تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 36 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 354

نام تاپيک: شکایت قطعی از کم فروشان اینترنت

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من :
    این بحث وارد نشدن به جی میل (در نتیجه ملتو سوق دادن به سوی ایمیل ملی !!!! ) پشتش کیه ؟؟؟
    - مخابرات فخیمه
    این بحث اینترت پر سرعت ماهی 10 تومن (در نتیجه تضعیف شرکت ها و کشوندن ملت برای گرفتن اکانت از آنها و در نهایت کنترل ملت ) پشتش کیه؟
    - مخابرات فخیمه
    مغزتونو کار بندازین این الگو برداری از کشورهای فاشیستی مثل چینه
    من که حاظرم 3 برابر پول بدم به این شرکت های خصوصی ولی زیر یوغ مخابرات نرم
    خود دانید..........

2. 4 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من :
    این بحث وارد نشدن به جی میل (در نتیجه ملتو سوق دادن به سوی ایمیل ملی !!!! ) پشتش کیه ؟؟؟
    - مخابرات فخیمه
    این بحث اینترت پر سرعت ماهی 10 تومن (در نتیجه تضعیف شرکت ها و کشوندن ملت برای گرفتن اکانت از آنها و در نهایت کنترل ملت ) پشتش کیه؟
    - مخابرات فخیمه
    خود دانید..........
    1) خیالت راحت هیچ کس از شما جیمیل رو نمیگیره
    تازه دعا کنید این ایمیل ملی هم راه بیفته چون بعدش خیلی احتیاج ها پیش میاد شاید دیتاسنتر های ملی هم را بیفتند باعث کاهش قیمت پهنای باند میشه

2)شما پلک بزنی چه از شرکت سرویس بگیری چه از مخابرات ثبت میشه

3)در ضمن شما فکر نکن با سرویس اینترنت راه دور کنترل نمیشی!!!!شما سندت از طریق یه سرویس ایرانیهخیلی راحت sniff میشه به کدوم IP تو کدوم نقطه جهان ارتباط داشتی و همش ثبت میشه

4. 3 کاربر از MaSoUd555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام آقای میگ
    اولا عرض کنم خدمتتون که صحبت مورد اول و اخرتون یه نمه سیاسیه و ممکنه دردسر ساز بشه .! چون صحبتهای سیاسی همونطوری که شما اطلاع دارید خلاف قوانین فروم هست .
    - مورد دومی که فرمودید ببینید در کشور چین همین الان روی لپتاپها و سیستمهای آماده ای که برای روش هست
    یه چیسپت رو به عنوان گزارشگیر یا reporter نصب کردند که تمامی اطلاعاتسیستم طرف رو به صورت اتوماتیک به یک مرکز اطلاعاتی مخابره میکنه
    هرچی باشه !!! هر اطلاعاتی در هر سطحی ... باید خدا رو شکر کرد که هنوز در این حد به چین هم نزدیک نشدیم و خدا رو شکر واقعا.
    مورد بعدی که فرمودید در مورد شرکتهای خصوصی ( . تاوقتی که تمامی این هشت شرکت کارگذار با مخابرات قرارداد دارند و خبری از سرویسهای جهانی نیست متعاقبا نباید انتظارات زیادی داشته باشید
    جایی که پردازنده های کیلو کیلو قاچاق میشوند و با قیمتی به مراتب بالاتر از قیمت جهانی به فروش میرسند تکلیف اینترنت که دیگه مشخصه . توی همین تاپیک بغلی شرکت شاتل و صبانت سر یک گیگ و دوگیگ دعوا شده و اون وقت آدمهایی در اونور دنیا در هر ساعتی سه گیگ دانلود میکنن و از اینترنت لذت میبرن.
    واقعا نمیدونم این همه تحریم و بستن دسترسی تا کی ادامه داره ولی میخوام بتون بگم با این همه قطعی و کمبود پهنای باند اگر استفاده شما از اینترنت در حد یک وبگردی هست همین سرویسهای مخابرات نسبت به قیمت واقعا به صرفه است ضمن این که ردگیری و غیره کماکان در همه سرویسها امکان پذیره و فرقی بین مخابرات و بقیه نیست ! چون شاهرگ اصلی همین مخابراته که تمامی اطلاعات من و شما و بقیه دوستان از اونجا سرچشمه میگیره
    امیدوارم که توضیحات گویا باشه.
    سئوالی بود درخدمتم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر من :
    - مخابرات فخیمه
    - مخابرات فخیمه
    خود دانید..........
    اگر قرار بشه چیزی تو ایران عملی بشه خیلی راحت میشه و احتیاج به این ورق بازیها نداره.
    مگه شما تو زمان قطعی جیمیل می تونی کاری بکنی اگر بخوان کل جیمیل رو بر میدارند .

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من :
    - مخابرات فخیمه
    - مخابرات فخیمه
    خود دانید..........
    با روند فعلی به زودی و با نابودی شرکت های پپ ، مخابرات تنها یکه تاز ارائه اینترنت خواهد بود و امیدوارم همچون دوران انحصاری تلفن همراه عمل نکند .
    جدای بحث خصوصی سازی ، ارائه اینترنت پر سرعت می بایست انحصاری به شرط سراسری می بود مانند کشورهایی مثل ژاپن دانمارک مالزی ، آمریکا ، اسپانیا و ......

