خوشحالم که بالاخره از خر شیطون اومدی پایین و پولتو هدر ندادی
منم xfi2 دارم ... سوالی داشتی بگو در خدمتت هستمم![]()
خوشحالم که بالاخره از خر شیطون اومدی پایین و پولتو هدر ندادی
منم xfi2 دارم ... سوالی داشتی بگو در خدمتت هستمم![]()
بابا من که اصلا سوار خر شیطون نشده بودم! قصدشو داشتم! اما شما دوستای گلم نذاشتین!
سوالام همیناس که اون بالاس! ممنون جوابمو بدی!
1. نه کیفیتش خوبه منم موقع خرید واسه این 16 کیلو کالر بودنش خیلی مردد بودم ووولی رفتم قبل خرید یه تست زدم و دیدم کریتیو به راحتی نمیاد اسم خودشو با پایین بودن کیفیت پلیرش اسمشو تو این بازار خراب کنه... کیفیتش خیلی خوبه من که باش حال کردم واصلا نگران نباش....
2. سوال دوم رو نمیدونم باهاس از نومایندگی کریتیو بوپورسی.......
سلام.مبارک باشه.ضبط صداش خوبه؟کلا راضی هستی از خریدت؟
1. که رفیقمون هم گفت و من هم نظرم همینه .. اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو در همین باره بخون..
2. اساساً کابل های اتصال TV اینها استاندارده و فقط برای اینکه خیلی از مخاطب ها رو مجبور کنن که پول کابل مخصوص رو بدن، اینطوری تبلیغ می کن که کابل مخصوصه .. شما میتونی یه کابل اتصال TV رو حدود 1000 تومن بخری از هر مغازه فروش لوازم صوتی و تصویری .. یه ور اتصال هدفونی داره و یه ور اتصال زرد-سفید-قرمز.. بعد کافیه قرمز رو بزنی به ورودی ویدئو ، سفید به سفید و زرد به قرمز .. به همین سادگی ..
حالا این مدل کوبی چی شد خوبه یا نه؟؟؟؟؟؟
منم می خوام بخرمش
توصیه نمیشه .. برو سراغ مدلهای معتبر ... اینطوری اولاً کیفیت بهتری بدستت میاد و ثانیاً خدای نکرده اگه مشکلی پیش بیاد، جهت مارک های معتبر پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری بسیار بهتری در ایران وجود داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)