تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: راهنمائی درمورد شارپ وسونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اتفاقا دوست عزیز

نمیدونم متاسفانه یا خوشبختانه نمایندگی های شارپ تصاویر دمو با کیفیت بالایی ( مثل اون چیزی که در نمایشگاههای سونی و سایر برندها میبینید ) نمایش نمیدهند ! با این حال انصافا تصاویر بسیار عالی دارند !! در صورتی که وقتی خودت میخری و میاری خونه و یک تصویر باکیفیت ( فول اچ دی ) رو می بینی ، متوجه میشی که چی خریدی !

حالا این دوست عزیز فکر کنم تصمیم خوبی گرفته باشه ! البته بنده مدل LE700 شارپ رو گرفتم که LED هست ، واقعا عالیه !
    اما من 46 اینچ می خوام بخرم کاش بقیه دوستان هم بدون هیچ تعصبی راهنمائی می کردند تا به یک نتیجه گیری درست می رسیدیم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما شارپ را در مقایسه باسونی دیدید؟این ال ای دی داغ نمیکنه؟بعضی ها میکن صداش بده وجای تصویر میمونه درسته؟شماجه سینمای خاننکی کرفتید؟
    ازدوستان کسی اطلاع داره سونی زد 550 درتهران کجا هست وقیمت40 اینچش چنده وکیفیتش چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اما من 46 اینچ می خوام بخرم کاش بقیه دوستان هم بدون هیچ تعصبی راهنمائی می کردند تا به یک نتیجه گیری درست می رسیدیم .
    دوست عزیز

مادیران به تازگی 46A77 رو آورده به قیمت 1.800.000 تومان که مشخصات خوبی داره ، میتونی بری نمایندگی ها ببینی 100 هرتز فول اچ دی کنتراست 1 به 50.000 و پانل ساخت ژاپن و 12 بیتی ! با این قیمت عالیه ! البته LCD هستش و مصرف برقش هم 249 وات هست ، من LE700 رو برای منزل پدرم خریدم و فعلا 46 اینچ LE700 ایران نیومده ، ولی این LCD 46A77 انتخاب بسیار خوبیه ! اگر LED 46 نیاره من برای خونه خودم 46A77 رو می گیرم !
    البته فعلا آمادگی مالی ندارم و امیدوارم تاوقتی پول من آماده بشه قیمت هم 300 تا400 تومانی پایین بیاد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    شما شارپ را در مقایسه باسونی دیدید؟این ال ای دی داغ نمیکنه؟بعضی ها میکن صداش بده وجای تصویر میمونه درسته؟شماجه سینمای خاننکی کرفتید؟
    ازدوستان کسی اطلاع داره سونی زد 550 درتهران کجا هست وقیمت40 اینچش چنده وکیفیتش چطوره؟

آقا صداش که خوبه ! بعنوان یک تلویزیون !!!
    داغ کردن هم ماندیدیم ! تصویر رو هم کی میگه که جاش میمونه ؟؟؟ داداش خودم هم 46X350 سونی داره که 9ماهه گرفته ! هروقت میاد تصویر این شارپ LE700 رو میبینه و ....
    رفتن به بازار و دیدن که کاری نداره ! ما خودمون از طرفداران پروپاقرص سونی هستیم ( بقول یکی ازدوستان که میگه : سنگ قبرت رو هم سونی سفارش بده ) ولی بعدازمدتها رفت و آمد به بازار و دیدن و مقایسه به شارپ رسیدیم ، البته ای کاش 46 اینچ LE700 هم ایران بودش ! برای من 46اینچ مناسبه و به شدت منتظرم که بیاد ولی اگر نیاد LCD مدل 46A77 رو میگیرم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از دوستانی که هر دو تا برند (شارپ وسونی )را باهم مقایسه کرده اند خواهش می کنم نظرتان بفرمائید هنوز من به نتیجه ای نرسیده ام

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام می خواستم کمکم کنید می خواهم ال سی دی 46 اینچ بخرم بین شارپ A83 و سونی z550 مردد هستم که کدام بهتر است اگه ممکنه نظرتان بفرمائید.
    100% شارپ بگير.
    كيفيت فوق العاده اي داره.
    با اينكه شارپ، مثل برند سامسونگ اصولن دروغ نميگه كه كنتراستش 700000000000000000000000000000 هست و خيلي راحت ميگه كنتراستش 100.000 يا 50.000 ولي همين كنتراست پايين خيلي بهتر از يه كنتراست خيلي بالاي دروغي است.
    جدا كيفيت تصوير عالي داره. البته اگر ميخواستي 40 اينچ بگيري بهت LED شارپ رو پيشنهاد ميدادم. ولي حالا كه ميخواي حتما 46 باشه خوب LCD اش رو در نظر بگير
    در ضمن : از سليقتون خيلي خوشم اومد. كمتر كسي همچين انتخاب هاي حرفه اي داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

متشکرم
    آیا این واقعیت داره که 48 درصد ژاپنیها شارپ می خرند وآیا کاملا ژاپنی هست .

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •