انتخاب یکی سخته ! هر دو
بی هیچ شک و شبهه ای فقط مهران مدیری
به دلایلی که همه می دونن دیگه لازم نیس توضیح داده بشه
خب اینکه مشخصه مهران مدیریه!![]()
به نظر من باید یک گزینه دیگر را اضافه میکردید یعنی " سعید آقاخانی "
ولی باز هم بین همه این افراد باز هم آقای مهران مدیری بهترین گزینه است...
100 در 100 مهران مدیری نابغه ی طنز ایرانه به نظرم حالا حالا ها کسی نمی توانه رو دستش بلند بشه.
مدیری با ساخت مرد هزار چهره یک تغییر اساسی در کار خودش ایجاد کرد و از خود محوری دور شد. از انجام حرکات و مخصوصا صداهای بی خودی دوری کرد و به نظر من از اینجا کارش خیلی خوب شد. البته عطاران هم خیلی کارهاش زیباست.
اما نمی توان این 2 نفر را مقایسه کرد چون طنز متفاوتی دارند . طنز های عطاران کاملا اجتماعی است و هیچ وقت با ساده و احمق نشان دادن افراد، کسی را بخنده نمی آورد و طنز های کاملا روزانه را استفاده می کند.
اما مدیری با نشان دادنم یک آدم ساده سعی می کند صحبت های کاملا عادی را به طنز بکشد و واقعا در این کار موفق هست. مثل کاری که در سریال مسافران انجام می شد.
و در کل هر دوی این کارگردان ها بهترین هستند. من با هر دو موافق هستند و برایشان آرزوی موفقیت می کنم.
نظر سنجی عادلانه نیست.
خیلی از طنزپردازهای ایرانی میشد توی نظر سنجی گذاشت. با تمام محدودیت ها و تحریم ها کارای مهران مدیری این چند سال اخیر خوب گرفته
مشخص نکردین تو سینما یا تلویزیون ! چون رضا عطاران خیلی وقته سمت مجموعه تلویزیونی نیومده و از اونطرف مدیری سمت سینما نمیاد . این دوتا هم زمین تا زیر زمین با هم فرق دارن . پس نمیشه خوب مقایسه کرد .
در کل کارگردانی مهران مدیری رو قبول دارم .
جفتشون خوبن ولی موضوعهای رضا عطاران خیلی تکراریه.پس مهران مدیری.البته سعید اقاخانی هم کارش درسته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)