تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: Out Of System Resources

اگه نباشه جاش خالی می مونه CPUSatan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مي تونيد به من بگين شما بر چه اساسي مي گين وقتي حتي شئ رو Destroy مي كنيد، حافظه اي خالي نميشه؟ مي خوام ببينم شما مطمئنيد كه حافظه خالي نميشه؟
    من این قضیه رو توی TaskManager چک می کنم، و می بینم تا وقتی که کل برنامه بسته نشه و خود سیستم عامل منابع داده شده رو پس نگیره، خالی نمی شن.

هر فايل چقدر فضا از كامپيوتر شما مي گيره. دقيقاً ذكر كنيد كه بعد از فراخواني چند مگابايت فايل، چند مگابايت از فضاي Ram شما پر ميشه؟
    بستگی به فایلی که باز می کنه داره، مقدار ثابتی نیستش.

كل فضاي Ram شما چقدر هست؟
    4 گیگ رم رو دستگاه منه.

براي امتحان بياين و كل فرمتون كه توي اون، كامپوننتي كه فايلها رو لود مي كنه، رو Destroy كنيد. ببينيد فضايي خالي ميشه يا نه. شايد اين كامپوننت وابسته به Parent خودش باشه.
    این کار رو هم کردم ولی جواب نگرفتم، تو زمان اجرا یه فرم ساختم، کامپ.ننت رو هم توش ساختم، فایل رو باز کردم، فایل رو بستم، کامپوننت و فرم رو آزاد کردم ولی مشکل باز هم تا موقع خروج کامل برنامه وجود داشت.

مخصوصا مورد 2 و 3. همچنین اگر تونستید ابزار MemProof رو تهیه کنید. برای مشاهده ی پردازش ها مفید هست
    این ابزار و چند تا ابزار مشابه رو تهیه کردم، واقعا چیزهای خوبی بودن، ولی تو این مشکل به من کمک خاصی نکردند

اگر سورس دارید باید متد های destructor رو ببینید و کنترل کنید که آیا به درستی عمل میکنند یا خیر.
    نه سورسش رو ندارم.

در ضمن من حتی StackSize رو هم تا جای ممکن افزایش دادم که منابع بیشتری از سیستم عامل درخواست کنه.

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

واقعاً كه عجيبه. 4 گيگ حافظه كمي نيست كه بخواد با باز كردن چند تا فايل پر بشه. فكر نمي كنم كه بشه كار زيادي انجام داد. اينجوري كه شما مي گين، اكثر راهها رو امتحان كردين.
    اين صفحه رو خوندين؟:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينطور كه من تحقيق كردم، دليل اصلي اينكه متد free حافظه اي رو خالي نمي كنه، عدم نبستن فايل بوسيله كامپوننت هست. وقتي شما فايل رو باز مي كنيد، تا وقتي كه اون رو نبندين، متد free نمي تونه حافظش رو آزاد كنه.
    آيا امكانش هست كه كامپوننت رو عوض كنيد. چيزي كه من پيدا كردم كامپوننت TCad هست كه به نظر كامپوننت خوبي مياد و از تكنولوژي net. بهره ميبره. البته به صورت عملي ازش استفاد نكردم.
    کد:
    اين صفحه اصلي سازنده هست. ببينيد اگه بدردتون ميخوره من براتون نسخه Full رو گير بيارم.

مگه من گفتم که garbage collector داره؟ garbage collector یا GC یکی از...
    فرهاد جان چرا اينقدر ناراحت ميشين. من كه منظوري نداشتم. من كه در مورد garbage collection توضيح دادم. ببخشيد اگه منظورم رو خوب نرسوندم يا بهتر بگم، منظورتون رو متوجه نشدم. در 3 تكنولوژي دنيا، فعلاً garbage collector پياده سازي شده. Net. و Java و Python. و دلفي از اين ماشين بي بهره است. به خاطر اينكه Cross Platform نيست. و موتور واسط مياني نداره.

3. 2 کاربر از romixery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعاً كه عجيبه. 4 گيگ حافظه كمي نيست كه بخواد با باز كردن چند تا فايل پر بشه
    هر چقدر رم رو دستگاه باشه فرقی نمی کنه، مهم اینه که هر برنامه ای هروقت اجرا می شه مقداری از منابعی مثل رم و غیره از سیستم عامل درخواست می کنه و سیستک عامل مقدار محدود و مشخصی بهش می ده، وقتی مقدار نیاز از مقدار تخصیص داده شده بیشتر بشه، با مشکلی که الان باهاش مواجهم روبرو می شیم.

اين صفحه رو خوندين؟
    آره این صفحه رو هم خوندم، این هم باز همون بحث بلاک هاست و توی مسئله ما چیزی رو عوض نمی کنه.

اينطور كه من تحقيق كردم، دليل اصلي اينكه متد free حافظه اي رو خالي نمي كنه، عدم نبستن فايل بوسيله كامپوننت هست. وقتي شما فايل رو باز مي كنيد، تا وقتي كه اون رو نبندين، متد free نمي تونه حافظش رو آزاد كنه.
    تحقیقاتت تقریبا درسته و مشکل ما هم با این کامپوننت همینه، که فایل هایی رو که باز می کنه نمی بنده. این ها باید از همون بلاک هایی که برام آدرس توضیحشون رو می ذاری استفاده می کردند و برای متد Destructor رو به صورت Override; تعریف می کردند که نکردند!!

آيا امكانش هست كه كامپوننت رو عوض كنيد. چيزي كه من پيدا كردم كامپوننت TCad هست
    این کامپوننت رو با نسخه ی آزمایشی کار کرده بودم، یه سری برتری هایی هم نسبت به PowerCAD داره، ولی من هم دیر بهش برخورد کرده بودم هم PowerCAD واقعا بعضی جاها قدرتمند کار می کنه. PowerCAD یه کامپوننت خیلی عالی هستش که به همون اندازه Bug داره، باگ هاش واقعا بیچارم کردن، این آخری هم که کمرمو دیگه شکوند.
    در ضمن اگر Full کامپوننت TCad رو داری ممنون می شم بذاری.

Romixery عزیز واقعا ممنون.

حـــــرفـه ای F A R H A D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من كه منظوري نداشتم. من كه در مورد garbage collection توضيح دادم. ببخشيد اگه منظورم رو خوب نرسوندم يا بهتر بگم، منظورتون رو متوجه نشدم
    من هم منظوری نداشتم romixery عزیز. گاهی اوقات صریح حرف میزنم، جدی نگیرید

با توجه به بحث های مطرح شده من هم فکر میکنم بهترین کار استفاده از کامپوننتهای مشابه هست
    موفق باشید

پروفشنال romixery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ميون موجودات عجيب غريب(آدما)

پيش فرض

سلام
    كامپوننت TCAD.
    زودتر دان كنيد تا لينكش نمرده. حجم: 4 مگابايت
    کد:
    كامپوننت TCAD xp.i Enterprise Full Source
    نسخه Enterprise
    حجم: 12 مگابايت
    دانلود:
    کد:
    پسورد:
    کد:
    Features:
    کد:
    موفق باشين
    Last edited by romixery; 23-02-2010 at 10:42. دليل: اصلاح لينك

7. این کاربر از romixery بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه فلایت سازان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام فایل ها از راپیدسر دانلود نمی شونند لطقا اگر ممکن است برایم بفرستید
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگر ممکنه این کامپوننت رو دوباره بذارید....

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •