تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: نیازهای بدن

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام

فرزندی دارم کم خون و آهن آن خیلی پایین است.شربت آهن MinaJuice دو ماه است مصرف میکند اما دندانهاش سیاه شده آیا میشود بلافاصله بعد از خوردن آهن آب به او داد تا دندانهایش صدمه بیشتر نبینند؟ممنون هستم اگر راه دیگری بهتر پیشنهاد کنید.
    بله می توانید بلافاصله بعد از مصرف آهن به او آب بدهید و دندان های او را پاک کنید.
    البته در نظر داشته باشید که آهن فقط ظاهر دندان را سیاه می کند و هیچ آسیبی به دندان نمیزند یعنی فقط تغییر رنگ می باشد. و معمولابا قطع دارو بتدریج بهتر می شود.نگران نباشید.
    درمورد استفاده از منابع طبیعی آهن به نظر بنده در موارد کاهش ذخایر آهن بدن و بروز کم خونی میزان آهن منابع طبیعی کفاف نیاز بدن را نمی دهد و مصرف دارو واجب است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام میبخشید
    من مرد 44 ساله هستم که سالهاست شکمم دارای نفخ و بی اشتها و همیشه مدفوع شل و تقریبا اسهالی دارم. روزانه 5 الی 6 بار دستشویی دارم.هیچ دارویی در بهبودی تاثیر نداشت اخیرا قرص مبورین یا کلوفاک و قرص الومینیوم ام جی و کلومیدیوم سی تجویز گردید و با مصرف آنها وضعیت بهتری دارم ولی در صورت عدم مصرف آنها حالت اولیه برمیگردد 6 ماه است دارم مصرف میکنم تا چه وقت میتوانم در مصرف دارو ادامه دهم ممنون میشم اگر راه دیگری را پیشنهاد نمایید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام میبخشید
    من مرد 44 ساله هستم که سالهاست شکمم دارای نفخ و بی اشتها و همیشه مدفوع شل و تقریبا اسهالی دارم. روزانه 5 الی 6 بار دستشویی دارم.هیچ دارویی در بهبودی تاثیر نداشت اخیرا قرص مبورین یا کلوفاک و قرص الومینیوم ام جی و کلومیدیوم سی تجویز گردید و با مصرف آنها وضعیت بهتری دارم ولی در صورت عدم مصرف آنها حالت اولیه برمیگردد 6 ماه است دارم مصرف میکنم تا چه وقت میتوانم در مصرف دارو ادامه دهم ممنون میشم اگر راه دیگری را پیشنهاد نمایید.
    با علایمی که فرمودید و درمانی که انجام شده شما احتمالا سندرم روده تحریک پذیر یا IBS دارید . منشا این بیماری استرس و تنشهای عصبی درونی می باشد و درمان آن هم با دارویی مثل کولوفک می باشد . اگر تنش و استرس شما کمتر شود شاید بتوان دارو را قطع کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

[QUOTE=4230426;4689415]
    با سلام

فرزندی دارم کم خون و آهن آن خیلی پایین است.شربت آهن MinaJuice دو ماه است مصرف میکند اما دندانهاش سیاه شده آیا میشود بلافاصله بعد از خوردن آهن آب به او داد تا دندانهایش صدمه بیشتر نبینند؟ممنون هستم اگر راه دیگری بهتر پیشنهاد کن

میتونی شربت روهمراه با یک لیوان آب پرتقال بهش بدی

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[QUOTE=saniii;4701002]
    با سلام

فرزندی دارم کم خون و آهن آن خیلی پایین است.شربت آهن MinaJuice دو ماه است مصرف میکند اما دندانهاش سیاه شده آیا میشود بلافاصله بعد از خوردن آهن آب به او داد تا دندانهایش صدمه بیشتر نبینند؟ممنون هستم اگر راه دیگری بهتر پیشنهاد کن

میتونی شربت روهمراه با یک لیوان آب پرتقال بهش بدی
    سه پست بالا تر جواب داده شده

بهتره که فاصله اب پرتقال بیشتر باشه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •