سلام به همه
من یه کول پد میخوام که خوب خنک کنه خیلی خوب صداش و دیزاین زیاد مهم نیست البته اگه بشه میزان سرعت فن رو تنظیم کرد که چه بهتر پولش هم مهم نیست
n8 چطوره؟
سلام به همه
من یه کول پد میخوام که خوب خنک کنه خیلی خوب صداش و دیزاین زیاد مهم نیست البته اگه بشه میزان سرعت فن رو تنظیم کرد که چه بهتر پولش هم مهم نیست
n8 چطوره؟
بچه هاااا زودددي جواب بدين....براي استفاده معمولي از يه لپ تاپ دل ووسترو از بين اين دوتا کول پد کدومش بهترههه ؟؟
note book cooler t100
يااا اييين ؟؟cool pad ergo stand 8825
فقط خيلللللللللللللللللي فوريه ممنون ميشم زوددي جواب بدددين
به نظر من برای لپ تاپهایی که زیرشون از جنس پلاستیک هست خیلی فن تاثیر نداره. برای آلومینیومی ها کمی بیشتر تاثیر داره. زیر لپ تاپ رو نگاه کنید که حفره های هوا کدام قسمت ها هستن و مخصوصا حفره مربوط به فن که گرد و خاک بیشتری داره. چون بیشتر بعنوان استند یا پایه ازش استفاده میشه پس به سطح ارتفاع کمتر خصوصا در قسمت جلو نگاه کنید.
دقت کنین که موقع قرار گیری اون قسمتها پوشانده نشن. اگه هر دو کول پد سطح توری مانند دارن مشکلی نیست. منم اصلا فن رو روشن نمیکنم چون همین توری به تهویه هوا کمک میکنه و نیاز به فن نیست. به سایز هم که توجه میکنید معمولا مدلهای شبیه عکس بالا ممکنه کوچکتر از لپ تاپ باشن. از نظر بقیه فاکتورها دوستان باید نظر بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)