تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 39 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا مهرداد من یک لیست قیمت از سایت گروه بازرگانی صبا بدست آوردم ببینین درسته اینا قیمتاش خیلی بالاست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جایی نیست تعاونی بدن
    Last edited by mani6606; 14-02-2010 at 15:58.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

صبا رو بیخیال بشید بهتره همه چیشون گرونه
    من در اولین فرصت لینک سورسهای اصلی که واردکننده تجهیزات هستند رو براتون میزارم
    کسانی رو میشناسم که سرویسهای غول و به اندازه نصف قیمتهای شاتل و بقیه یاران و اذناب میفروشن
    فقط صبر داشته باشید دوستان
    فقط یه نکته که همون سرویس 512 با ماهی 15 تومن در اصل 9 دلار بیشتر نیست که ماهی 8 تومن میفته که واقعا عالیه
    و مطمئن باشید وقتی که طرفداران این سیستم همه یه جا جمع بشیم میتونیم یه نمایندگی ازشونبگیریم و با قیمتی به مراتب پایینتر به قیمت نمایندگی برای خودمون بخریم
    این طرحی هم که در سنای امریکا برای ازاد گذاشتن اطلاعات برای ایران به تصویب رسیده شاید به درد ما هم بخوره میشه یه کارایی کرد فقط صبر داشتهباشید. کمپانی های زیادی هستند خیلی زیاد حدود 1000 تا ماهنواره اون بالاست که همشون هم دیتا رو ساپورت میکنن قطع به یقیین بازارهای زیادی روی این سیستم دور برد ! هست
    در اولین فرصت یه خبرای خوبی میدم. منتظر باشید.

3. 8 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کینگ جان میشه یه تحقیق بکنی میشه قیمت رو به زیر 30 تومان یا کمتر در ماه کاهش داد

وگرنه مشتریهای کمی خواهد داشت.

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کینگ جان میشه یه تحقیق بکنی میشه قیمت رو به زیر 30 تومان یا کمتر در ماه کاهش داد

وگرنه مشتریهای کمی خواهد داشت.
    آخه دوستان این سرویس ها هر چقد هم پایین بیاد باز گرونه

اینا گارانتی سرعت داره یعنی مثلا شما کلا 2 گیگ ترافیک داری اونجا زده تا 200 مگ سرعت گارانتی شده یعنی تا 200 مگ اول سرعت 2مگه بعدش میاد پایین

بعدشم کی میاد برای 2 گیگ در ماه 30 تومن پول بده؟؟؟؟تازه سرویسی که موقع باد و بارون هم مفت نمیرزه!!!

من فقط یه سرویس رو مناسب دیدم اونم Flat Pro برای صباست که گرونه وگرنه چیزه خوبیه

اما از آفلاینش خوب میشه بهره برد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یک سرورر هست یا قیمت ارزون sky esay فق 12 تومن
    البته شر هست
    سرویس های هم هست
    که 512 سه ماه 210 تومن
    1 ماهه 80 تومن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب برای کاهش هزینه در ارسال توسط ADSL :
    من پیشنهاد میکنم 64 نامحدود مخابرات رو بگیرید ! ماهی 6 تومن میشه !
    ویا ماهی 7 تومن 128 حجمی از این شرکتهای درپیت ! که عاقلانه ترینش همون 128 مخابراته !
    چون شما میگید 128 ولی سرعت UP stream که میزان ارسال رو نشون میده برای 128 حدود 8 کیلو هست ! برای 64 دیگه فاجعه است !
    ولی اگه بتونیم هزینه رو از دریافت کاهش بدیم یعنی بتونیم سرویسهای 9 دلاری رو بگیریم میتونیم هزاران کار بکنیم . که مجموع خریدمون میشه حدود 15 تون با احتساب اینترنت 64 کیلو برای ارسال

برای وایمکس هم متاسفانه باید بزاریم تا رقابت اصلی بین مبین نت قهرمان و داتک پهلوان ! و ایرانسل شجاع صورت بیگره تا ببینیم بالاخره از خر شیطون پیاده میشند 64 نامحدود رو به دوستان مجانی بدهند یا نه که در اون صورت خرید سرویسهای فلت پیشنهاد میشه !

در مورد صحبتی که مسعود کرد : مسعود جان بازم تا یه حدودی بالا باشه بهتر از این محدودیت کثیفی هست که روی سرویسها اعمال میشه

ولی شخصا به دنبال خرید سرویسهای دوطرفه هستم ! نه هزینه ای داره نه چیزی اصل کاری اون بشقاب پرنده است که اون بالاست باید ببینم میشه یا نه بیشتر پیگیر اون قضیه هستم
    که اگه اون OK بشه دیگه همتون رو بینیاز میکنم.
    فقط صبر داشته باشید ما تازه امروز تاپیک گرفتیم شلوغ نکنید تا ببینیم چی میشه
    فقط امین جان برای این که غریبه ای وارد نشه لطف کن پاشو برو در رو ببند بزار راحت حرف بزنیم از این به بعد کسی مخالفت کرد و صحبت اضافی کرد مسئولیتش با امین باید ارجاعش بدیم به مسئول فروم چون اینجا بحثی از شبکه ها و سریالهای روی انتن نیست ه ما چه که از D'V...b میشه چه استفاده ای کرد ما قراره دیتا ارسال کنیم و دریافت کنیم و روال کار شبکه رو انجام بدیم .این مهمترین نکته است وگرنه اخرش این تاپیک هم به اونجایی که نباید بره فرستاده میشه . امیدوارم که هیچ وقت نشه .
    با تشکر از همتون

8. 4 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

پس ما منتظر مي مونيم ديگه بقيه كارا با تو كينگ جان.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ااااااا مهرداد تک خوری تک خوری توی روز روشن همه کارای سخت رو میدی به من خودت میری چای بیسکویت میخوری
    اینجوری قبول نیست
    من میگم من هستم تو هم باش
    کارای سخت افزاری به عهده خودت چون تجربه شو نداشتم ! ولی حتما این کار رو هم تجربه خواهم کرد
    و در حال حاضر پیگیر مسائل حقوقیش هستم ضمن این که با این شلوغیهایی که خودت میدونی اون اداره اسمشو نبر خیلی سرش شلوغه میترسم برم زنگ بزنم عوضی بگیرن ! و حتما وقتی که مطمئن شدم دو طرفه مشکلی نداره تجهیزاتشو معرفی میکنم
    اصلا پسر شاید رفتیم یه شرکتی زدیم خدا رو چی دیدی مگه ما چیمون از صبانت و بقیه اذناب کمتره بفرما چایی

11. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من تو سایت فروش opensky اصلی دیدم

سرویس PayGo از ماهی 18,90 Euro

سرویس Flat از ماهی 34,90 Euro

سرویس Flat Pro از ماهی 78,90 Euro

خوب اینا که خیلی گرونه تازه سرویس پی گو محدودیت 2 گیگ ماهیانه که باید حداقل 3 ماهه بگیری می شه ماهی 20 یورو !!!!

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ااااااا مهرداد تک خوری تک خوری توی روز روشن همه کارای سخت رو میدی به من خودت میری چای بیسکویت میخوری
    ا
      محتوای مخفی: 123 
    ینجوری قبول نیست
    من میگم من هستم تو هم باش
    کارای سخت افزاری به عهده خودت چون تجربه شو نداشتم ! ولی حتما این کار رو هم تجربه خواهم کرد
    و در حال حاضر پیگیر مسائل حقوقیش هستم ضمن این که با این شلوغیهایی که خودت میدونی اون اداره اسمشو نبر خیلی سرش شلوغه میترسم برم زنگ بزنم عوضی بگیرن ! و حتما وقتی که مطمئن شدم دو طرفه مشکلی نداره تجهیزاتشو معرفی میکنم
    اصلا پسر شاید رفتیم یه شرکتی زدیم خدا رو چی دیدی مگه ما چیمون از صبانت و بقیه اذناب کمتره بفرما چایی
    خوب من میگم مورد داره اینترنت دو طرفه مگر اینکه از شرکت های داخلی بگیری اونم با قیمت خون باباشون میخوای؟

چون اکثر جاس*وس ها برای جلوگیری از ردیابی از سیستم دو طرفه استفاده میکنند که به هیچ احدالناسی تو ایران متصل نباشند!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •