حالا چرا میزنی؟پس قید سون رو بزنم
![]()
قربونت برم این حرفا چیه معزرت میخوام
نه نزن چرا بزنی من میگم درایورواسه ویندوز ویستا و7 نداره دوست عزیززززززززززززز![]()
گرافيك شما به راحتي با ويندوز 7 سازگار هست منتهي بايد آخرين درايور رو كه براش بهينه شده رو نصب كني : من با 5500 هم 7 نصب كردم.
اگر از 7 ورژن 32 بيت استفاده ميكني از لينك زير دان كن :
اگر از 7 ورژن 64 بيت استفاده ميكني از لينك زير دان كن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رم و Cpu شما هم براي كاراي معمولي كاملا جوابگو هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما سعي كن از يك 7 ديگه براي نصب استفاده كني .
نه نزن چرا بزنی من میگم درایورواسه ویندوز ویستا و7 نداره دوست عزیززززززززززززز
چرا عزيز هست بايد خوب بگردي
![]()
این لینک اولی که گذاشتی برا 32 بیت کارت گرافیک من رو ساپورت میکنه دیگه؟؟؟بعد اگه یه نیگاه به اون ارور پست یک بندازی و درموردش توضیح بدی که چی میگه(به زبون آدما که ننوشته)ممنون میشم
سلام.
با کسپر 2010 هم امتحان کردم باز هم صفحه آبی اومد فکر کنم مشکل از آنتی ویروس باشهفعلا که بیخیالش شدم تا ببینم بعدا چی پیش میاد
![]()
بعدا هیچی پیش نمیاد اینو دانلود کن میبینی مشکلت حا میشه!
برو حالشو ببر!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ، تو عكس پست قبلي هم مشخص شده .این لینک اولی که گذاشتی برا 32 بیت کارت گرافیک من رو ساپورت میکنه دیگه؟؟؟
من مشكل شما رو تو سايتبعد اگه یه نیگاه به اون ارور پست یک بندازی و درموردش توضیح بدی که چی میگه(به زبون آدما که ننوشته)ممنون میشمبررسي كردم كه به موارد زير اشاره كرد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- مشكل ميتونه از Cluster پارتيشن باشه يعني اينكه درايوي كه فرمت كردين ورژن NTFS اون سازگار با 7 نيست . شما به هنگام نصب 7 در ابتداي نصب Custom رو انتخاب كن و بعد انتخاب درايو مربوطه Advance option رو بزن و Format رو انتخاب كن تا به شكل سازگار با 7 فرمت بشه .
2- مربوط به تنظيمات شبكه و DHCP ميشه كه اونم فك نكنم مربوط به مشكل شما باشه . البته براي اطمينان درايور مربوط به LAN مادربرد رو نصب كنين .
3- دليل بعدي مربوط ميشه به سخت افزارهاي نصب شده رو اسلات هاي مادربرد ، اخيرا سخت افزارهاي جديدي به سيستمتون اضاف نكردين ؟ قطعات قبلي رو يكبار خارج كنين و بعد تميز كردن اسلات مربوطه دوباره جا بندازين مخصوصا كارت گرافيك رو .
به نظر من اول دليل 1 رو انجام بده احتمالا مشكل حل بشه .
سلام.
اول که دستت درد نکنه برا پیگیریت.در مورد گزینه یک که باید بگم تا جایی که یادم مونده دقیقا همین کار ها رو انجام دادم چون تا روی Advance option کلیک نمی کردم گزینه Format نمییومد.در مورد گزینه دوم درایور شبکه رو هم نصب کرده بودم.گزینه سوم هم که تا امتحان نکنم معلوم نمیشه.
ولی من فکر میکنم مشکل باید از بعضی از نرم افزارهایی که نصب میکنم باشه (مثل کسپر )مثلا موقع نصب کلون سی دی اون نوار پیشرفتش یه جا ثابت بود و نرم افزاری که تو ایکس پی ده ثانیه ای نصب می شد بعد نیم ساعت هم نصب نشده بود که مجبور شدم با تسک منجر ببندمش و یا بعضی های دیگه.وقتی برای بار دوم سون رو نصب کردم تا قبل از نصب نرم افزارهام هیچ مشکلی نداشت
---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
این لینکی که دادی که پر از لینک های دیگس(خیلی شلوقه)من که نفهمیدم اون صفحه مربوط به چی بود.
شما از کجا به این نتیجه حکیمانه رسیدی؟!
شما قبل از اینکه کارت گرافیکو ببری زیر سوال حداقل میرفتی یه سرچ میکردی که مینیمم سیستم مورد نیاز برای اجرای سون چیه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با کارت گرافیک 8400gs سون رو به راحتی هرچه تمامتر اجرا میکنم
چه مطمئن!دوست عزیز بلو اسکرین میتونه از هر کدوم از قطعات باشه.از رو بگیر تا سی پی یو
نه ی هعکس از موقعی که سیستم بلو اسکرین میده بگیر بذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)