تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: فرق پاور 535B و 535A گرين

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

بله خب این مشکل هست در بعضی از پاور ها که اونارم نمایندگی تعویض میکنه، درکل 535a پاور کم صدا و در واقع

میشه گفت بی صدایی هست.
    درسته! پاور بی صداییه اگه خوب از آب در بیاد!
    اگه شانس بیاری هیچ مشکلی نداری ولی اگه زود خودشو نشون نده ومثلا بعد از مثلا 2 ماه اینجوری بشه دیگه برای ماشهرستانیها یه کوچولو مشکل درست میشه!

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

فرق مدلهای 680 و 685 و یا 780 و 785 چیه؟ فقط تو همون 5 وات با هم فرق دارن
    سایت گرین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی نمیدونم چرا 780 و .. نداره!
    Last edited by Dj_aghamajid; 14-02-2010 at 19:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

این پاور سروصداش به خاطر این بود که یکی از خازناش شکسته بود ونمیتونست دور فنشو تنظیم کنه البته همشون این مشکلو نداشتن فقط تویه یک محموله در اثرحمل ونقل این اتفاق افتاده بود واین پاوررو تعویض هم می کردن

4. این کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

تفاوت اساسی 535A و 535B :
    POWER FACTOR CORRECTION :
    اولی نداره دومی ACTIVE هست(مدار)

6. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

مال من که خیلی سر و صدا میکنه!!!!!
    حتما ضربه بهش وارد شده، و فنش صدا میده، من هم یه 885 خریدم صدای هواپیما میداد،فرستادم گارانتی،

گفتن ضربه بهش وارد شده،و یکی دیگه قرار برام بفرستن.

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

12

سلام

فرق پاور هاي GP535b و GP535A گرين چيه؟

دوستان عزیز در نوع خازنها و عمر مفید آنها است

535B خازنهای Rubcon ژاپن هست 100 هزار ساعت عمر مفید

ودر 535A خازنها Samxon هنگ کنگ هستند
    60 هزار ساعت عمر مفید

شایان ذکر است هر دو از فن بلبرنگی استفاده می کنند در نتیجه صدا کمی تولید می کنند
    Last edited by amin_caragt2; 15-03-2010 at 20:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behruz_godrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یخچال های سرد سیبری

پيش فرض

پاورهای Green تمامآ کپی پاورهای دیگه هستند و خود شرکت ایرانی آن که امتیازش رو سالها پیش خریده ایده یا تکنولوژی خاصی در پاورهاش وجود نداره وصحت استاندار 80PLUS در پاورهاش نامعلومه چون در هیچ یک از آزمونها وتستهای انجام شده ی سایت های خارجی در این چند سال. برای یکبار هم پاورهای گرین به چشم نخورده اند
    برند هایی مثل OCZ و Cooler Master و CORSAIR و... رو ول کردیم چسپیدیم به یک مارک کاملآ مزخرف ایرانی

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

پاورهای Green تمامآ کپی پاورهای دیگه هستند و خود شرکت ایرانی آن که امتیازش رو سالها پیش خریده ایده یا تکنولوژی خاصی در پاورهاش وجود نداره وصحت استاندار 80PLUS در پاورهاش نامعلومه چون در هیچ یک از آزمونها وتستهای انجام شده ی سایت های خارجی در این چند سال. برای یکبار هم پاورهای گرین به چشم نخورده اند
    برند هایی مثل OCZ و Cooler Master و CORSAIR و... رو ول کردیم چسپیدیم به یک مارک کاملآ مزخرف ایرانی
    دوست عزیز گرین واقعا شرکت خوبیه
    اصلا درست نیست بیشینی از دور بگی همه شرکت های ایرانی مزخرفن

مگه تا حالا مدلهای مختلف پاور دیدی
    اصلا چند تا پاور بالای 800 تست کردی
    شخصا قبلا با گرین مخالف بودم تا اینکه سری B داد . کاملا نظرم عوض شد مخصوصا 885

یه بار داشتیم یه سیستم خیلی خفن جمع میکردیم( 4870x2 , Corei7 تازه اومده بودن ) یکی از همین شرکت های که میگی خیلی خوبه وقتی 4870X2 کراس کردیم نزدیک بود بترکه از بس داغ میکرد( تو لود کامل)
    ولی وقتی 885 امتحان کردیم کامل جواب داد (تقریبا تو پیک هم ثابت جواب میداد) دیگه اینجا بود گرین ثابت کرد برند NO1

اگه نباشه جاش خالی می مونه behruz_godrat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یخچال های سرد سیبری

پيش فرض

دوست عزیز گرین واقعا شرکت خوبیه
    اصلا درست نیست بیشینی از دور بگی همه شرکت های ایرانی مزخرفن

مگه تا حالا مدلهای مختلف پاور دیدی
    اصلا چند تا پاور بالای 800 تست کردی
    شخصا قبلا با گرین مخالف بودم تا اینکه سری B داد . کاملا نظرم عوض شد مخصوصا 885

یه بار داشتیم یه سیستم خیلی خفن جمع میکردیم( 4870x2 , Corei7 تازه اومده بودن ) یکی از همین شرکت های که میگی خیلی خوبه وقتی 4870X2 کراس کردیم نزدیک بود بترکه از بس داغ میکرد( تو لود کامل)
    ولی وقتی 885 امتحان کردیم کامل جواب داد (تقریبا تو پیک هم ثابت جواب میداد) دیگه اینجا بود گرین ثابت کرد برند NO1
    دوست عزیز درسته توی کراس 4870X2 ظاهرآ هنگ نکرده ولی شما بعد یه مدت دیگه حال سیستم رو ببین اگه پاور خود به خود نسوخت
    چون مدار و خازنهای پاور گرین تحمل اون قشار و گرما رو نداره
    برای مثال :من یه CPU AMD 955 دارم که با کلاک 4.3 بالا میاد اما بعد 5 دقیقه سیستم هنگ میکنه این جریان هم درست مثه آورکلاک بیش از حد CPU است شاید همون موقع نشون نده ولی توی گذر زمان پدر سیستم رو در میاره
    885 شما که میگین که اگه استاندارد 80PLUS داشته باشه پس باید حتمآ 700 وات به صورت REAL بده . اما من شک دارم که بتونه این رقم رو توی لود 100 درصد بده
    300وات ریل میده و اون 400 وات دیگه رو همراه با نویز برق هستش که پدر مادربرد وبقیه قطعات رو در میاره

من خودم یه 1000 وات الگانس که روش نوشته بود 330 ریل وات. من از اون پاور بدون هنگی استفاده 800 واتی کردم همراه با آور کلاک CPU . رم. پل شمالی.HT و گرافیک کم مونده بود هارد رو هم آور کنم اما یک پاور 15 تومانی چطور جوابگوی این همه قطعات و آورکلاک ها شد؟؟؟؟؟؟؟
    جواب اینجاست که اگه سیستم من 800 از پاور کشیده بیرون . فقط 10 درصد اون ریل و با استاندارد بوده بقیه 720 وات تمامآ با نویز و پارازیت به قطعات رسیده که باعث میشه مدارهای برق در کوتاه مدت دچار صدمه جبران ناپذیری بشوند

حالا گرفتی. که هر 1000 یا 880 . پاور نمیشه
    Last edited by behruz_godrat; 04-04-2010 at 06:00.

12. این کاربر از behruz_godrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

دوست عزیز درسته توی کراس 4870X2 ظاهرآ هنگ نکرده ولی شما بعد یه مدت دیگه حال سیستم رو ببین اگه پاور خود به خود نسوخت
    چون مدار و خازنهای پاور گرین تحمل اون قشار و گرما رو نداره
    برای مثال :من یه CPU AMD 955 دارم که با کلاک 4.3 بالا میاد اما بعد 5 دقیقه سیستم هنگ میکنه این جریان هم درست مثه آورکلاک بیش از حد CPU است شاید همون موقع نشون نده ولی توی گذر زمان پدر سیستم رو در میاره
    885 شما که میگین که اگه استاندارد 80PLUS داشته باشه پس باید حتمآ 700 وات به صورت REAL بده . اما من شک دارم که بتونه این رقم رو توی لود 100 درصد بده
    300وات ریل میده و اون 400 وات دیگه رو همراه با نویز برق هستش که پدر مادربرد وبقیه قطعات رو در میاره

من خودم یه 1000 وات الگانس که روش نوشته بود 330 ریل وات. من از اون پاور بدون هنگی استفاده 800 واتی کردم همراه با آور کلاک CPU . رم. پل شمالی.HT و گرافیک کم مونده بود هارد رو هم آور کنم اما یک پاور 15 تومانی چطور جوابگوی این همه قطعات و آورکلاک ها شد؟؟؟؟؟؟؟
    جواب اینجاست که اگه سیستم من 800 از پاور کشیده بیرون . فقط 10 درصد اون ریل و با استاندارد بوده بقیه 720 وات تمامآ با نویز و پارازیت به قطعات رسیده که باعث میشه مدارهای برق در کوتاه مدت دچار صدمه جبران ناپذیری بشوند

حالا گرفتی. که هر 1000 یا 880 . پاور نمیشه
    همین جور واسه خودت میگی همه از علی اباد امدن چیزی نمیدونن
    نه داداش همین تستی که بهت گفتم از یه 850 کولرمستر استفاده کردیم وقتی کرایسیسو با بالاترین درجه اجرا میکردیم بدنه پاور مثل cpu داغ میکرد ولی تو 885 گرین اصلا اینجور نبود

اون موقع من 885 گرین داشتم این مشتریه مثل شما فکر کرد من میخام جنسمو بفروشم
    وقتی از بچه ها یه 850 کولر مستر گکرفتم خودش به عینه دید و قبول کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •