تو ایران آنهایی که دارای گارانتی هستند چنین امکاناتی را فعلا" ندارند. در سایت سامسونگ سنتر دات آی آر هم اگر کلمه ----T را سرچ کنید چیزی پیدا نمی کنید.
تو ایران آنهایی که دارای گارانتی هستند چنین امکاناتی را فعلا" ندارند. در سایت سامسونگ سنتر دات آی آر هم اگر کلمه ----T را سرچ کنید چیزی پیدا نمی کنید.
دقیقا به خاطر همین حرف دوست مون من نزدیک نیم ساعت تمام سایت هایی که سراغ داشتم رو زیر و رو کردم ولی همچین چیزی در ال ای دی های داخل وجود نداشت و فقط در نسخه های سفارش اروپایی اونها موجوده
موفق باشید
این خیلی نامرده!
چقدر سام سرویس نامرده
ميگن يه مدل از X.vision هم ----t داره اما من توي سايت مادايران رفتم و همه مدلهاشو نگاه كردم هيچ كدوم نداشت اما جالبه توي سايت ارادو كه براي خريد هست رفتم يه مدلش كه فكر كنم اونيكس 40 اينچ بود زده بود كه ----t داره. بالاخره كدومشون راست ميگن؟
از مادايران در مورد ايكس ويژن و ----t داشتنشون سوال پرسيدم اين جوابو دادن:
مشتري گرامي
با سلام
در حال حاضر هيچ يك از مدلهاي تلويزيون مارك اكس ويژن داراي گيرنده ديجيتال داخلي نميباشد. البته دستگاه گيرنده ديجيتال با مارك اكس ويژن جزو محصولات جديد ماديران ميباشد كه در سايت شركت مشخصات آن درج گرديده است. در ضمن تلويزيون 27 اينچ مارك ال جي مدل M2794DP داراي تيونر ديجيتال داخلي ميباشد كه جزو محصولات ماديران ميباشد. جهت دريافت اطلاعات بيشتر با تلفن مركز فروش ( 88781500-021) و يا تلفن خدمات (88601636-021) تماس بفرماييد.
باتشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)