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقای میگ
      محتوای مخفی: kholase 
    اولا عرض کنم خدمتتون که صحبت مورد اول و اخرتون یه نمه سیاسیه و ممکنه دردسر ساز بشه .! چون صحبتهای سیاسی همونطوری که شما اطلاع دارید خلاف قوانین فروم هست .
    - مورد دومی که فرمودید ببینید در کشور چین همین الان روی لپتاپها و سیستمهای آماده ای که برای روش هست
    یه چیسپت رو به عنوان گزارشگیر یا reporter نصب کردند که تمامی اطلاعاتسیستم طرف رو به صورت اتوماتیک به یک مرکز اطلاعاتی مخابره میکنه
    هرچی باشه !!! هر اطلاعاتی در هر سطحی ... باید خدا رو شکر کرد که هنوز در این حد به چین هم نزدیک نشدیم و خدا رو شکر واقعا.
    مورد بعدی که فرمودید در مورد شرکتهای خصوصی ( . تاوقتی که تمامی این هشت شرکت کارگذار با مخابرات قرارداد دارند و خبری از سرویسهای جهانی نیست متعاقبا نباید انتظارات زیادی داشته باشید
    جایی که پردازنده های کیلو کیلو قاچاق میشوند و با قیمتی به مراتب بالاتر از قیمت جهانی به فروش میرسند تکلیف اینترنت که دیگه مشخصه . توی همین تاپیک بغلی شرکت شاتل و صبانت سر یک گیگ و دوگیگ دعوا شده و اون وقت آدمهایی در اونور دنیا در هر ساعتی سه گیگ دانلود میکنن و از اینترنت لذت میبرن.
    واقعا نمیدونم این همه تحریم و بستن دسترسی تا کی ادامه داره ولی میخوام بتون بگم با این همه قطعی و کمبود پهنای باند اگر استفاده شما از اینترنت در حد یک وبگردی هست همین سرویسهای مخابرات نسبت به قیمت واقعا به صرفه است ضمن این که ردگیری و غیره کماکان در همه سرویسها امکان پذیره و فرقی بین مخابرات و بقیه نیست ! چون شاهرگ اصلی همین مخابراته که تمامی اطلاعات من و شما و بقیه دوستان از اونجا سرچشمه میگیره
    امیدوارم که توضیحات گویا باشه.

سئوالی بود درخدمتم.
    1) شما یه نمونه از این چیپست و بیار اینجا نشون بده!!!!
    چینی جماعت پدر سرورهای گوگل و در آوردن از بس بهش حمله کردند اونوقت شما حرف از یه ریپورتر سخت افزاری میزنی؟!!!
    2)فردا از همین جا که میگی کیلو کیلو CPU وارد میشه 2 کیلو Core 2 QUAD برا من بیار
    3) شما که خودت خدای ارتباطاتی!!!مگه اینترنت برا دانلوده؟باز این حرفت رو میشه قبول کرد باید سرعت بیشتر ازین حرفا باشه اما دلیلشو خودت میدونی چیه!!!

یه چیز دیگه این که در حال حاضر دولت های دیگه بالاترین سرعتی که به ملتشون میدند مال ژاپن با 61 مگابیته!!! حتی آمریکا هم سرعتی که مخابرات در اختیارشون میذاره میانگین 2 مگه (این حرفه من بر اساس سرچ های گوگله) برای سرعت های بیشتر باید به ISPهای خصوصی متوصل شید
    در ضمن اگه تو چین یارو ساعتی 3 گیگ دانلود کنه 20 دقه بعد زنگ خونشو میزنن میبرنش آب خنک

با روند فعلی به زودی و با نابودی شرکت های پپ ، مخابرات تنها یکه تاز ارائه اینترنت خواهد بود و امیدوارم همچون دوران انحصاری تلفن همراه عمل نکند .
    جدای بحث خصوصی سازی ، ارائه اینترنت پر سرعت می بایست انحصاری به شرط سراسری می بود مانند کشورهایی مثل ژاپن دانمارک مالزی ، آمریکا ، اسپانیا و ......
    کاش فقط مثل ژاپن بشه

راستی من روی این پست پرو شدمرام تبریک بگو!!!!
    Last edited by MaSoUd555; 14-02-2010 at 23:20.

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فوقش ما رو از فروم میندازن بیرون ... از ارادت ما به انسان های آزاد کم نمیکنه :-)
    با احترام به نظر تمامی دوستان باید عرض کنم :
    "من با توجه به رویدادهای پیش آمده ......چندان خوشبین نیستم"
    و ............ سایه فاشیزم رو احساس می کنم

10. 3 کاربر از Mig33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فوقش ما رو از فروم میندازن بیرون ... از ارادت ما به انسان های آزاد کم نمیکنه :-)
    با احترام به نظر تمامی دوستان باید عرض کنم :
    "من با توجه به رویدادهای پیش آمده ......چندان خوشبین نیستم"
    و ............ سایه فاشیزم رو احساس می کنم
    اینجا قانون داره تا قانون شکنی نکنید مشکلی پیش نمیاد. حالا مگه چی گفتی؟
    فاشیزم نه و فاشیسم.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

معمولا از ساعت 1 تا 2 شب اوضاع خیلی افتضاح میشه.
    راستی پیام چی بدیم؟

ای بابا شما هم به جای اینکه یقه شاتل رو بگیرید با هم دعوا میکنید.
    Last edited by *Batman*; 14-02-2010 at 23:30.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کل موضوع رو شرح بدید. بگید این شرکت 6 ساعت از روز رو به عنوان اینکه میگه ساعت رایگان هدیه هست تا یک چهارم سرعت رو پایین میاره. و به نوعی کم فروشی میکنه در صورتی که هیچ جای قرار داد ننوشته سرویس شبانه هدیه هست.

14. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •