اینها را که در پست 8 تاپیک خودتان توضیح دادم!!!
دقیقاً نصف پست 8 به توضیح این مطلب اختصاص یافته!
درسته ولی من متوجه نشدم احتمالا به خاطر اینکه با delegate همراه شده
من در کتاب آموزش #C دنبال delegate گشتم و دیدم در عمق فصلهای شئ گرایی قرار داره ( همون فصلهایی که همیشه ازشون فرار میکردم ) فک میکنم دیگه باید باهاشون روبه روشم شما ببینید این چیزی که من فهمیدم درستته یا اشتباه ؟
در توضیح این کد :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
if چک میکنه اگه ریسمان اصلی ما فعلا کار داره یه درخواست(required) برای مراجعه به این قسمت در لیست کارهایی که ریسمان اصلی در موقع بی کاری قراره انجام بده قرار میده
همین جا یه سوال :
آیا اینجا یعنی ریسمان جدید متوقف میشه تا ریسمان اصلی به اینجا مراجعه کنه و بعد از انجام کار ریسمان اصلی ، دوباره ریسمان جدید کارش رو شروع میکنه ؟
ادامه :
خب فرض میکنیم ریسمان اصلی ما الان بیکار شده و اومده invoke چیکار میکنه؟ ( مخصوصا پارامتر هاشو من درک نمیکنم) دوباره خود AddFoundSite رو احظار میکنه ؟ یعنی یه حلقه میشه ؟
یا اگه از یه جنبه دیگه بهش نگاه کنیم :
if چک میکنه اگه ریسمان اصلی ما فعلا کار داره یه درخواست(required) برای مراجعه به این قسمت در لیست کارهایی که ریسمان اصلی در موقع بی کاری قراره انجام بده قرار میده
خب ریسمان اصلی الان بی کار شده اومده به جایی که ما درخواست کرده بودیم
ریسمان اصلی دوباره تابع AddFoundSite احظار میکنه و چون سرش سلوغ نیست این کد رو اجرا میکنه :
کد:
و این نمیتونه مثل یه تابع بازگشتی باشه و نباید ما کد رو به این صورت اصلاح کنیم :
کد:
من کد شما رو اجرا کردم میدونم درست کار میکنه ولی این سولا برای من پیش اومده و کاملا کیچ شدم
در ضمن اگه این سولایی که من کردم به شئ گرایی ربطی داره جواب ندید من میرم فصلای شئ گرایی
رو از اول مخونم
میبخشید اگه من یه کم پا پیچ شدم
با تشکر
Woeful