تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: آموزش کار با Repeater در After Effects CS4

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون وظیفه بود
    از اونجایی که نمیشد اونجا جواب داد :
    والا با پلاگین 3D Invigorator فکر کنم بشه ، البته من باهاش زیاد کار نکردم...
    برای بعد دادن ، یه آموزش Ahoran Rabinowitz هست که تقریبا این کار رو میکنه البته به این صورت که لوگو یا متن رو Pre Compose میکنه و Dupilcate میگیره و دستی همه رو چند واحد تو محور Z به عقب می بره...
    من خودم برای این جور کارها لوگو رو اگه بشه ، با فتوشاپ یا Illustrator به صورت Path در میارم ، بعد می برم تو Cinema 4D اونجا 3 بعدی میکنم و میارم تو افتر...
    البته یه سری پلاگین ها هست که ساخته Maltanon هست و نصب شدنش یکم دردسر داره و یکی از اون سری پلاگین ها Shape Extruder هست که تقریبا همین Cinema4D رو انجام میده ولی کاملا تو افتر افکتز...
    یه ویدئو آموزش راجع به کار کردن باهاش هم هست ، ایشالا فردا خود پلاگین + آموزش نصب + ویدئو آموزش کار با پلاگین رو میذارم...
    موفق باشی

2. 3 کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

برای بعد دادن ، یه آموزش Ahoran Rabinowitz هست که تقریبا این کار رو میکنه البته به این صورت که لوگو یا متن رو Pre Compose میکنه و Dupilcate میگیره و دستی همه رو چند واحد تو محور Z به عقب می بره...
    آره دیدمش.

بعد می برم تو Cinema 4D اونجا 3 بعدی میکنم و میارم تو افتر...
    بعد تو افتر تمام ابعاد رو داری؟ یعنی رو بعد سوم کنترل کامل داری؟ پس با فوتوشاپ میشه مستقیم واردش کرد.

قربونت داداش. ممنون...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

بعد تو افتر تمام ابعاد رو داری؟ یعنی رو بعد سوم کنترل کامل داری؟ پس با فوتوشاپ میشه مستقیم واردش کرد.
    سلام داداش..
    نه دیگه تو افتر کنترلی نیست فقط میشه وارد کرد ، مثلا برای این زمینه تو خود سینما4دی می چرخونم بعد با آلفا میارم تو افتر ، تو افتر هم راحت میشه رنگ و اینا رو تغییر داد...

رضاجان دستت درد نكنه اگه مي توني يه لطفي بكني و آموزش دوربين افتر رو بگي ممنون ميشم
    علی جان منظورت رو نفهمیدم میشه واضح تر بگی؟
    موفق باشید

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

رضا جان بعضي مواقع هست كه در تلويزيون مي بينم كه تصوي به حالت سه بعدي از بين چندين عكس حركت مي كنه مثل همونايي كه براي غزه درست كرده بودند آيا با موشن كردن ميشه يا چيز ديگه ايي هست در يه پروژه افتر كه دارم يه لايه وجود داره كه عكس يه دوربينه اون دوربين چكار مي كنه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

12

رضا جان بعضي مواقع هست كه در تلويزيون مي بينم كه تصوي به حالت سه بعدي از بين چندين عكس حركت مي كنه مثل همونايي كه براي غزه درست كرده بودند آيا با موشن كردن ميشه يا چيز ديگه ايي هست در يه پروژه افتر كه دارم يه لايه وجود داره كه عكس يه دوربينه اون دوربين چكار مي كنه
    سلام علی جان
    والا اونی که گفتی عکس ها به صورت سه بعدی حرکت میکنن و نگرفتم چون من اصلا تلویزون نمی بینم شبانه روز پای این PC ام الانم چشام داره در میاد
    ولی اون Camera یا همون دوربین ، بهتره بگیم که در واقع یه دوربین مجازی هست که کنترلش دست شماست... میتونی زوم کنی ، تصویر رو بیاری عقب ، تصویر ور بلرزونی ، مثل دوربین های واقعی Depth Of Filed یا عمق میدان بدی که آبجکت هایی که تو فوکوس هستند واضح و بقیه Blur باشن ، میتونی از یه سری کارکتر ها یا عکس ها به صورت عمودی یا افقی یا عمقی عبور کنی و .... البته دوربین افترافکت چون سه بعدی هست فقط با لایه های 3بعدی هم کار میکنه ، شما باید گزینه 3 بعدی کنار هر لایه که یه مکعب هست رو بزنی تا 3 بعدی بشن ، بعد با دوربینت کنترلشون کنی... همچنین برای راحتی کار تو بعضی از پروژه ها میان یه Null Object میسازن و دوربین و با Parent به Null وصل میکنن و Null هرجا بره دوربین هم میره و یه جورایی کنترل حرکات دوربین ساده تر میشه
    آموزش زیاد هست برای کارکردن با دوربین تو اترافکت و اگه اینجا بخوام کامل توضیح بدم هم توضیحش برای یکی مثل من سخته هم درکش برای کسایی که بلد نباشن ، شما تو آموزش های Basic سایت VideoCopilot.net برو اونجا هست ، البته تو چند تا آموزش دیگه هم توضیحات زیادی راجع بهش داده شده...
    امیدوارم که بدردت خورده باشه
    موفق باشی
    Last edited by reza2kn; 16-02-2010 at 22:44.

7. این کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

قابل توجه دوستان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود;

نه دیگه تو افتر کنترلی نیست فقط میشه وارد کرد ، مثلا برای این زمینه تو خود سینما4دی می چرخونم بعد با آلفا میارم تو افتر ، تو افتر هم راحت میشه رنگ و اینا رو تغییر داد...
    پس همونه داداش.. مشکل پا برجاست! راستی یه مدت شایعه شده بود افتر میخواد بره تو کار سه بعدی! شنیده بودی؟
    اگه این ادوب یه همچین چیزی درست کنه (نرم افزار سه بعدی) که این مشکل رو هم حل کنه بعد اینا به هم دینامیک لینک داشته باشن دیگه عالی میشه. تا اون موقع باید 3dmax رو دریابیم!

متشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام فکر کنم این اموزش یکی از اموزش های شرکت lynda بودش!
    به هر حال مرسی از ترجمه.

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام فکر کنم این اموزش یکی از اموزش های شرکت lynda بودش!
    به هر حال مرسی از ترجمه.
    دوست عزيز شما رو به خدا به جاي مچ گيري و ... از زحمت دوستان تشكر كنيد چه فرقي ميكنه مال ليندا باشه يا .... اصل اينه كه دوستان زحمت ترجمه و غيره رو كشيدند شما هم اگه مي تونيد از آموزشها بذاريد ممنون ميشيم
    با تشكر

12. این کاربر از علي طهماسبي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

رضا جان حرف نداشت،دستت در نکنه.

موفق تر باشی دوست عزیز

14. این کاربر از pclord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •