تو اون بنچها كه فقط تو يه دونش i5 ‌هست تو اونم كه بازم مثل هميشه i5 ‌بهتر عمل كرده،

نكنه منظورتون اون 1 فريم تو رزوليشن بالا هست؟

شما چرا جاي دور ميري؟ اين لينك رو ببين:
    کد:
    تو 4 تا بازي با هم مقايسه شدن، فقط تو يكي از اونها اونم با اختلاف خيلي كم 965 بهتر بود، بقيش i5 ‌با اختلاف زياد بهتر بوده؟ مدرك از اين روشنتر؟

حالا ببين كي با تعب حرف ميزنه؟؟

و در مورد صدای زیاد فن هم میشه با پولی که از اختلاف قیمت پردازنده و مادربورد amd نسبت به اینتل باقی میمونه میشه یک فن حرفه ای و کاملا سایلنت خرید که هم صدای سیستم کم میشه و هم قابلیت اورکلاک بالا میره که اون موقع دیگه I5 توان رقابت نداره مگه اینکه دوباره پول بیشتری هزینه کنید و یک کولر حرفه ای برای I5 بگیرید تا اون رو هم بشه به اور کرد. تازه همه اینها(اورکلاک بهتر و سیستم سایلنت تر) با 50 تومنه و هنوز 50 تومن از اینتل ارزونتره.
    بحث ما هزينه نيست،قدرت هست. چرا بايد فن استوك اينطوري صدا بده؟ چرا يه فني باهاش ندادن كه مثل i5

كم صدا باشه؟ مشكلات ديگري هم هست،كه تو پست قبلي گفتم.

اين رو هم بگم،هميشه با پول بيشتر جنس بهتر ميشه خريد.

در مورد مادربورد هم همونطور که خودتون فرمودید شنیدید (شنیدن کی بود مانند دیدن)و این رو مطمئن باشید که درصد برگشتی مادروردهای به طور مثال asus در چیپهای اینتل و AMD برابر هست چون جنس قطعات بورد یکیه.
    فرمودید چون من AMD دارم به همین خاطر دارم با تعصب ازش دفاع میکنم ولی واقعا اینطور نیست و شما در هیچ جای صحبتهای من حرفی رو بی دلیل پیدا نمیکنید(درست برعکس شما:
    در مورد پرفورمنس كه اصلا صحبتشو نكنيد يه i5 750 ‌بسه براي كل پردازنده هاي amd !!! ه)
    هنوزه هم سر اين حرفم هستم،بنچماركها هم مدرك من هست.!

ببینید این مقایستون خیلی کلی هست.amd برگ برندش همیشه P : P بهترش بوده به طور مثال شما هیچ وقت نمیتونید با بودجه به طور مثال 300 تومن برای پردازنده و مادربورد پرفرمنسی رو که از AMD میگیرید از اینتل هم بگیرید.ولی در یک سری کارهای خاص و حرفه ای هم رقیبی برای I7 پیدا نمیکنید و البته قیمتش هم به شکلیه که برای یک گیمر توجیح اقتصادی نداره خریدش و بهترین استفادش هم کارهایی مثل طراحی با کتیا و سالید و اینجور چیزهاست.
    اين حرفم رو هم كه خودتون اثبات كرديد.

در مورد I5 هم نظرم اینه که کسی که میتونه با بیش از 100 تومن هزینه کمتر پرفورمنسی برابر و گاها بالاتر از I5 داشته باشه برای چی باید I5 بخره؟و این اختلاف پرفرمنس توی گیم موقعی بیشتر خودشو نشون میده که با 100 تومن اضافه میتونه کارت گرافیک بهتری بخره مثلا میتونه به جای 5770 یک 5850 بگیره و فریم ریت خیلی بالاتری داشته باشه.
    این نظر من بود و نظر شما هم کاملا محترمه

دوست عزيز قبلا هم گفتم،كسي كه ميخواد pc ‌بهتري داشته باشه بايد پول خرج كنه، منظورم هم
    از روي

بنچماركها
    معلومه،

خودتون ببينيد اختلافشون چقدر هست!!

ديگه بايد قبول كنيد كه i5 750 از 965 قويتره،چون تو اكثر تستها از اون بهتر بوده، اين طور نيست؟

چون تو چند تا تست 965 بهتر عمل كرده بايد بگيم قويتره؟ معمولا اكثريت رو ملاك ميگيرن.

اينرو خودتون هم ميدونيد كه i5 750 ‌ قويتره، اينطور نيست؟ (توقدرت،نه تو هزينشون)
    Last edited by morteza.m2n; 18-02-2010 at 03:51.

9. 2 کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

ببین عزیز من منظورم core i5 به پایین بود و سوکت 775 نه 1156
    اگه دقت کرده باشی گفتم " تو رنج زیر 200 واسه پردازنده"
    وگرنه اگه بخوای core i5 رو با 965 از نظر قدرت مقایسه کنی خوب 100% i5 بهتر عمل میکنه

11. این کاربر از xzero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

...........................

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو اون بنچها كه فقط تو يه دونش i5 ‌هست تو اونم كه بازم مثل هميشه i5 ‌بهتر عمل كرده،

نكنه منظورتون اون 1 فريم تو رزوليشن بالا هست؟
    بله دقیقا منظورم همون 1 فریم هست که با کلی هزینه کمتر تونسته کاملا رقابت کنه.

شما چرا جاي دور ميري؟ اين لينك رو ببين:
    کد:
    تو 4 تا بازي با هم مقايسه شدن، فقط تو يكي از اونها اونم با اختلاف خيلي كم 965 بهتر بود، بقيش i5 ‌با اختلاف زياد بهتر بوده؟ مدرك از اين روشنتر؟

حالا ببين كي با تعب حرف ميزنه؟؟
    توی اون تستها هم هیچکدوم full HD و MAX Detail نیستن.من توی تمام پستهای قبلیم هم گفتم توی دتیل و رزولوشن های بالا 965 هست که پیشی میگیره.نمیدونم تو کجای صحبتهای من تعصب هست.
    بحث ما هزينه نيست،قدرت هست. چرا بايد فن استوك اينطوري صدا بده؟ چرا يه فني باهاش ندادن كه مثل i5

كم صدا باشه؟ مشكلات ديگري هم هست،كه تو پست قبلي گفتم.

اين رو هم بگم،هميشه با پول بيشتر جنس بهتر ميشه خريد.
    یک نگاه به صفحه قبل بندازید.بحث ما سر قدرت نیست سر اینه که کدوم پردازنده برای بازی بهتره.و ما وقتی که میخوایم یک سیستم جمع کنیم هزینه رو در نظر میگیریم.من حرفم اینه که با بیش از 100 تومنی که میشه با خرید AMD صرفه جویی کرد میشه کارت گرافیک بالاتری خرید که مثالشو توی پست قبلیم زدم.کسی که مانیتورش fullHD هست توی گیم براش I5 و 965 هیچ تفاوتی نمیکنه چون در یک سطح عمل میکنن ولی خرید کارت قویتر خیلی معقولتر هست.
    در مورد صدا هم اتفاقا ما توی یک تاپیک دیگه بحث همینو داشتیم و گفتیم که AMD در این زمینه کوتاهی کرده و برای پردازنده های بالای 95 وات باید یک کولر بهتر طراحی میکرد.

هنوزه هم سر اين حرفم هستم،بنچماركها هم مدرك من هست.!

برای خرابیه مادربوردها بنچمارک دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين حرفم رو هم كه خودتون اثبات كرديد.

من اون مثالهارو برای I7 زدم نه I5.برای هر کاربردی پردازنده خاص خودش رو باید انتخاب کرد.من برای گیم نمیام I7 965 بخرم ولی اگر کارم طراحی باشه توی خزیدش شک نمیکنم.
    از همین حرفم هم کاملا مشخصه که بدون تعصب دارم صحبت میکنم.
    دوست عزيز قبلا هم گفتم،كسي كه ميخواد pc ‌بهتري داشته باشه بايد پول خرج كنه، منظورم هم از روي

بنچماركها
    معلومه،
    خودتون ببينيد اختلافشون چقدر هست!!

ديگه بايد قبول كنيد كه i5 750 از 965 قويتره،چون تو اكثر تستها از اون بهتر بوده، اين طور نيست؟

چون تو چند تا تست 965 بهتر عمل كرده بايد بگيم قويتره؟ معمولا اكثريت رو ملاك ميگيرن.

اينرو خودتون هم ميدونيد كه i5 750 ‌ قويتره، اينطور نيست؟ (توقدرت،نه تو هزينشون)
    I5 توی دیتیل مدیوم و رزولوشن زیر fullHD قویتره حرفیم توش نیست ولی شما هم توجه کنید که در تمام پستهام گفتم در دیتیل و رزولوشن بالا 965 قویتره و تمام تستهای شما هم زیر fullHD و با دیتیل مدیوم بوده.لطف کنید تستهای MAX detail و fullHD بذارید تا تفاوتها بهتر مشخص بشه.و در مجموع I5 در تستهای غیر گیم بهتر از 965 هست ولی در گیمهای با مشخصات بالا که گفتم 965 خریدش معقولتره.
    Last edited by sir payman; 18-02-2010 at 11:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

بله دقیقا منظورم همون 1 فریم هست که با کلی هزینه کمتر تونسته کاملا رقابت کنه.
    جالبه،1 فریم اونم تو یه تست تونسته به شما ثابت کنه که 965 قویتر از i 5 هست.

شما اگه به سایتهایی مثل tomashardware رجوع کنید، متوجه میشید1 فریم تفاوت محسوب نمیشه.!

اینم اثبات حرفم:

Games:
    Unreal Tournament 3 (FPS 1024x768/1920x1200): 268/162 263/164
    Tie difference is less than 1%
    Street Fighter IV (FPS 1024x768 1920x1200): 236/166 226/167
    i5 750 4%/0% = 2% faster
    Far Cry 2 (FPS 1024x768 1920x1200): 97/71 88/70
    i5 750 9%/2% = 5.5% faster
    Games:
    BiA: Hells Highway (FPS 1024x768/1280x1024): 91/83 77/75
    i5 750 15%/10% = 12.5% faster
    BiA: Hells Highway (FPS 1600x1200/1920x1200): 71/67 70/67
    Crysis Warhard (FPS 1024x768/1280x1024): 57/47 54/45
    i5 750 5%/4% = 4.5% faster
    Crysis Warhard (FPS 1600x1200/1920x1200): 37/34 36/33
    i5 750 3%/3% = 3% faster

Games:
    Call of Juarez (FPS): 106 102
    i5 750 = 4% faster
    World in Conflict (FPS): 238 197
    i5 750 = 17% faster
    Lost Planet (FPS snow/cave) 261/113 280/112
    Phenom II 965 7%/-1% = 3% faster
    Left 4 Dead (FPS 1280x1024/1680x1050/1920x1200): 127/107/90 126/108/91
    i5 750 = 1% faster
    Crysis Warhard (FPS ^ same): 47/39/32 47/39/33
    Phenom II 965 = 3% faster
    Bioshock (^ same): 182/150/118 197/148/122
    Phenom II 965 8%/-1%/3% = 3% faster
    Far Cry 2 (^ same): 68/60/53 77/68/59
    Phenom II 965 12%/12%/10% = 11% faster

Games:
    Far Cry2 (FPS 1280x1024/1680x1050/1920x1200): 65/58/51 69/63/55
    Phenom II 965 6%/8%/7% = 7% faster
    Crysis Warhead (^ same): 26/20/17 26/21/16
    Bioshock (^ same): 166/128/109 156/125/102
    i5 750 6%/2%/6% = 5% faster
    COD: WAW (^ same): 82/70/59 81/70/60
    Dead Space (^ same): 196/156/134 191/160/136
    Fallout 3 (^ same): 83/81/78 80/76/75
    i5 750 4%/6%/4% = 5% faster
    Left 4 Dead (^ same): 118/98/83 117/98/85

games:
    Crysis (FPS avg/min.) 34/27 31/23
    i5 750 9%/15% = 12% faster
    X3: Terran Condlict 83/40 75/37
    i5 750 10%/7% = 8% faster

تو 12 مورد i5 750 بهتر بوده و فقط تو 5 مورد 965!!!

از سایت توماس هست
    کد:
    میبینید که به قول شما تو max detial و تو رزولوشن بالا هم i5 بهتر عمل کرده، بعد بگین از روی تعصب صحبت نمیکیند،آخه چقدر طرفداری بیخود؟چقدر تعصب؟ چرا قبول نمیکنید؟چقدر مدرک،چقدر تست بذارم تا راضی بشین؟؟؟؟؟؟!!!!

برید همه ی تستهای اون لینک رو ببینید. تو 70 درصد موارد i5 بهتر عمل کرده!!!!!!!!

توی اون تستها هم هیچکدوم full HD و MAX Detail نیستن.من توی تمام پستهای قبلیم هم گفتم توی دتیل و رزولوشن های بالا 965 هست که پیشی میگیره.نمیدونم تو کجای صحبتهای من تعصب هست.

یک نگاه به صفحه قبل بندازید.بحث ما سر قدرت نیست سر اینه که کدوم پردازنده برای بازی بهتره.و ما وقتی که میخوایم یک سیستم جمع کنیم هزینه رو در نظر میگیریم.من حرفم اینه که با بیش از 100 تومنی که میشه با خرید AMD صرفه جویی کرد میشه کارت گرافیک بالاتری خرید که مثالشو توی پست قبلیم زدم.کسی که مانیتورش fullHD هست توی گیم براش I5 و 965 هیچ تفاوتی نمیکنه چون در یک سطح عمل میکنن ولی خرید کارت قویتر خیلی معقولتر هست.
    در مورد صدا هم اتفاقا ما توی یک تاپیک دیگه بحث همینو داشتیم و گفتیم که AMD در این زمینه کوتاهی کرده و برای پردازنده های بالای 95 وات باید یک کولر بهتر طراحی میکرد.
    جواب بالا!!!!!

برای خرابیه مادربوردها بنچمارک دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    منظورم خرابی مینها نبود،منظورم قسمت آخر حرف شما بود،(در مورد پرفورمنس كه اصلا صحبتشو نكنيد يه i5 750 ‌بسه براي كل پردازنده هاي amd !!!)

I5 توی دیتیل مدیوم و رزولوشن زیر fullHD قویتره حرفیم توش نیست ولی شما هم توجه کنید که در تمام پستهام گفتم در دیتیل و رزولوشن بالا 965 قویتره و تمام تستهای شما هم زیر fullHD و با دیتیل مدیوم بوده.لطف کنید تستهای MAX detail و fullHD بذارید تا تفاوتها بهتر مشخص بشه.و در مجموع I5 در تستهای غیر گیم بهتر از 965 هست ولی در گیمهای با مشخصات بالا که گفتم 965 خریدش معقولتره.

شما تو تمام صحبتها تون از max detial صحبت کردید،بنچ هاشم گذاشتم،دیدید که i5 بهتر بود

من دیگه حرفهامو گفتم با مدرک و تست، حالا خودتون میدونید اگه دوست دارید تصور کنید که 965 قویتره

از نظر من اصلا مشکلی نداره،اصلا میتونید تصور کنید AMD Athlon II X4 630 هم از i5 قویتره، تصورات شما

به خودتون مربوط میشه

این رو هم فراموش نکنید که i5 خیلی از 965 گرم و پر سر و صدا کم مصرفتره!!

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

ببین عزیز من منظورم core i5 به پایین بود و سوکت 775 نه 1156
    اگه دقت کرده باشی گفتم " تو رنج زیر 200 واسه پردازنده"
    وگرنه اگه بخوای core i5 رو با 965 از نظر قدرت مقایسه کنی خوب 100% i5 بهتر عمل میکنه

بله دوست عزیز حق با شماست. اشتباه از من بود،

خیلی ممنون که از روی تعصب صحبت نمیکنید و واقعیت رو میگین

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون خیلی بنچمارک از تامز دوست دارید اینارو براتون گذاشتم
    به قسمتهایی که دورشون رو خط کشیدم دقت کنید ملا کتون رو قسمت سبز رنگ قرار بدید چون برای 965 از بورد با چیپ AMD استفاده شده 285 SLI نشده

برتری 965 تنها با اختلاف 0.4 فریم

برتری 965 با اختلاف 2 فریم

برتری I5 تنها با 0.3 فریم

اختلاف فقط 0.01 فریم

برتری I5 با اختلاف فقط 0.8 فریم
    بیش از 100 تومن هزینه بیشتر برای چی؟
    اینها دلایلی هستن که من 965 رو ترجیح میدم
    من نظرم رو گفتم امیدوارم کسی هم از من چیزیرو به دل نگیره چون فقط و فقط میخواستیم نظرمون رو بگیم.
    Last edited by sir payman; 18-02-2010 at 13:13.

16. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •