آقا مهرداد من یک لیست قیمت از سایت گروه بازرگانی صبا بدست آوردم ببینین درسته اینا قیمتاش خیلی بالاست:
جایی نیست تعاونی بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقا مهرداد من یک لیست قیمت از سایت گروه بازرگانی صبا بدست آوردم ببینین درسته اینا قیمتاش خیلی بالاست:
جایی نیست تعاونی بدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mani6606; 14-02-2010 at 15:58.
صبا رو بیخیال بشید بهتره همه چیشون گرونه
من در اولین فرصت لینک سورسهای اصلی که واردکننده تجهیزات هستند رو براتون میزارم
کسانی رو میشناسم که سرویسهای غول و به اندازه نصف قیمتهای شاتل و بقیه یاران و اذناب میفروشن
فقط صبر داشته باشید دوستان
فقط یه نکته که همون سرویس 512 با ماهی 15 تومن در اصل 9 دلار بیشتر نیست که ماهی 8 تومن میفته که واقعا عالیه
و مطمئن باشید وقتی که طرفداران این سیستم همه یه جا جمع بشیم میتونیم یه نمایندگی ازشونبگیریم و با قیمتی به مراتب پایینتر به قیمت نمایندگی برای خودمون بخریم
این طرحی هم که در سنای امریکا برای ازاد گذاشتن اطلاعات برای ایران به تصویب رسیده شاید به درد ما هم بخوره میشه یه کارایی کرد فقط صبر داشتهباشید. کمپانی های زیادی هستند خیلی زیاد حدود 1000 تا ماهنواره اون بالاست که همشون هم دیتا رو ساپورت میکنن قطع به یقیین بازارهای زیادی روی این سیستم دور برد ! هست
در اولین فرصت یه خبرای خوبی میدم. منتظر باشید.![]()
کینگ جان میشه یه تحقیق بکنی میشه قیمت رو به زیر 30 تومان یا کمتر در ماه کاهش داد
وگرنه مشتریهای کمی خواهد داشت.
آخه دوستان این سرویس ها هر چقد هم پایین بیاد باز گرونه
اینا گارانتی سرعت داره یعنی مثلا شما کلا 2 گیگ ترافیک داری اونجا زده تا 200 مگ سرعت گارانتی شده یعنی تا 200 مگ اول سرعت 2مگه بعدش میاد پایین
بعدشم کی میاد برای 2 گیگ در ماه 30 تومن پول بده؟؟؟؟تازه سرویسی که موقع باد و بارون هم مفت نمیرزه!!!
من فقط یه سرویس رو مناسب دیدم اونم Flat Pro برای صباست که گرونه وگرنه چیزه خوبیه
اما از آفلاینش خوب میشه بهره برد![]()
یک سرورر هست یا قیمت ارزون sky esay فق 12 تومن
البته شر هست
سرویس های هم هست
که 512 سه ماه 210 تومن
1 ماهه 80 تومن
خوب برای کاهش هزینه در ارسال توسط ADSL :
من پیشنهاد میکنم 64 نامحدود مخابرات رو بگیرید ! ماهی 6 تومن میشه !
ویا ماهی 7 تومن 128 حجمی از این شرکتهای درپیت ! که عاقلانه ترینش همون 128 مخابراته !
چون شما میگید 128 ولی سرعت UP stream که میزان ارسال رو نشون میده برای 128 حدود 8 کیلو هست ! برای 64 دیگه فاجعه است !
ولی اگه بتونیم هزینه رو از دریافت کاهش بدیم یعنی بتونیم سرویسهای 9 دلاری رو بگیریم میتونیم هزاران کار بکنیم . که مجموع خریدمون میشه حدود 15 تون با احتساب اینترنت 64 کیلو برای ارسال
برای وایمکس هم متاسفانه باید بزاریم تا رقابت اصلی بین مبین نت قهرمان و داتک پهلوان ! و ایرانسل شجاع صورت بیگره تا ببینیم بالاخره از خر شیطون پیاده میشند 64 نامحدود رو به دوستان مجانی بدهند یا نه که در اون صورت خرید سرویسهای فلت پیشنهاد میشه !
در مورد صحبتی که مسعود کرد : مسعود جان بازم تا یه حدودی بالا باشه بهتر از این محدودیت کثیفی هست که روی سرویسها اعمال میشه
ولی شخصا به دنبال خرید سرویسهای دوطرفه هستم !نه هزینه ای داره نه چیزی اصل کاری اون بشقاب پرنده است که اون بالاست باید ببینم میشه یا نه بیشتر پیگیر اون قضیه هستم
که اگه اون OK بشه دیگه همتون رو بینیاز میکنم.
فقط صبر داشته باشید ما تازه امروز تاپیک گرفتیم شلوغ نکنید تا ببینیم چی میشه
فقط امین جان برای این که غریبه ای وارد نشه لطف کن پاشو برو در رو ببند بزار راحت حرف بزنیماز این به بعد کسی مخالفت کرد و صحبت اضافی کرد مسئولیتش با امین باید ارجاعش بدیم به مسئول فروم چون اینجا بحثی از شبکه ها و سریالهای روی انتن نیست ه ما چه که از D'V...b میشه چه استفاده ای کرد ما قراره دیتا ارسال کنیم و دریافت کنیم و روال کار شبکه رو انجام بدیم .این مهمترین نکته است وگرنه اخرش این تاپیک هم به اونجایی که نباید بره فرستاده میشه
. امیدوارم که هیچ وقت نشه .
با تشکر از همتون![]()
پس ما منتظر مي مونيم ديگه بقيه كارا با تو كينگ جان.
ااااااا مهرداد تک خوری تک خوری توی روز روشن همه کارای سخت رو میدی به من خودت میری چای بیسکویت میخوری
اینجوری قبول نیست
من میگم من هستم تو هم باش
کارای سخت افزاری به عهده خودت چون تجربه شو نداشتم ! ولی حتما این کار رو هم تجربه خواهم کرد
و در حال حاضر پیگیر مسائل حقوقیش هستم ضمن این که با این شلوغیهایی که خودت میدونی اون اداره اسمشو نبر خیلی سرش شلوغه میترسم برم زنگ بزنم عوضی بگیرن !و حتما وقتی که مطمئن شدم دو طرفه مشکلی نداره تجهیزاتشو معرفی میکنم
اصلا پسر شاید رفتیم یه شرکتی زدیم خدا رو چی دیدی مگه ما چیمون از صبانت و بقیه اذناب کمترهبفرما چایی
![]()
من تو سایت فروش opensky اصلی دیدم
سرویس PayGo از ماهی 18,90 Euro
سرویس Flat از ماهی 34,90 Euro
سرویس Flat Pro از ماهی 78,90 Euro
خوب اینا که خیلی گرونه تازه سرویس پی گو محدودیت 2 گیگ ماهیانه که باید حداقل 3 ماهه بگیری می شه ماهی 20 یورو !!!!
خوب من میگم مورد داره اینترنت دو طرفه مگر اینکه از شرکت های داخلی بگیری اونم با قیمت خون باباشون میخوای؟
چون اکثر جاس*وس ها برای جلوگیری از ردیابی از سیستم دو طرفه استفاده میکنند که به هیچ احدالناسی تو ایران متصل نباشند!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)