آره معمولا SE آخر ماه
گوشیاشو ریلیز میکنه!
میترسم X10 فروشش خوب بشه بعد کله کنن یه بچه دیگه از نوع تاشو هم بزنن.
آره معمولا SE آخر ماه
گوشیاشو ریلیز میکنه!
میترسم X10 فروشش خوب بشه بعد کله کنن یه بچه دیگه از نوع تاشو هم بزنن.
این مینی ها همونطوری که حمید گفته خیلی خفن هستنا ... مخصوصا تو پرفورمنس ...
Xperia X10 mini - hands on
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMini device = mini performance? Not at all! The Xperia X10 mini is amazingly fast, already at the current prototype-status! Not much more to say here, just see for yourself in our video. Uh, and did I mention the Neocore result of 38.7 FPS?
سرعتش بسی زیاد است ... حتی بعضی ها میگن در حد X10 و بیشتره
در مقابل گوشی من مثل پدر و نوه میمونن
![]()
اینا رو هم ببینید بد نیست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیا سعید.اینم لینک ویدیوهایی که حمید دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by saman65; 20-02-2010 at 00:41.
خدایا به ما هم نت درست و درمون عطا بفرما
آمین !!!!!
آنتی :
میگم بنظرتون چنده ؟؟؟
بهراد زیر 800تومنه مطمئنم
ممنون سامان.
نته مفت داره نمیدونه چیکارش بکنه بنده خدا![]()
پریویوی موبایل ریویو
خیلی ملوس و زیبا می باشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبرای خوب خوب دارم براتون
نقل قول از موبایل ریویو:
قیمت مینی میشه حدودا 430 دلار و قیمت مینی پرو هم 465 دلار. به نظر من و نگارنه ریویو این قیمت خیلی خیلی خوبهthe price of the device will be 12-13 thousand rubles
ماه می وارد بازار میشه!
سعید تو چقدر باهوشی !بهراد زیر 800تومنه مطمئنم
ممنون سامان.
نته مفت داره نمیدونه چیکارش بکنه بنده خدا
گود نیوز !قیمت مینی میشه حدودا 430 دلار و قیمت مینی پرو هم 465 دلار. به نظر من و نگارنه ریویو این قیمت خیلی خیلی خوبه
ماه می وارد بازار میشه!
تنکس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)