ما که نفهمیدیم قرار توی این بازی چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به ما توصیح بده چه کاری ما باید توی بازی انجام بدیم ...........مانع فرار بشیم یا در فرار همکاری داشته باشیم............
ما که نفهمیدیم قرار توی این بازی چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به ما توصیح بده چه کاری ما باید توی بازی انجام بدیم ...........مانع فرار بشیم یا در فرار همکاری داشته باشیم............
ای بابا!
بازی درست کردن برای سریال دیگه چه سیغه ایه!
راستی مگه بازی LOST اومده؟ تایپیک هم داره؟ اگه نداره دوستانی که بازی رو دیدن میشه یه توضیح مختصر بدن؟
لاست یه بازی معمایی است که از گرافیک خوبی بهر منده و از المان های سریال هم پیروی میکنه اما چهره ی شخصیت ها مخصوصا دکتر شپرد گیج میزنه.
من که با سریالش خیلی حال کردم.اما معمولا بازیهایی که از روی فیلم یا سریال ساخته میشند چیزی بیشتر از مزخرف نیستند...!!!
چه مذخرفا. فکر کنم سوژه خنده امشب ما رو به راه شد. بازی فرار از زندان با بازی تی بگ...!
پست اول رو هم نخوندم اول شخصه یا استراتژیک؟
دوست من هر موقع بازی منتشر شد معلوم میشه چطوریه...ما که نفهمیدیم قرار توی این بازی چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی به ما توصیح بده چه کاری ما باید توی بازی انجام بدیم ...........مانع فرار بشیم یا در فرار همکاری داشته باشیم............
اگه دقت کنید طبق گفته catolonia هنوز اطلاعات دقیقی از بازی نیست.
لاست یه بازی معمایی است که از گرافیک خوبی بهر منده و از المان های سریال هم پیروی میکنه اما چهره ی شخصیت ها مخصوصا دکتر شپرد گیج میزنه.انتظار زیادی هم نمیره.. که بازی همرده سریالش باشه...من که با سریالش خیلی حال کردم.اما معمولا بازیهایی که از روی فیلم یا سریال ساخته میشند چیزی بیشتر از مزخرف نیستند...!!!
بابا Online قربونت برم واسه چی نخوندی زده شده که خونده بشه عزیز....چه مذخرفا. فکر کنم سوژه خنده امشب ما رو به راه شد. بازی فرار از زندان با بازی تی بگ...!
پست اول رو هم نخوندم اول شخصه یا استراتژیک؟![]()
من یه جایی خوندم که حتی شخصیت های خود سریال هم توی بازی به جای خودشون حرف نزدن
نمیشه نقش تی بگ رو بازی کنیم........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من در مورد لاست گفتم ها!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)